Fleim: politsei eest ära sõitmine
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
Yerba kirjutas:Kui inimene läheb sellest ärevusse ja närvi, et politsei tal sabas sõidab, siis see inimene ei ole veel liikluseks piisavalt küps ning võiks autokooliga uuesti tutvust teha.
Thesaarlane kirjutas:Nõustun, et politsei teeb oma tööd ja teem "meie kõigi" elu paremaks. Kuid paljudel juhtudel ma kujutan ette toob just politsei selle vea esile, sest inimene ( eriti olen täheldanud nais juhid, ei pea silmas kõiki ) lähevad eriti sapsu täis ning tahest tahtmata kutsub just see esile vigu.
See sarnaneb olukorraga vene ajast ( ise veel noor, kuid on räägitud ), et õpetaja tuleb sinu korvale ning vaatab, mida teed ja kui juhtus mõni viga sisse tulema siis said joonlauaga mööda näppe või kõrvu. Nõustun ka see karistatav õppis ka oma veast ja järmine kord on meeles, et sai vastu näppe selle eest, kuid kui sa teed palju vigu ja saad vastu näppe selle eest, see tekitab sinu viha ning tekib himu kättemaksule.
Just see kartus karistuse ees tõmbab valvsuse alla ja vead tulevad, kui tavaolukorras neid ei oleks tulnud.
Ma kujutan ette, kui minul sõidetakse järgi ütleme nädalas korra ja saan mingi apsaka eest lipaka kätte ( hoiatusi ei tehta enam, sest "vigu" liiga palju juba )
siis järgmine nädal peeglisse vaadates ja sealt sõbrad politseinikud leides ütlen endale kiivrisse "minge te ka v***u" ja lasen eest ära.
Ja ma kujutan ette, et ma ei oleks ainus. Nagu siis teemastki leida võib.
Samahästi sa võiksid hinnavaatluse foorumisse tagasi sõita
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.