Fleim: politsei eest ära sõitmine
Moderaator: Moded
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
Kui inimene läheb sellest ärevusse ja närvi, et politsei tal sabas sõidab, siis see inimene ei ole veel liikluseks piisavalt küps ning võiks autokooliga uuesti tutvust teha.
Thesaarlane kirjutas:Nõustun, et politsei teeb oma tööd ja teem "meie kõigi" elu paremaks. Kuid paljudel juhtudel ma kujutan ette toob just politsei selle vea esile, sest inimene ( eriti olen täheldanud nais juhid, ei pea silmas kõiki ) lähevad eriti sapsu täis ning tahest tahtmata kutsub just see esile vigu.
See sarnaneb olukorraga vene ajast ( ise veel noor, kuid on räägitud ), et õpetaja tuleb sinu korvale ning vaatab, mida teed ja kui juhtus mõni viga sisse tulema siis said joonlauaga mööda näppe või kõrvu. Nõustun ka see karistatav õppis ka oma veast ja järmine kord on meeles, et sai vastu näppe selle eest, kuid kui sa teed palju vigu ja saad vastu näppe selle eest, see tekitab sinu viha ning tekib himu kättemaksule.
Just see kartus karistuse ees tõmbab valvsuse alla ja vead tulevad, kui tavaolukorras neid ei oleks tulnud.
Ma kujutan ette, kui minul sõidetakse järgi ütleme nädalas korra ja saan mingi apsaka eest lipaka kätte ( hoiatusi ei tehta enam, sest "vigu" liiga palju juba )
siis järgmine nädal peeglisse vaadates ja sealt sõbrad politseinikud leides ütlen endale kiivrisse "minge te ka v***u" ja lasen eest ära.
Ja ma kujutan ette, et ma ei oleks ainus. Nagu siis teemastki leida võib.
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Yerba, sa tahad õelda, et kui politsei sõidab sul järel 30min järjest. Sa ei tunne huvi miks nad seda teevad ?
Ma arvan, et sa hakkad tahest tahtamatult mõtlema juba peale 10min, et rsk on mul autol dokid korras. Päris miljon mõtet käib peast läbi. Ja siis tuleb mingi asi, mis annab asjale uue käigu - Tulekustuti......ai rsk ei mäleta ( ja juba ongi närv sees )
Ning samal ajal kui sa selle peale mõtled hajub sinu tähele panu juhtimiselt mõtlemisele.
Ning see autokooli teema, see on üldse üks surnud ring minu meelest. Sest just load saanud juhid lähevad alati närvi kui politsei neil sabas sõidab, seega sinu loogika kohaslt nad peaks kohe autokooli naasma ? Nii nad ei saagi sealt välja.
Ja inimene kel on savi, et tal politsei järgi sõidab 30min ja tal savi kas autol on kõik korras ning jummalast pohhui kas saab trahvi või ei. Sellisele kirjeldusele vastab psühhopaat, kel on osa tundeid puudu.
Ma loodan, et keegi ennast siit puudutatuna ei tundnud.
-
- Tsikkel: Tenere 700, Honda AT RD04
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 4 korda
Aga miks ei peaks savi olema, kui autol on kõik korras ning enda teada pole eeskirja rikkunud?
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
kui kiirabi lambist sabas sõidab on hullem
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Yerba kirjutas:Kui inimene läheb sellest ärevusse ja närvi, et politsei tal sabas sõidab, siis see inimene ei ole veel liikluseks piisavalt küps ning võiks autokooliga uuesti tutvust teha.
Thesaarlane kirjutas:Nõustun, et politsei teeb oma tööd ja teem "meie kõigi" elu paremaks. Kuid paljudel juhtudel ma kujutan ette toob just politsei selle vea esile, sest inimene ( eriti olen täheldanud nais juhid, ei pea silmas kõiki ) lähevad eriti sapsu täis ning tahest tahtmata kutsub just see esile vigu.
See sarnaneb olukorraga vene ajast ( ise veel noor, kuid on räägitud ), et õpetaja tuleb sinu korvale ning vaatab, mida teed ja kui juhtus mõni viga sisse tulema siis said joonlauaga mööda näppe või kõrvu. Nõustun ka see karistatav õppis ka oma veast ja järmine kord on meeles, et sai vastu näppe selle eest, kuid kui sa teed palju vigu ja saad vastu näppe selle eest, see tekitab sinu viha ning tekib himu kättemaksule.
Just see kartus karistuse ees tõmbab valvsuse alla ja vead tulevad, kui tavaolukorras neid ei oleks tulnud.
Ma kujutan ette, kui minul sõidetakse järgi ütleme nädalas korra ja saan mingi apsaka eest lipaka kätte ( hoiatusi ei tehta enam, sest "vigu" liiga palju juba )
siis järgmine nädal peeglisse vaadates ja sealt sõbrad politseinikud leides ütlen endale kiivrisse "minge te ka v***u" ja lasen eest ära.
Ja ma kujutan ette, et ma ei oleks ainus. Nagu siis teemastki leida võib.
Samahästi sa võiksid hinnavaatluse foorumisse tagasi sõita
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Kui politsei sõidab 30min sul järgi on sulaselge resursside raiskamine ja järelikult ei ole selles autos päris õiged inimesed.
Ja need 3sed 3liitrised mustad on suht käredad auto mõistes mitte tsikliga võrreldes mis on siiski nobedamad ja pealegi mahuvad need ka paljudest kohtadest läbi kust 4 rattaline lihtsalt ei mahu.
Jälitades ei täida kindlasti politsei ohutus nõudeid seda saab ka pidevalt telekast näha.
-
mofomofo kirjutas:Yerba kirjutas:Kui inimene läheb sellest ärevusse ja närvi, et politsei tal sabas sõidab, siis see inimene ei ole veel liikluseks piisavalt küps ning võiks autokooliga uuesti tutvust teha.
Ja ma kujutan ette, et ma ei oleks ainus. Nagu siis teemastki leida võib.Samahästi sa võiksid hinnavaatluse foorumisse tagasi sõita
Mis sind siis nüüd ärritas ?
Ok, ma olen väiksemast kohast pärit ja ei ole harjunud, et näen päevas 88 politsei autot. Meil on 4 valla peale üks.
Võib olla tuleb minu kartus sealt. Kuid siis ei ole normaalne kui sind jälitatakse ja nokitakse vigu.
-
- Tsikkel: Tenere 700, Honda AT RD04
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 4 korda
Pigem on see vist ikka mõtlemises kinni, kas sa lähed närvi ja kaotad valvsuse või mitte. Ja ei ole savi sellest, kas saan trahvi või mitte. Kui iga väikse asja pärast närvi läheks, siis oleks vist ammu juba Jämejala "sanatooriumi" teenuseid kasutamas käinud
mofomofo kirjutas:Yerba kirjutas:Kui inimene läheb sellest ärevusse ja närvi, et politsei tal sabas sõidab, siis see inimene ei ole veel liikluseks piisavalt küps ning võiks autokooliga uuesti tutvust teha.
Ja ma kujutan ette, et ma ei oleks ainus. Nagu siis teemastki leida võib.Samahästi sa võiksid hinnavaatluse foorumisse tagasi sõita
Mis sind siis nüüd ärritas ?
Ok, ma olen väiksemast kohast pärit ja ei ole harjunud, et näen päevas 88 politsei autot. Meil on 4 valla peale üks.
Võib olla tuleb minu kartus sealt. Kuid siis ei ole normaalne kui sind jälitatakse ja nokitakse vigu.[/quote]
Minu kommentäär käis piegem kasutaja Yerba kohta.
kuna politse osaleb oma autodega iga päev liikluses, siis on see vist paratamatus , et nad söidavad kellelgi järgi vöi ees vöi körval ?
ja kui nad eelmainitud tegevuse körvalt teevad ka oma pöhitööd (mis on muu hulgas liiklusjärelvalve) ei saa seda ju neile pahaks panna.
Kui tunnete, et keegi või miski teie taga häirib teid või tundub kuidagi kahtlane siis reastuge turvaliselt teepeenrale peatuma. ehke suits või kontrollige rehve ning jätkake sõitu. Värske õhk ja sirutatud rüht võtab hingest värina, kel see sisse tuli.
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
Mis teil kõigil selle politsei-ga, -vastu on. Nemad teevad oma tööd, ajavad omi asju ja teie ajate omi asju ja teete oma tööd, kui teete(mõni ei tee kah).
Tegemist tuleb alles siis kui tegevused või asjad kattuvad või hakkavad üksteist segama.
keegi tark võik selle uhke uue bemmi ees plokki pidurdada, kui on oht et niisama nöögivad
ja siis suure kella külge saata
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Mina nt seda ei väidagi, et ma ilma asjata trahvi sain, ületasin kiirust ja sain oma laksu kätte. Need JuPo mehikesed olid ka igati okeid ja viskasid ka nalja, niiet minul nende vastu midagi ei ole. Kirjutasin, et lihtsalt teistele ka teada anda, kuidas nad mul järgi sõitsid, et teised oleks ka sellest teadlikud. Ohutuid kilomeetreid
-
- Tsikkel: Yamaha YZ250F
- Tänatud: 7 korda
Ercki kirjutas:Mis teil kõigil selle politsei-ga, -vastu on. Nemad teevad oma tööd, ajavad omi asju ja teie ajate omi asju ja teete oma tööd, kui teete(mõni ei tee kah).
Tegemist tuleb alles siis kui tegevused või asjad kattuvad või hakkavad üksteist segama.
Ega polegi vist probleemi nendega, las aga sõidavad ja teevad oma tööd.... enamalt jaolt olen tähele pannud et hoopis nemad erutuvad ja muutuvad isiklikuks kui kinni peavad......vot siis alles hakkavad minu silmis nad sellisteks muutuma nagu nad üldjoontes on...selleasemel et tuimalt protokoll teha ja edasi tööle...
emmid on nad kindlasti veel sellepärast et 80% otsustest kõik maksimaalsed.... kui sul puhas leht ja jääd vahel näiteks ja trahvida võib 6000-18000-eek siis kindlasti saad selle lae , või teevad hea näo ja teevad 16000-eek... pole veel kuulnud et keegi oleks saanud miinimumi.... jumal tänatud et enamus neid on noori nolke ja ei jaga neid HÕS paragrahve mis seal vanast ajast näha....koguaeg küsivad oi kui pikk nimekiri et selle väikse ekraaniga andis alles gedrata...soovitasin neil 15 tolli monitorid sebida muidu jube kaua aega raiskavad et jube kiire on... aga noh nüüd juba pikalt puhas nii et head teed kõigile ja paar viimast patrulli jätsid positiivse mulje aga arvan et järgmine tilk tõrva suudab selle kindlasti ära rikkuda...
Mul JuPo-ga ei ole kogemusi peale puhumise, kuid linna omedaga küll, peris naljakas.
Oli vähe kiirem, Sakus Subaru hallikarva ees, mõtlen, et mis kökutad rsk, panen mööda, ei pannud, hea oli kah. Lihtsalt ei mõelnud mendile ning mõtlesin, et oh, lahe, subarupäss, panen masina proovile, endal 2,8 passat 4 motion. Surkisin tal siis perses sõna otseses mõttes, et noh, vajuta rsk, ei vajutanud, hakkas mind juba närvi ajama. Nii kui Jälgimäe suunas välja saime, hoidin kolmandat käiku kenasti 4500-5500 pöördel, et lajatan raisale, lajatasingi... Njaa, värvidemäng ja palju nalja, mees tuli minu juurde lasin akna alla, teate ma ei suutnud naeru ise ka pidada, et nii lollilt vahele kukkusin, mees hakkas ka selle peale naerma ning küsis, et kas ma ikka kaine. Tunnistasin end suuliselt kaineks läbi naeru ning mees ei hakanud kontrollima kah, tegime väikse jalutuskäigu. Normaalne vestlus ning läksime mõne aja pärast omateed. Täitsin riigikassat kah ikka, oma rumalus aga totter juhus kah. Tagantjärgi mõtlen, et negatiivse asjaga kaasnes kolm head asja: 1. hea, et ma asulas mööda ei pannud
- hea et ta mul kolmandaga piirajasse (180km/h) ei lasnud panna sirge peal seal Jälgimäe sirgel ning heal teel
- tempel mällu igaveseks ja see trahv tõi mind tegelt maapeale tagasi kah
Ei kiida oma tegu heaks ning kiirustamise peale läks tugevalt rohkem aega kaotsi, seega õppige nö teiste vigadest, ka minu veast.
Häbenen nyt edasi
Kõik kes siin kiidavad mente on tegelikuses ise mendid, arvate et nemad ei loe seda foorumit?
Keegi ütles et teevad oma tööd korralikult, vaidleks vastu: kui teeksid tööd korralikult siis ei peaks inimesed oma otsuseid kuude kaupa ootama !!!
Olen ise olnud mendi autos kui teatati raadio teel et bikede kamp läheb liiklema nii, et hoidke ennast valimis. ( on see normaalne ) ???
minuteada on Eestis jälitus tegevus keelatud mida need mupo mehed muud teevad ??? rikusin ise kunagi liiklust võtis kinni mupo ütles et sõitis järgi pikka aega ja ei hakanud kinni pidama kuna ületasin ainult 20 km/h ja ootasid, lõpuks said kätte kui oli üle 38km/h. Samas oleks õigustatajele küsimus mida v...u moodi sõitis mupo minul järgi ise samas mitte kiirust ületades ??? kui mina ohustan teisi liiklejaid siis tema ohustab oma autoga rohkem neid !!!!
Lõppetuseks lisan et kui nüüd midagi juhtub säärast ei hoia ennast tagasi ja lähen tuima näoga kohtusse.
Esiteks ei pea maksma kohe. Teiseks isegi kui süüdi jään ei pea maksma kohe, saan makse kraahvikut kasutada. Kolmandaks las ootavad ka oma raha !!!!!
Neljandaks nad ei saa mul lubasid ära ennem võtta kui kohtu otsus on jõustunud (mida annab ka edasi kaevata). Viiendaks ei saa mupo mehed teha maksimum trahvi, seda otsustab kohus palju ja kas üldse tehakse. Ärge kartke kohtus käia see teeb teid ainult tugevamaks, ja motomehed see on meie ühine kirg seega aitame teineteist !!!
Ärge kritiseerige minu õigekirja nagunii paremini ei suuda !!! ( Selleks on kirjanikud )
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Pira kirjutas:.... kui sul puhas leht ja jääd vahel näiteks ja trahvida võib 6000-18000-eek siis kindlasti saad selle lae , või teevad hea näo ja teevad 16000-eek... pole veel kuulnud et keegi oleks saanud miinimumi....
Ok, tõstan siis käe- viimase ca 15 aastaga 3 trahvi ja kõik miinimumid...ptüi, ptüi, ptüi

Qunts kirjutas:Olen ise olnud mendi autos kui teatati raadio teel et bikede kamp läheb liiklema nii, et hoidke ennast valimis. ( on see normaalne ) ???
minuteada on Eestis jälitus tegevus keelatud mida need mupo mehed muud teevad ??? rikusin ise kunagi liiklust võtis kinni mupo ütles et sõitis järgi pikka aega ja ei hakanud kinni pidama kuna ületasin ainult 20 km/h ja ootasid, lõpuks said kätte kui oli üle 38km/h.
tegelikult on see vabamyyrlaste vandenöu.
PS ära teistele räägi
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
Qunts, mes mõttes ühine kirg, mis asi? see kui ei suuda paremat kätt vaos hoida või? see kui ei suuda normaalselt liigelda või?
pole mõtet kõikides asjades süüdistada politseid vaid vaadata rohkem enda sisse, äkki annab midagi parandada. äkki tahate üldse vene aega tagasi? saate punase passi ja küsite vene keeles poest piima...
politsei ma pole. selle eest pole oma keskmistel 20000km pikkustel hooaegadel mingit diskrimineerimist küll tundnud. ja kui eksikski, siis kannatan ära, söön singi asemel mõni aeg keeduvorsti ja asi ants. teinekord olen targem.
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Qunts kirjutas:Kõik kes siin kiidavad mente on tegelikuses ise mendid, arvate et nemad ei loe seda foorumit?
JAH. Kõik oleme mendid.
Qunts kirjutas:Keegi ütles et teevad oma tööd korralikult, vaidleks vastu: kui teeksid tööd korralikult siis ei peaks inimesed oma otsuseid kuude kaupa ootama !!!
Ega see pole politseiniku viga, et niipalju seaduserikkujaid on ja läheb aega kõigile trahvi määramisega.
Qunts kirjutas:Olen ise olnud mendi autos kui teatati raadio teel et bikede kamp läheb liiklema nii, et hoidke ennast valimis. ( on see normaalne ) ???
Täiesti normaalne, kuna tavaliselt pundis sõites tõmmatakse ikka tagarattasse ja näidatakse oma osavust ja rikkudes seadust. Teadupärast on kambas ikka julgem, üks ületab veidi kiirust, teine paneb veel juurde jne. Keegi peab meid ju korrale kutsuma.
Qunts kirjutas:minuteada on Eestis jälitus tegevus keelatud mida need mupo mehed muud teevad ??? rikusin ise kunagi liiklust võtis kinni mupo ütles et sõitis järgi pikka aega ja ei hakanud kinni pidama kuna ületasin ainult 20 km/h ja ootasid, lõpuks said kätte kui oli üle 38km/h. Samas oleks õigustatajele küsimus mida v...u moodi sõitis mupo minul järgi ise samas mitte kiirust ületades ??? kui mina ohustan teisi liiklejaid siis tema ohustab oma autoga rohkem neid !!!!
Sellepeale ütleks, et näed, tasus ära neil see järgi sõitmine. Võibolla, kui kiiruse oleks maha võtnud, oleks nad sind rahule jätnud (eeldusel, et korraks nt möödasõidul ületasid kiirust vms)
Qunts kirjutas:Lõppetuseks lisan et kui nüüd midagi juhtub säärast ei hoia ennast tagasi ja lähen tuima näoga kohtusse.
Esiteks ei pea maksma kohe. Teiseks isegi kui süüdi jään ei pea maksma kohe, saan makse kraahvikut kasutada. Kolmandaks las ootavad ka oma raha !!!!!
Neljandaks nad ei saa mul lubasid ära ennem võtta kui kohtu otsus on jõustunud (mida annab ka edasi kaevata). Viiendaks ei saa mupo mehed teha maksimum trahvi, seda otsustab kohus palju ja kas üldse tehakse. Ärge kartke kohtus käia see teeb teid ainult tugevamaks, ja motomehed see on meie ühine kirg seega aitame teineteist !!!
Ega politseinikel on arvatavasti savi, kas sa lähed kohtusse või mitte. nemad teevad oma tööd edasi. Selle tegevuse pärast ootadki oma otsust mitu kuud (mille peale sa enne nina krimpsutasid).
Kuidas koer külale, nõnda küla koerale, et kui sina paned näkku, pannakse sulle ka.
Kui mina trahvi saan, siis ei kobise midagi. Ju olen ise süüdi, et eeskirju ei täida. Politseinikega olen enamjaolt ilusti läbi saanud ja keegi pole näkku panema hakanud ja sellepärast ehk kaitsengi neid siin veidi. Ühekorra sõimati mind veidikene,aga eks ma andsin põhjust ka (noor ja loll noh). Pärast lihtsalt naljakas mõelda.
Ja keegi rääkis siin, et kui politseid jälitab siis inimesed(eriti naised) hakkavad rumalusi tegema kuna on paanikas. Siit tekstist loen välja, et jälitatakse eravärvides autoga. Selline naine ei saa arugi, et eravärvides politsei auto tal taga sõidab.
Kui tundub, et kõik politseinikud sulle näkku panevad, siis on äkki viga hoopis sinus endas? Äkki jätab sõidustiil soovida ja suhtlemises oled ka äkiline ja liiga otsekohene?
-
Siin läheb suht äärmuslikuks ära.
Ma arvan, et oinaid on mõlemal pool. Ning kui satutakse oina politseiniku otsa siis seda räägitakse siin, headest ei räägita väga.
Aga selle poolt ma ei ole, kui mul sabas sõidetakse ERAVÄRVIDES autoga ja lihtsalt oodatakse kui ma vea teen, et siis liistule tõmmata.
Ja samas saaks siit ka vastu lasta politseinike pihta, sest kui kiirust ületatakse, siis nad ei tohiks sulle järgi jõuda ilma vilkuriteta.
Ja dubweiser - nii kui nii saab tallinnas pooltest poodidest ainult vene keeles piima, aga see on juba absoluutselt teine lõpmatu teema.
Päris põnev lugemine siit politseile, kui nad peaksid seda lugema.
Edu teile!
Junzu kirjutas:Qunts kirjutas:Kõik kes siin kiidavad mente on tegelikuses ise mendid, arvate et nemad ei loe seda foorumit?
JAH. Kõik oleme mendid.
Qunts kirjutas:Keegi ütles et teevad oma tööd korralikult, vaidleks vastu: kui teeksid tööd korralikult siis ei peaks inimesed oma otsuseid kuude kaupa ootama !!!
Ega see pole politseiniku viga, et niipalju seaduserikkujaid on ja läheb aega kõigile trahvi määramisega.
Äkki viga mendis ja kuna oled ment siis viga sinus
nendele raiskadele näitan koha kätte ei või tema kiirust ületada kui tal ei tööta sinised vilurid ja eks protokolle koostatakse ka ebaseaduslikult.
Ja ega see jälitus tegevus ei ole sinu meelest ju seaduse rikkumine. kirjuta kõigele alla mida sulle suhu toppitakse ja tunne ennast hästi, tunne ise ka natuke seadust ja siin võiksidki kõik nõu anda mis moodi ja kuidas.
dubweiser kirjutas:...
Jah kulla kaasmaalane mul juba punane pass. Järelikult sina liikled jawaga kuna möödasõidul suudad oma pillist välja pigistada maxs 65 km/h ja paras riisipõllu kandiline rehv all millega isegi kurvi ei söenda minna (ainult käe kõrval)
Sa oled peast ment ja ära kire et ei ole!
Mis moodi kedagi siin aidata saab? oli sinu küsimus. Saab kui jagate oma kogemusi ja mentide möödalaskmisi.
Ära ära kibestu nüüd kui sulle sõnadega haiget tegin. (Osta omale traktor siis ei saa järgmised 15 aastat äkki trahvi) !!!!
Tahaks nagu seda öelda jah, mida eelnevalt kirjutasin. Sõitku sabas, kui neil targemat teha ei ole. Kui autoga asjad korras ja liikluseeskirjadega pahuksis ei ole, siis mind ei ole siiani seganud, kui politsei sabas sõidab. Või kõrval, või ees. Sõidan oma sõitu edasi ning jõuangi oma soovitud sihtkohta. Ning kusjuures, ei tunne end sugugi emotsioonitu psühhopaadina. Aga tänan profileerimast
Thesaarlane kirjutas:Yerba, sa tahad õelda, et kui politsei sõidab sul järel 30min järjest. Sa ei tunne huvi miks nad seda teevad ?
Ma arvan, et sa hakkad tahest tahtamatult mõtlema juba peale 10min, et rsk on mul autol dokid korras. Päris miljon mõtet käib peast läbi. Ja siis tuleb mingi asi, mis annab asjale uue käigu - Tulekustuti......ai rsk ei mäleta ( ja juba ongi närv sees )
Ning samal ajal kui sa selle peale mõtled hajub sinu tähele panu juhtimiselt mõtlemisele.Ning see autokooli teema, see on üldse üks surnud ring minu meelest. Sest just load saanud juhid lähevad alati närvi kui politsei neil sabas sõidab, seega sinu loogika kohaslt nad peaks kohe autokooli naasma ? Nii nad ei saagi sealt välja.
Ja inimene kel on savi, et tal politsei järgi sõidab 30min ja tal savi kas autol on kõik korras ning jummalast pohhui kas saab trahvi või ei. Sellisele kirjeldusele vastab psühhopaat, kel on osa tundeid puudu.
Ma loodan, et keegi ennast siit puudutatuna ei tundnud.
minuteada on Eestis jälitus tegevus keelatud mida need mupo mehed muud teevad ??? rikusin ise kunagi liiklust võtis kinni mupo ütles et sõitis järgi pikka aega ja ei hakanud kinni pidama kuna ületasin ainult 20 km/h ja ootasid, lõpuks said kätte kui oli üle 38km/h. Samas oleks õigustatajele küsimus mida v...u moodi sõitis mupo minul järgi ise samas mitte kiirust ületades ??? kui mina ohustan teisi liiklejaid siis tema ohustab oma autoga rohkem neid !!!!
Lõppetuseks lisan et kui nüüd midagi juhtub säärast ei hoia ennast tagasi ja lähen tuima näoga kohtusse.
Ärge kritiseerige minu õigekirja nagunii paremini ei suuda !!! ( Selleks on kirjanikud )
Rahune nüüd natuke maha ja kui aega saad loe oma postitus uuesti läbi. Nii kiire selle kirjutamisega ka ei ole, et ei suuda enam MuPo-l ja JuPo-l vahet teha.
Ning mis puudutab otsuste tegemist, siis siin ei sea ajalisi piire mitte politsei töötegemine vaid ikka seadusega ette antud piirid, ehk see, et inimesel on 15 päeva aega esitada vastulause, täiendavaid tõendeid jne ning sellest edasi politseil aega 15 päeva koostada otsus, edasi on 15 päeva peale otsuse kättesaamist juhul kui sellega nõus ei olda, õigus otsus edasi kaevata kohtusse jne.
Ja mis puudutab kellelgi järgisõitmist, siis see ei ole kindlasti jälitustegevus, pigem on ikka inimene ise oma eelneva tegevusega selleks mingi põhjuse andnud.
Tänan soovitamast. Minu meelest igati tore foorum ning kena, et selle siin ära mainisid. Interneti kiirteedel sõidangi biker.ee ja hinnavaatlus.ee vahel. Loodetavasti Sind see väga ei ärrita ning suudad siiski säilitada kaine mõistuse ning heasoovlikkuse kaaskasutajate vastu.
Toon sulle näite. tuttav sõitis 13 km normaalselt ja siis möödus nats kiiremalt ja sai laksu kätte seega see on jälitus tegevus kuna ta ei liigelnud pea teed mööda, Ment on ment olgu kasvõi mupo ära näri tähte mendi rsk. Tee trahvi avaliku laimu eest juhul kui suudad.
Tagasi tulles minu teema juurde siis ei pruugi see olla haldusrikkumine samas ei kinnita ega ei lükka ümber seega kui ei tea tagamaid ära targuta ja ära näri tähti.
Ma ei ole kirjanik et oskan perfektselt kirjutada !!!
Lp Qunts, kõigele nii kõrge kaarega kuseja oled, siis viitsid tee seda kuskil mujal, ei huvita su kisa lugeda siin lehekülgede kaupa kuidas kõik sind ja su tuttavaid panevad eest ja tagant ja kõrva taha ja kurku - nii lihtsalt just in case, sest paremat pole teha.
Kui edasi plaanid sõna võtta teemas, siis otsi volüümi nupp üles ja keera seda tiba maha, tõsiselt käib närvidele su röökimine stiilis: mendi rsk ja blaa blaa
Soultrain kirjutas:Lp Qunts, kõigele nii kõrge kaarega kuseja oled, siis viitsid tee seda kuskil mujal, ei huvita su kisa lugeda siin lehekülgede kaupa kuidas kõik sind ja su tuttavaid panevad eest ja tagant ja kõrva taha ja kurku - nii lihtsalt just in case, sest paremat pole teha.
Kui edasi plaanid sõna võtta teemas, siis otsi volüümi nupp üles ja keera seda tiba maha, tõsiselt käib närvidele su röökimine stiilis: mendi rsk ja blaa blaa
no eks keera maha siis
mina ei karda vähemalt manti !!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.