Fleim: politsei eest ära sõitmine

andrias
Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas andrias »

Krt, läksin punase fooriga üle ülekäiguraja sest kooli olin hiljaks jäämas. Tänav oli tühi, autosid kuskilt kaugelt ei tulnud. Mendiauto oli seljataga, lihtsalt ei näinud. Sõitis oma värvimuusikaga ligi ja kutsus autosse. Algul küsisid et miks nii ja naa, vastasin neile viisakalt. Siis küsisid dokumenti, andsin juhiload (ainult A-kat.)
Kui nägid et mul 2 kiiruseületamist ees on, suhtumine muutus kohe. Irvitasid veidi ja mõnuga tõbasid 300 eeku trahvi...

Sa läksid rikkumistega punase alt läbi ja said 300.-. Seda võiks küll mõistvaks suhtumiseks lugeda. (togi)
+15km/h 1700.-, +57km/h u.8000.-+2kuud jala(ilma eelnevate rikkumisteta) ja 2400.- turvavöö eest, 2500.- kindlustamata sõiduki eest, neid võiks lugeda koinimis pärliteks, mida on mul ja mu tuttavatel ette tulnud. Alla 1000.- trahv on praegu ikkagi harv nähtus :wack:

Annaks jumal häda- küll abi ikka saab!
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”