Fleim: politsei eest ära sõitmine

ainarh

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas ainarh »

Arusaamatu on mõne kaasmaalase viha siin teemas, aga ehk peaks kõigepealt kogu sellele nussimisele (mis on täpselt õige väljend siia teemasse) põhjusi otsima iga mees eelkõige enda sõidustiilist ja üldisest käitumisest. See, kuidas inimene käitub teistega suheldes, väljendub ka mingil määral tema sõidustiilis.Kui isik on selline, kes iga probleemi tõttu teisi süüdistab ja veel lihtsamalt per** ja mujalegi saadab, siis üldiselt on sellel inimesel ka keskmisest raskem ranne ja liiga võimas ratas mõistuse jaoks.
Siiski kihutamine mootorratta sadulas on midagi, mida iga tsiklist on teinud. Nagu ma aru sain, siis probleemiks on n-ö jälitamistegevus. Pole kokkupuudet ise omanud. Pakun siinkohal ühe naljaka võrdluse. Koolidesse pannakse tööle pedagoogid, kellel on ülesanne oodata, kuni õpilased (lapsed) midagi rikuvad, kas või vaatavad sõbra poole, sest seda võib tõlgendada maha kirjutamise soovina ja plaksti löövad joonlauaga vastu näppe, et tal ikka meelde jääks. Selle näite point oli see, et karistamine selle pärast, et karistamine on võimalik ja lubatud, ei täida enam ülesannet kasvatada inimest seadusekuulekaks, vaid üldjuhul tekitab juurde rohkem tuld ja sappi. Kujutan ette, et kui keegi mulle sappa haagib ja kilomeetreid juba tuules sõidab, siis ma ilmselt korrigeeriksin enda kiirust, et sellisest juhist eemale saada. Kui aga selguks, et see oli hr.politseinik ja jälitasgi selle pärast, et mingisugust rikkumist fikseerida, siis oleksin ka kindlasti vihane. Me kõik kujutame ette ju, kui mootorrattur peaks tegema äkkpidurduse ja auto talle kolinal selga sõidaks.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”