Fleim: politsei eest ära sõitmine

oxide
Tsikkel: rsv4
Tänatud: 8 korda

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas oxide »

tok-tok kirjutas:

Eest ärasõidu teemast on saanud tasapisi üldine liikleja vs pollar teema :) Aga selge on see, et nii nagu on tsiklistide seas normaalseid ja vähemnormaalsemaid inimesi, on sama tendents ka pollarite ridades. Vastupidised väited on elementaarloogika vastased. Mis kiiruseid puudutab, siis peatumismärguande andmine või mitteandmine sõltub üsna palju sellest inimesest endast, kes vormi kannab. Linnas pole reeglina kuni 80 km/h veel ühegi pol.autole vaatevälja sõites probleeme olnud. Ühe korra erapol.autoga kõrvuti foori tagant lahkudes kiirendasin teadlikult ja sama püüdsid ka nemad enda masinaga, et kõrvuti rebida (lol) Kui seal kiirendades ehk läkski saja peale, siis mingit probleemi nad sellest ei teinud. Sellest lõbusast seigast ma ei järelda, et kõik pollarid sellises olukorras lõbu pärast tsikliga kõrvuti foori tagant rebima kukuks. Loeb siiski konkreetne olukord ja vormikandja isiksus.

ma arvan,et kui ma pollaritega joonele panen saan ikka laksud sisse.eks naistel selles suhtes meespolitseinike ees eelis. (lol)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”