Fleim: politsei eest ära sõitmine
-
Junzu
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
Qunts kirjutas:Kõik kes siin kiidavad mente on tegelikuses ise mendid, arvate et nemad ei loe seda foorumit?
JAH. Kõik oleme mendid.
Qunts kirjutas:Keegi ütles et teevad oma tööd korralikult, vaidleks vastu: kui teeksid tööd korralikult siis ei peaks inimesed oma otsuseid kuude kaupa ootama !!!
Ega see pole politseiniku viga, et niipalju seaduserikkujaid on ja läheb aega kõigile trahvi määramisega.
Qunts kirjutas:Olen ise olnud mendi autos kui teatati raadio teel et bikede kamp läheb liiklema nii, et hoidke ennast valimis. ( on see normaalne ) ???
Täiesti normaalne, kuna tavaliselt pundis sõites tõmmatakse ikka tagarattasse ja näidatakse oma osavust ja rikkudes seadust. Teadupärast on kambas ikka julgem, üks ületab veidi kiirust, teine paneb veel juurde jne. Keegi peab meid ju korrale kutsuma.
Qunts kirjutas:minuteada on Eestis jälitus tegevus keelatud mida need mupo mehed muud teevad ??? rikusin ise kunagi liiklust võtis kinni mupo ütles et sõitis järgi pikka aega ja ei hakanud kinni pidama kuna ületasin ainult 20 km/h ja ootasid, lõpuks said kätte kui oli üle 38km/h. Samas oleks õigustatajele küsimus mida v...u moodi sõitis mupo minul järgi ise samas mitte kiirust ületades ??? kui mina ohustan teisi liiklejaid siis tema ohustab oma autoga rohkem neid !!!!
Sellepeale ütleks, et näed, tasus ära neil see järgi sõitmine. Võibolla, kui kiiruse oleks maha võtnud, oleks nad sind rahule jätnud (eeldusel, et korraks nt möödasõidul ületasid kiirust vms)
Qunts kirjutas:Lõppetuseks lisan et kui nüüd midagi juhtub säärast ei hoia ennast tagasi ja lähen tuima näoga kohtusse.
Esiteks ei pea maksma kohe. Teiseks isegi kui süüdi jään ei pea maksma kohe, saan makse kraahvikut kasutada. Kolmandaks las ootavad ka oma raha !!!!!
Neljandaks nad ei saa mul lubasid ära ennem võtta kui kohtu otsus on jõustunud (mida annab ka edasi kaevata). Viiendaks ei saa mupo mehed teha maksimum trahvi, seda otsustab kohus palju ja kas üldse tehakse. Ärge kartke kohtus käia see teeb teid ainult tugevamaks, ja motomehed see on meie ühine kirg seega aitame teineteist !!!
Ega politseinikel on arvatavasti savi, kas sa lähed kohtusse või mitte. nemad teevad oma tööd edasi. Selle tegevuse pärast ootadki oma otsust mitu kuud (mille peale sa enne nina krimpsutasid).
Kuidas koer külale, nõnda küla koerale, et kui sina paned näkku, pannakse sulle ka.
Kui mina trahvi saan, siis ei kobise midagi. Ju olen ise süüdi, et eeskirju ei täida. Politseinikega olen enamjaolt ilusti läbi saanud ja keegi pole näkku panema hakanud ja sellepärast ehk kaitsengi neid siin veidi. Ühekorra sõimati mind veidikene,aga eks ma andsin põhjust ka (noor ja loll noh). Pärast lihtsalt naljakas mõelda.
Ja keegi rääkis siin, et kui politseid jälitab siis inimesed(eriti naised) hakkavad rumalusi tegema kuna on paanikas. Siit tekstist loen välja, et jälitatakse eravärvides autoga. Selline naine ei saa arugi, et eravärvides politsei auto tal taga sõidab. ![]()
Kui tundub, et kõik politseinikud sulle näkku panevad, siis on äkki viga hoopis sinus endas? Äkki jätab sõidustiil soovida ja suhtlemises oled ka äkiline ja liiga otsekohene?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.