Sinu vabandus!

Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Re: Sinu vabandus!

Lugemata postitus Postitas miilits »

Kui biker-i kasutajad ei pahanda, siis kirjutan veel mone rea.
Olen Aleksandria linnas varsti vist hadas, sest Tallinn ei vota lennukeid vastu. Kes kurat selle vulkaani seal ohku laskis?
Koik on praegu kena, kuid kui peaks kuskil lennujaamas vedelema, siis on jama suur.
Minu vabandus selles teemas kirjutamiseks seisneb selle, et paljud tuttavad osalevad selle foorumis ja minule antud "arvutikastis" olemise aeg on luhike ja koigile on positiivsest eksistensist ei joua teatada, siit aga ehk enamus selle leiab.
Muide tanavapilt ajab ila kull tilkuma, sest ca 70% liikuvatest tsiklitest on HD ja seda ka politseinikel nii et KZ1000P ma siin kandis ei kohta, kahju, et siit ei ole voimalik maad mooda koju soita.
Parimad tervitused koigile tuttavatele ja ka vahem tuttavatele biker-lastele ja palun puhuge oma summutitorudest tulevate gaasidega see tahm taevast minema. muide sooja on siin hommikul ca 15C ja paeval vahemalt 25C, muidugi telekakasti uudistes ja kraadiklaasidel kohtad tavaliselt farehaide. :bsmile: (lol) :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”