Kolmapäevased POKKERIÕHTUD

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Re: Kolmapäevased POKKERIÕHTUD

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Väike ülevaade minu poolt:
Korralduse poole pealt - minu meelest igati asjalik ja kiire. Ei olnud mingit jorutamist, vaidlemist ning seda, et osa inimesi tõlgendavad asju omamoodi. Nagu kohale jõudsime, nii jagati kohe mängumärgid kätte, loositi välja mis lauas tuleb istuda ja hakkaski peale. Ning ajaliselt ka ei veninud mäng sinna-tänna. Paus oli pausi ajal ja mängiti mängu ajal. Tänud ka asjalikule tarkvarale, mis kõike kenasti meeles pidas.
Tore oli ka see, et enamik kohale tulla lubanud kodanikest olid ka kohal. Nii et, pole siin midagi niisama lubajaid ja muidumehi - mercenariesele lohutuseks.
Sai nähtud uusi tegelasi ning lausa üks mees - Urmas - oli kohal ka mootorrattaga 8) Igatahes sai Su politseikawa uudistatud pärast õues ja kaastundeavaldused kiivrile, mis kenasti õues vihma käes ligunes ning truualamlikult Sind ootas.
Nii, et võib vist pokkeriõhtut bikeritega seostada küll. Mulle paistis, et ülejäänud seltskonnast enamik alles üritas tsikliraha teenida.
Kokkuvõttes - sisseostud sobivad, rahvast piisavalt, mäng kiire ja asjalik, seltskond hea, aeg surnuks löödud, raha samuti. 8)
PS. Reede õhtu oleks tõesti mõnusam ja ajamurevabam kokku tulla. Kui homme toimub midagi, olen kohal (w)

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”