Fleim: politsei eest ära sõitmine

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas Primo »

Panthera kirjutas:

Hea näide:
Krt, läksin punase fooriga üle ülekäiguraja sest kooli olin hiljaks jäämas. Tänav oli tühi, autosid kuskilt kaugelt ei tulnud. Mendiauto oli seljataga, lihtsalt ei näinud. Sõitis oma värvimuusikaga ligi ja kutsus autosse. Algul küsisid et miks nii ja naa, vastasin neile viisakalt. Siis küsisid dokumenti, andsin juhiload (ainult A-kat.)
Kui nägid et mul 2 kiiruseületamist ees on, suhtumine muutus kohe. Irvitasid veidi ja mõnuga tõbasid 300 eeku trahvi...

Point selles, et tänav, mida ületasin, oli täiesti tühi, autod, mis seljataha jäid, ootasid punase foori taga.
Ning lihtsalt et hoiatusega minema saada, koiniti mind pool tundi.

Rainer @ ootab, kuna kõik jälle täristama hakkavad (lol)

Nüüd on mendid pahad, et läksid keelava tulega üle tee? Mitte kedagi ei koti, et hiljaks olid jäämas. Meie keskkonnaminister (kesiganes ta on) oli ka Paidesse hiljaks jäämas, arvates et tal on ÕIGUS KIHUTADA kuna tal on p*** esivõres ning sai tervelt 4 pilti tee jooksul. Politseid see ei kottinud. Ma sõidan päevad läbi mööda linna ja selliseid ületee jooksjaid näen mitmeid kordi päevas. Lisaks sellele veel selliseid tegelasi, kes arvavad, et tohivad märku andmata reguleerimata ülekäigurajale tormata ja mõned oskavad ka diagonaalis ülekäiguraja kõrval üle minna arvatres "aga ülekäigurada on siin 5 meetri kaugusel juuu äää" . t***, mis siis saaks, kui ma hakkaksin autoga mööda kõnniteid kütma? On see kohe tee kõrval, kõigest 5 meetrit ju, vahet ei ole...
Kuidas sinu arvates politsei peaks käituma? Oled sa millegipoolest eriline? Usun, et "koinides" nad üritasid sulle selgeks teha, mida sa valesti tegid. Kui sa aga arvad, et see oli ikkagi mõttetu koinimine, siis koiniti liiga vähe.

Challenge the Adventure.Ride The World

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”