Fleim: politsei eest ära sõitmine
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
Kõik kes siin kiidavad mente on tegelikuses ise mendid, arvate et nemad ei loe seda foorumit?
Keegi ütles et teevad oma tööd korralikult, vaidleks vastu: kui teeksid tööd korralikult siis ei peaks inimesed oma otsuseid kuude kaupa ootama !!!
Olen ise olnud mendi autos kui teatati raadio teel et bikede kamp läheb liiklema nii, et hoidke ennast valimis. ( on see normaalne ) ???
minuteada on Eestis jälitus tegevus keelatud mida need mupo mehed muud teevad ??? rikusin ise kunagi liiklust võtis kinni mupo ütles et sõitis järgi pikka aega ja ei hakanud kinni pidama kuna ületasin ainult 20 km/h ja ootasid, lõpuks said kätte kui oli üle 38km/h. Samas oleks õigustatajele küsimus mida v...u moodi sõitis mupo minul järgi ise samas mitte kiirust ületades ??? kui mina ohustan teisi liiklejaid siis tema ohustab oma autoga rohkem neid !!!!
Lõppetuseks lisan et kui nüüd midagi juhtub säärast ei hoia ennast tagasi ja lähen tuima näoga kohtusse.
Esiteks ei pea maksma kohe. Teiseks isegi kui süüdi jään ei pea maksma kohe, saan makse kraahvikut kasutada. Kolmandaks las ootavad ka oma raha !!!!!
Neljandaks nad ei saa mul lubasid ära ennem võtta kui kohtu otsus on jõustunud (mida annab ka edasi kaevata). Viiendaks ei saa mupo mehed teha maksimum trahvi, seda otsustab kohus palju ja kas üldse tehakse. Ärge kartke kohtus käia see teeb teid ainult tugevamaks, ja motomehed see on meie ühine kirg seega aitame teineteist !!!
Ärge kritiseerige minu õigekirja nagunii paremini ei suuda !!! ( Selleks on kirjanikud )
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.