Fleim: politsei eest ära sõitmine
-
Thesaarlane
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
Yerba, sa tahad õelda, et kui politsei sõidab sul järel 30min järjest. Sa ei tunne huvi miks nad seda teevad ?
Ma arvan, et sa hakkad tahest tahtamatult mõtlema juba peale 10min, et rsk on mul autol dokid korras. Päris miljon mõtet käib peast läbi. Ja siis tuleb mingi asi, mis annab asjale uue käigu - Tulekustuti......ai rsk ei mäleta ( ja juba ongi närv sees )
Ning samal ajal kui sa selle peale mõtled hajub sinu tähele panu juhtimiselt mõtlemisele.
Ning see autokooli teema, see on üldse üks surnud ring minu meelest. Sest just load saanud juhid lähevad alati närvi kui politsei neil sabas sõidab, seega sinu loogika kohaslt nad peaks kohe autokooli naasma ? Nii nad ei saagi sealt välja.
Ja inimene kel on savi, et tal politsei järgi sõidab 30min ja tal savi kas autol on kõik korras ning jummalast pohhui kas saab trahvi või ei. Sellisele kirjeldusele vastab psühhopaat, kel on osa tundeid puudu.
Ma loodan, et keegi ennast siit puudutatuna ei tundnud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.