kus hoiate teie oma mootorratast?

Teema algataja
Matou

Re: kus hoiate teie oma mootorratast?

Lugemata postitus Postitas Matou »

Mul on Tallinnas Järvel maja all parkla-garaazh, minu kaherattaline sõber laiutab seal.

Samas see koht varaste eest liiga kaitstud ei ole. Uksed on kinni-lukus, jah, aga näiteks sõitsid kaks jalgratast sealt kord öösel minema. Rohkem ära sõitnud ei ole, aga see on võibolla pime õnn. Uute majade garaazhid-keldrid on varaste meelispaigad, kuna elanikud tunduvad keskmisest jõukamad olevat. Realistina saan aru, et mu tsikli signalisatsioon ja immo ei ole 100% garantii. Talve veetis mu tsikkel laiali-olekus, mõtlesin, et ebakaubanduslikus olukorras tsiklit varastab vaid spetsialist, hõlptulu eesmärgil pole mõtet veerandit tonni mäest üles sikutada. Aga spetsialist saab eeldatavasti peale vaadates aru, et see just kallis tsikkel ei ole :)

Sellise garaazhi hea külg on muidugi see, et soe, kuiv ja valge, saab lemmikut.. silitada, noh.

Muide, põhimõtteliselt saab keegi, kel Tallinnas vaja lühiremonti oma kaherattalisele teha, ent selleks kohta ei ole, seda minu juures teha. Majutamist teha ei saa, sest võtmeid-pulte majast välja ei anna, seega toimub sisse-väljasõit/-käik ainult omaniku juuresolekul.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”