Fleim: politsei eest ära sõitmine
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
Eraauto sõitis mulle väikese punase Škodaga järgi ei tea kui kaua.. Märkasin vabakalt männiku poole pöörates, et mingi masin sabas. Pöörasin väikeste tänavate vahele.. Samas üsna hoogsa sõiduviisiga, veendumaks et ta mind jälitab. Kurvid muutusid üha kiiremaks ja järsemaks. Lõpuks kiirendas masin mulle kõrvale ning kõrvalistmelt mingi mees näitas oma töötõendit.. nagu filmis. Mina siis tol korral ei olnud tsikliga, vaid autoga ZAZ. Peatusin ning läbirääkimised algasid.
Ütleisd et ma ei näidanud 8 korda suunda VASAKULE - ja et nad mind juba ca 30min "jälitavad" Nii et, võivad vabalt kontrolli mõttes ("mida ma veel teen") jälitada. Tuligi välja et vasaku suunatule pirni pesa oli oksüdeerunud. Ei toiminud. Trahvi ei tulnud. Tsiklil on samuti pikalt järgi "jõlkunud" - ning peatatud küsimuse pärast "kas sul külm pole sõita?"
Üldiselt teemasse siis niipalju et.. kw piirangu eiramise pärast on mõne aasta jooksul kokku väga palju aega ja raha kokku hoitud.
Tänaseks on päris A-kat olemas. ning tõenäoliselt ei teki tulevikus vajadust politseid eirata.
They mark their territory.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.