algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Lugemata postitus Postitas mella »

teboili ei paneks isegi bensiini sisse. aga minuteada 2T tsikli käigukasti küll seguõli ei käi. Osadel käib GL4 või GL5, osadel tavaline 4T mootoriõli.

Esiteks pole normaalne, et kett on keskelt pingul!Peab olema mõõdukalt lõtv. Kui lõtv, on igal tsiklil erinev. pingul ketiga kuluvad hammakad ja kett kiiresti ning võid hävitada veovõlli laagrid. Ketti võiks vahetada, kui tahapoole tagumiselt ketirattalt tõmmates tuleb üle poole hamba nähtavale.

Hea ketiõli on Motul Offroad või Valvoline Synth. Need ei kleebi liiva.

Kui sa oled just nii tark, kui sa siin välja lased paista, siis mina sinu asemel amorte ise ei näpiks.

RS2000 kirjutas:

Tere,
Mõned küsimused Kawasaki KX 85 kohta. Millist käigukasti õli soovitate ? Ise olen pannud sama õli mis bensiini sissegi (Teboil), kas nii üldse tohib ? Ja bensiini sisse soovitatakse vist täissünt., või sobib ka täitsa tavalist tanklates müüdavat odavat Teboili panna ?

Öelge kas selline asi on normaalne, kui tõmbad keti tagahammakalt eemale siis hammaste ja keti vahele jääb mingi 1-1,5 cm suurune vahe (keskelt on kett suht pingul juba)? Olen kuulnud et nii tõmmates peaks see vahe jääma väga väike, niiet mul tuleks mõelda keti vahetusele?
Head ketimääret äkki oskate ka soovitada? Ostsin Silkolene, aga no kui peale lased ja üks kord sõitmas ära käid, siis on seal ikka väga jubedalt kruusa ja liiva küljes.
Saan ma midagi koduste vahenditega oma Kawa amortide heaks teha ?

Aitäh. :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”