Fleim: politsei eest ära sõitmine
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
Mul JuPo-ga ei ole kogemusi peale puhumise, kuid linna omedaga küll, peris naljakas.
Oli vähe kiirem, Sakus Subaru hallikarva ees, mõtlen, et mis kökutad rsk, panen mööda, ei pannud, hea oli kah. Lihtsalt ei mõelnud mendile ning mõtlesin, et oh, lahe, subarupäss, panen masina proovile, endal 2,8 passat 4 motion. Surkisin tal siis perses sõna otseses mõttes, et noh, vajuta rsk, ei vajutanud, hakkas mind juba närvi ajama. Nii kui Jälgimäe suunas välja saime, hoidin kolmandat käiku kenasti 4500-5500 pöördel, et lajatan raisale, lajatasingi... Njaa, värvidemäng ja palju nalja, mees tuli minu juurde lasin akna alla, teate ma ei suutnud naeru ise ka pidada, et nii lollilt vahele kukkusin, mees hakkas ka selle peale naerma ning küsis, et kas ma ikka kaine. Tunnistasin end suuliselt kaineks läbi naeru ning mees ei hakanud kontrollima kah, tegime väikse jalutuskäigu. Normaalne vestlus ning läksime mõne aja pärast omateed. Täitsin riigikassat kah ikka, oma rumalus aga totter juhus kah. Tagantjärgi mõtlen, et negatiivse asjaga kaasnes kolm head asja: 1. hea, et ma asulas mööda ei pannud
- hea et ta mul kolmandaga piirajasse (180km/h) ei lasnud panna sirge peal seal Jälgimäe sirgel ning heal teel
- tempel mällu igaveseks ja see trahv tõi mind tegelt maapeale tagasi kah
Ei kiida oma tegu heaks ning kiirustamise peale läks tugevalt rohkem aega kaotsi, seega õppige nö teiste vigadest, ka minu veast.
Häbenen nyt edasi ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.