Fleim: politsei eest ära sõitmine
Moderaator: Moded
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
Mine trüki omale Tsärgi poes särk selle tekstiga, siin ei huvita see väga kedagi
Soultrain kirjutas:Mine trüki omale Tsärgi poes särk selle tekstiga, siin ei huvita see väga kedagi
Juba olemas !!! kas mendid teevad iga viie minuti tagant omale uusi kasutajaid ????
Saan aru et olete kõik sõidumehed aga saage ka aru, et kord võib teie päev tulla ja siis küsite siin abi või olete nii kõvad mehed et kirjutate tühjale A4 paberile alla ?
möistus tule koju !!!
teen ettepaneku s....ta torkimine ära löpetada, läeb teine veel haisema ja kisub kärbseid ka ligi.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Qunts, ma ei imesta, et sind kotitakse, kui sul selline suhtumine on.
Imelik, et biker.ee keskkonda registreerimisel ei ole tingimust * Olen vähemalt 13aastane või vanem
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Qunts kirjutas:tuttav sõitis 13 km normaalselt ja siis möödus nats kiiremalt ja sai laksu kätte seega see on jälitus tegevus kuna ta ei liigelnud pea teed mööda, Ment on ment olgu kasvõi mupo ära näri tähte mendi rsk.
Mida see jälitustegevus siia puutub? Mis point peateel selles kontekstis on?
Qunts kirjutas:Ma ei ole kirjanik et oskan perfektselt kirjutada !!
Elementaarseid asju võiks ikka osata.
Qunts kirjutas:mina ei karda vähemalt manti !!!!
Ise ka usud? ...
Qunts kirjutas:Ei taha nagu täpsemalt kirjeldada, kuna mendid loevad ka seda foorumit.
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
võll kirjutas:Qunts kirjutas:tuttav sõitis 13 km normaalselt ja siis möödus nats kiiremalt ja sai laksu kätte seega see on jälitus tegevus kuna ta ei liigelnud pea teed mööda, Ment on ment olgu kasvõi mupo ära näri tähte mendi rsk.
Mida see jälitustegevus siia puutub? Mis point peateel selles kontekstis on?
[youtube]http://www.youtube.com/watch/v/QjPwxj3Fn2Q[/youtube]
Ehk ta mõtles selle laulu sõnu(mit)?
teema on päris tõsiseks läinud:D ennast kordagi veel peatatud pole, sest pole põhjust olnud.. trahve kui selliseid autoroolis.. 8 aastat tagasi 20 üle 50 alas.. täiesti kogemata ja sis 2009 ülevaatuse eest, mis oli täieisti unenenud.. härra politseinikud tuletasid seda mulle ühe väikse miinumiga meelde.. ei pane seda pahaks, sest tõest.. minu paha.. aga üldiselt ei oskagi öelda, et kas on nagu vedanud või lihtsalt olen olnud korralik, kuigi ise arvan, et olen olnud rohkem korralik ei üritan mitte seda AS-i toetada ja nende akstsiaid mitte osta.. soovitaks seda kõigile, aga mis saab siis eesti riigist
samas see jälitustegevus, mida eespool mainiti on küll julm.. jääb mulje, et peaks kartma kõiki uusi 3seid bemme ja siniseid suberbe... et kui mõni nimetatutest ees/taga sõidab, siis peaks nagu eriti ema Theresa olema.. ? Olen arvamusel, et pigem teeb niimoodi rohkem vigu kui vabalt omas tempos ja omas mõttes sõites..
aga noh.. igatahes, niikaua kui pole pikemat tegemist politseiga olnud, ei oska kurta (just sülitasin kolm korda üle õla!!!)
tel: 56622443
-
- Tsikkel: Tenere 700, Honda AT RD04
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 4 korda
Raino84 kirjutas:...aga mis saab siis eesti riigist
Ära riigi pärast küll muretse. Selliseid juhte, kes AS-i nuumavad on küll
Arusaamatu on mõne kaasmaalase viha siin teemas, aga ehk peaks kõigepealt kogu sellele nussimisele (mis on täpselt õige väljend siia teemasse) põhjusi otsima iga mees eelkõige enda sõidustiilist ja üldisest käitumisest. See, kuidas inimene käitub teistega suheldes, väljendub ka mingil määral tema sõidustiilis.Kui isik on selline, kes iga probleemi tõttu teisi süüdistab ja veel lihtsamalt per** ja mujalegi saadab, siis üldiselt on sellel inimesel ka keskmisest raskem ranne ja liiga võimas ratas mõistuse jaoks.
Siiski kihutamine mootorratta sadulas on midagi, mida iga tsiklist on teinud. Nagu ma aru sain, siis probleemiks on n-ö jälitamistegevus. Pole kokkupuudet ise omanud. Pakun siinkohal ühe naljaka võrdluse. Koolidesse pannakse tööle pedagoogid, kellel on ülesanne oodata, kuni õpilased (lapsed) midagi rikuvad, kas või vaatavad sõbra poole, sest seda võib tõlgendada maha kirjutamise soovina ja plaksti löövad joonlauaga vastu näppe, et tal ikka meelde jääks. Selle näite point oli see, et karistamine selle pärast, et karistamine on võimalik ja lubatud, ei täida enam ülesannet kasvatada inimest seadusekuulekaks, vaid üldjuhul tekitab juurde rohkem tuld ja sappi. Kujutan ette, et kui keegi mulle sappa haagib ja kilomeetreid juba tuules sõidab, siis ma ilmselt korrigeeriksin enda kiirust, et sellisest juhist eemale saada. Kui aga selguks, et see oli hr.politseinik ja jälitasgi selle pärast, et mingisugust rikkumist fikseerida, siis oleksin ka kindlasti vihane. Me kõik kujutame ette ju, kui mootorrattur peaks tegema äkkpidurduse ja auto talle kolinal selga sõidaks.
Qunts kirjutas:Toon sulle näite. tuttav sõitis 13 km normaalselt ja siis möödus nats kiiremalt ja sai laksu kätte seega see on jälitus tegevus kuna ta ei liigelnud pea teed mööda, Ment on ment olgu kasvõi mupo ära näri tähte mendi rsk. Tee trahvi avaliku laimu eest juhul kui suudad.
Tagasi tulles minu teema juurde siis ei pruugi see olla haldusrikkumine samas ei kinnita ega ei lükka ümber seega kui ei tea tagamaid ära targuta ja ära näri tähti.
Ma ei ole kirjanik et oskan perfektselt kirjutada !!!
Kirjanik ei ole, et normaalselt Eesti keelt oskad aga juristiharidus on olemas?
Ja pigem olen nõus oma lolluste eest trahvi maksma, teades et mõningad täis peaga lapsi surnuks sõitvad inimesed mõneks aastaks ka kinni pannakse. Ment, politsei, huinjaa sellega, keegi peab 200+ hooga tüüpe ka püüdma, muidu lasevad varsti kõik mööda vabakat tagarattal 180 kmh ringi
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
Raino84 kirjutas:samas see jälitustegevus, mida eespool mainiti on küll julm.. jääb mulje, et peaks kartma kõiki uusi 3seid bemme ja siniseid suberbe... et kui mõni nimetatutest ees/taga sõidab, siis peaks nagu eriti ema Theresa olema..
nagu Nuki kirjutas, siis jälitama hakati teda konkreetselt sellepärast, et ta patustas kiirusega. see on omaette teema, kas see, et üleüldse niimoodi järgi sõidetakse, on eetiline...
aga samas ma ei usu elusees, et politsei kellegile niisama järgi sõitma hakkab lootes, et äkki poole tunni pärast teeb rattur mingi apsaka.
praegusel ajal politsei tegeleb tagajärgedega, mitte preventsiooniga ning üldsegi, kui politsei märkab rikkumist ja ei peata eksinud juhti, vaid asub jälitama tundub kuidagi imelik, umbes et, ehk söidab ennast surnuks veel...
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
ainarh kirjutas:Kujutan ette, et kui keegi mulle sappa haagib ja kilomeetreid juba tuules sõidab, siis ma ilmselt korrigeeriksin enda kiirust, et sellisest juhist eemale saada. Kui aga selguks, et see oli hr.politseinik ja jälitasgi selle pärast, et mingisugust rikkumist fikseerida, siis oleksin ka kindlasti vihane. Me kõik kujutame ette ju, kui mootorrattur peaks tegema äkkpidurduse ja auto talle kolinal selga sõidaks.
+1
tekkis paar küsimust nagu selle teema viimaseid lehti lugedes,et miks peaks üldse tahtma keegi sõita sellise jälitava auto ees
ja kas tõesti alles siis avastatakse et härrad korravalvurid on roolis kui kinni peetakse, viitab nagu sellele et peegleid üldse ei kasutata, linnas on ju väga lihtne sellistest vabaneda kas siis fooritulede juures või põigata kuskile bensukasse kõrvaltänavasse, sirutada korraks jalgu ja asi ants.
isiklikest kogemustest: teatud põhjustel polnud autol kindlustust ja ülevaatust, sai üks hommik taastusravisse kulgetud kui ühe foori all nägin et kaugelt selja tagant tuleb sinivalge buss, sattus teine minu rea peal sõitma, pärast kahte või kolme pööret oli selge et peab hakkama aktsiaid ostma, liikluseeskirjad tulid kah kohe rohkem meelde sõitsime nii umbes kilomeetri kuni otsustasin et keeraks tihedast liiklusest eemale ja kohe oli disko peeglis. Kui selline tegevus ka läheb jälituse alla siis minugi poolest väga proffesionaalne, kuna ei peatatud keset tipptundi kuskil peamagistraalil, teiseks pole mulle kunagi nii kiiresti protokolli vormistatud oli näha et inimesed teevad tööd mitte ei pane näkku, kolmandaks piirduti miinimumiga ja sai eesti riiki toetada
kontakt nr. +372 52 58 244
dubweiser kirjutas:Raino84 kirjutas:samas see jälitustegevus, mida eespool mainiti on küll julm.. jääb mulje, et peaks kartma kõiki uusi 3seid bemme ja siniseid suberbe... et kui mõni nimetatutest ees/taga sõidab, siis peaks nagu eriti ema Theresa olema..
nagu Nuki kirjutas, siis jälitama hakati teda konkreetselt sellepärast, et ta patustas kiirusega. see on omaette teema, kas see, et üleüldse niimoodi järgi sõidetakse, on eetiline...
aga samas ma ei usu elusees, et politsei kellegile niisama järgi sõitma hakkab lootes, et äkki poole tunni pärast teeb rattur mingi apsaka.
ma loodan ka, et nad seda päris niisama igavusest ei tee.. sellega võib veel mingil määral nõus olla, kui jälitustegevust kui sellist alustatakse tänu algse patustamisega.
tel: 56622443
-
- Tsikkel: Yamaha YZ250F
- Tänatud: 7 korda
Äkki hr Politseinikud tuleksid ehk maapeale tagasi ja hakaksid tegelema kuritegevusse ennetamisega või kuidas....
kui nähti rikkumist siis kohe ikka vikurid peale ja juht maapeale tagasi... ja hilisem näiteks kiirendamine ja mõne lapse allaajamine jääks ära või kuidas..
või kui politsei näeb pargis kommionu kes meelitab kommiga väikest last põõsasse aga see ju pole midagi huinaa ootame millal peeruvahele paneb siis võtame kinni saab ka linti ehk midagi põnevamat ....
Ei hakka laimama kuna teie seas on normaalseid ka aga need normaalsed võiksid oma paarimehi kontrollida ja korrale kutsuda mitte vaikki olla ....olen omal käel näinud kuidas normul vend üritab minuga rääkida ja teine kõrvalt haugub nagu koer ja normaalne vend ei oska kuidagi olla ja tunneb ennast ebamugavalt ja kõik see mingis asulas udutulede pärast (PIMEDAL AJAL).
EDU ja rohkem sallivust kaasliiklejad..
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
Pira kirjutas:Äkki hr Politseinikud tuleksid ehk maapeale tagasi ja hakaksid tegelema kuritegevusse ennetamisega või kuidas....
kui nähti rikkumist siis kohe ikka vikurid peale ja juht maapeale tagasi... ja hilisem näiteks kiirendamine ja mõne lapse allaajamine jääks ära või kuidas..
või kui politsei näeb pargis kommionu kes meelitab kommiga väikest last põõsasse aga see ju pole midagi huinaa ootame millal peeruvahele paneb siis võtame kinni saab ka linti ehk midagi põnevamat ....
Ei hakka laimama kuna teie seas on normaalseid ka aga need normaalsed võiksid oma paarimehi kontrollida ja korrale kutsuda mitte vaikki olla ....olen omal käel näinud kuidas normul vend üritab minuga rääkida ja teine kõrvalt haugub nagu koer ja normaalne vend ei oska kuidagi olla ja tunneb ennast ebamugavalt ja kõik see mingis asulas udutulede pärast (PIMEDAL AJAL).EDU ja rohkem sallivust kaasliiklejad..
+1!!
-
- Tsikkel: ZX-10R
- Kontakt:
Muuseas osa taga sõitmisest, mis võib peaaegu jälitamisena tunduda on tingitud nende suurepärase mobiilse infosüsteemi kiirusest. Neil läheb päris jupp aega (lausa mõni minut või enamgi veel) enne, kui nad saavad su numbri sisse löömise peale miski asjaliku vastuse. Kui sul pole kõik korras, siis ma soovitaks selle peale kohe seisma jääda ja endale sõitmise asemel mõni auto või ratta-väline tegevus leida. A'la et näe jõudsingi just sõbrale külla. Pargid ilusasti ära ja lähed justkui oma asju ajama. Võibolla sul veab ja nad ei ole veel "vastust" kätte saanud ning nad ei saa sulle kohe midagi ette heita - ehk pääsedki puhtalt.
Igast moto-juhtumiste piltwerk: http://flickr.com/raulkaidro
http://www.kawasaki.ee, http://www.maddog.ee
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
ma siin kuskil teemas juba kaebasin seda aga mulle "tehti ära" eelmine aasta nii:
sõitsin bensukasse ja parkisin auto pahaaimamatult politseiauto ette. üks politseinik oli sees kohvi ostmas ja teine niisama vahtis autos ringi.
kuna ma ei teadnud, et mul pole lube, siis ei osanud ma ka antud situatsiooni vältida (lihtsalt trahvile lisaks läksid ka load ära aga ma ei osanud kontrollida, kuskil 1,5 kuud olin ilma lubadeta sõitnud juba).
kui olin ise kohvi ära joonud ja suitsu teinud, istusin oma ratta peale (politseiauto oli vahepeal ära sõitnud) ning hakkasin statikast välja keerama. Statika tagant aga tuli huilgav ja vilkuv politseiauto, kes pidas mind kinni ilma lubadeta sõitmise eest. Vot see võttis ikka nii ülivihale, et siiamaani paha olla
-
- Kontakt:
oldmaniac kirjutas:Muuseas osa taga sõitmisest, mis võib peaaegu jälitamisena tunduda on tingitud nende suurepärase mobiilse infosüsteemi kiirusest. Neil läheb päris jupp aega (lausa mõni minut või enamgi veel) enne, kui nad saavad su numbri sisse löömise peale miski asjaliku vastuse.
Huvitav kus su andmed pärinevad .Vastus tuleb siiski paari sekundiga, ja kui nt ylevaatust pole, lööb suurelt ja punaselt kohe ekraalnile " ÜLEVAATUS PUUDUB " .
-
- Tsikkel: GSR600
Mul on eelmise aasta novembrist kogemus, kui kiirmenetlust tehes oodati ja oodati ning küsiti lõpuks minult endalt, et kas mul eelnevaid karistusi on. Põhjuseks öeldi,et neil see infosüsteem on maru uimane vahest. Lõpuks kui olime kõik paberid ära vormistanud ja hakkasin autost väljuma, siis Hr. Politseinik ütles, et näe vastus tuli ja ei olegi eelnevaid karistusi.
-
- Kontakt:
täiesti võimalik tegelikult...eks iga infosüsteem vahepeal laggib.
vähemalt selle aasta on kiirus selline, et jõuab vastutuleva auto numbri ka ära kontrollida s6idu pealt.
Täiesti oma kõrvaga kuulnud raadioside vestlust. Niikaua kuni mulle pabereid mustas bemmis vormistati toimus raadioside, mille käigus keegi andis ülemusele teada, et linnavahel tiirutavad kaks corvette (eelmine suvi) ja praeguseks mõõdetud suurimaks 90+ midagi asulasisesel teel. Aga ootame vaatame veel mis teevad. 20-30 mintsa pärast võttis siis minuga autos istunud ülemus ühendust kolleegiga, et mis siis sai? Vastus oli, et corvetti mehed parkisid autod ära ja läksid tuttu, polnud enam võimalik midagi ette võtta. Vedas neil ja ehtne näide sellest, kuidas mõned mehed kujutavad ette, et on David Crocket vms. Sellised jälitushimuga inimesed peaksid töötama kriminaalis.
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Sõitsin kord traktoriga, niiduk sabas, töölt koju. Politsei lähenes tagant kiiresti ja siis jäi minu taha ootama, sõitis mingi 1,5-2 km kiirusel 20 km/h ja alles hiljem läks mööda. Mina sõitsin aga kogu selle aja äärtpidi peaaegu kraavis, et nad kohekohe mööda saaks minna. Väge nõme ikka, saan aru küll et vb toksiti number arvutisse ja vaadati kas mul ülevaatus-kindlustus korras, aga peale numbri lugemist oleks siis ju võinud arvutit klõpsides mööda minna ja mingi errori leidmisel lähimas teeristis mind oodata.
Et tegu oli vaikse maakohaga kus niikuinii mitte mnnigi ei juhtu siis saan aru et härradel oli vaja niisama aega parajaks teha, aga võiks leida selleks kodanikke vähem õrritavaid mooduseid.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
extinction kirjutas:Sõitsin kord traktoriga, niiduk sabas, töölt koju. Politsei lähenes tagant kiiresti ja siis jäi minu taha ootama, sõitis mingi 1,5-2 km kiirusel 20 km/h ja alles hiljem läks mööda. Mina sõitsin aga kogu selle aja äärtpidi peaaegu kraavis, et nad kohekohe mööda saaks minna. Väge nõme ikka, saan aru küll et vb toksiti number arvutisse ja vaadati kas mul ülevaatus-kindlustus korras, aga peale numbri lugemist oleks siis ju võinud arvutit klõpsides mööda minna ja mingi errori leidmisel lähimas teeristis mind oodata.
Et tegu oli vaikse maakohaga kus niikuinii mitte mnnigi ei juhtu siis saan aru et härradel oli vaja niisama aega parajaks teha, aga võiks leida selleks kodanikke vähem õrritavaid mooduseid.
krt mehed, võtke nüüd ikka kokku ennast, kaua see kaasfoorumlaste ajude n***mine käib?
Kuna alles olen noor liikleja, siis 100% liiklusseadusest ei tea, aga väga hea variant teada kas politsei jälitab või mitte, kui lähedal juhtub olema ringliiklus, siis tee paar ringi ümber selle, saad teada kas on keegi sabas või mitte
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Tips kirjutas:... 20-30 mintsa pärast võttis siis minuga autos istunud ülemus ühendust kolleegiga...
Sa oled siis mingi valus kurjam, et nii kaua seal istuma pidid ? Mul pole kunagi kauem läinud kui 5-10 min, ma usun. Tõsi, tsikli seljast ei ole kunagi sinna kutsutud. Ainult autoroolist.
bitter kirjutas:Sa oled siis mingi valus kurjam, et nii kaua seal istuma pidid
?
Ma olen ka 40 min istunud. Eks oleneb, kui igav poistel on. Saab ju niisama ka juttu puhuda.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
no mina istusin ka nüüd mingi 45 minti seal. põhjus alguses, et esiteks küsitlevad niisama ja uurivad ja näitavad video ja värki.. siis hakkasid protokolli tegema arvutis ja värki.. läheb jälle aega.. siis kirjutad seletuskirja ja värki.. siis mingiaeg prindivad välja.. ja siis sai printeri aku tühjas.. siis selgub, et keegi teine on laadija autost ära võtnud.. võtab ühendust teise partulliga.. siis ootad selle järgi.. lõpuks saavad laadija.. siis uuesti printima ja allkirjastama.. ja siis ongi 45 minutit täis ja võid oma toimetuste juurde tagasi minna
Ilge kiun on siin mõne poolt üles võetud...mendid kepivad ajusid...on ikka tõprad,ahhh? Teeks nad siis vähemalt preventatiivset tööd...khmmm-mismoodi? Tuleb ja taob personaalselt pääkolu sisse, et ära tee liikluses lollusi??? Ise nii tark pole ve?
Krt, mind jälitatakse IGA krdi jummala hommiku Pirita teel ca pool tundi eraautode poolt...närvid jummala nässus seepärast. minge sõitke mujal maailmas ringi -ka seal "kepitakse" ajusid kui lollusi teed....ja "ära rääkida" ei saa mitte enamasti.
Kellegi tunnuslause oli siingi - sõida ja ära mölise! Teed lollusi, jääd vahele - vastuta! Mitte ära tule kogu foorumile kiunuma, kuidas liiga tehakse. Mingi gvääk võimistanimioligi- marss arstile!
Aga muidu - peace!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.