Fleim: politsei eest ära sõitmine
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 46 korda
- Kontakt:
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
ainarh kirjutas:Kujutan ette, et kui keegi mulle sappa haagib ja kilomeetreid juba tuules sõidab, siis ma ilmselt korrigeeriksin enda kiirust, et sellisest juhist eemale saada. Kui aga selguks, et see oli hr.politseinik ja jälitasgi selle pärast, et mingisugust rikkumist fikseerida, siis oleksin ka kindlasti vihane. Me kõik kujutame ette ju, kui mootorrattur peaks tegema äkkpidurduse ja auto talle kolinal selga sõidaks.
+1
tekkis paar küsimust nagu selle teema viimaseid lehti lugedes,et miks peaks üldse tahtma keegi sõita sellise jälitava auto ees
ja kas tõesti alles siis avastatakse et härrad korravalvurid on roolis kui kinni peetakse, viitab nagu sellele et peegleid üldse ei kasutata, linnas on ju väga lihtne sellistest vabaneda kas siis fooritulede juures või põigata kuskile bensukasse kõrvaltänavasse, sirutada korraks jalgu ja asi ants.
isiklikest kogemustest: teatud põhjustel polnud autol kindlustust ja ülevaatust, sai üks hommik taastusravisse kulgetud kui ühe foori all nägin et kaugelt selja tagant tuleb sinivalge buss, sattus teine minu rea peal sõitma, pärast kahte või kolme pööret oli selge et peab hakkama aktsiaid ostma, liikluseeskirjad tulid kah kohe rohkem meelde sõitsime nii umbes kilomeetri kuni otsustasin et keeraks tihedast liiklusest eemale ja kohe oli disko peeglis. Kui selline tegevus ka läheb jälituse alla siis minugi poolest väga proffesionaalne, kuna ei peatatud keset tipptundi kuskil peamagistraalil, teiseks pole mulle kunagi nii kiiresti protokolli vormistatud oli näha et inimesed teevad tööd mitte ei pane näkku, kolmandaks piirduti miinimumiga ja sai eesti riiki toetada
kontakt nr. +372 52 58 244
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.