Tartu Autoklubi Drag Series, avaetapp 1.mai
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 144
- Tsikkel: Suzuki GSX-R600
Re: Tartu Autoklubi Drag Series, avaetapp 1.mai
Reg mure saatsin adminnile edasi.
Marko
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
sepp kirjutas:Mati, Sa kiirendad selle hooajal v ?
Tahaks muidugi aga ei tea kas jõuan - kuidagi eri pe..ses palju tööd on sel aastal ja nüüd alles jõudsin enda risu lahti võtta ja... tööd tuli kohe jälle kuhjaga juurde Tagaratas on vist ainus terve asi seal küljes nii, et asi võtab aega. Idasarja rinkahooaeg kohe kukil ja kui välja vingerdab siis üritan jõuda kiirendama ka.
Kõnealune n..ss on näha siin:
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
justcraizy kirjutas:korke kirjutas:Ma olen aasta otsa hõõrunud oma mune ratta peal ning kuiva trenni teinud
Ei teagi kummale nüüd kaasa tunda, kas munadele või rattale
Tunne ikka munadele,mine tee hellalt pai neile ja puhu peale
mul on tunne et korke treenib millekski muuks kui kiirenduseks! või yritab ta hõõrudes kaalu vähendada!?
sepp kirjutas:justcraizy kirjutas:korke kirjutas:Ma olen aasta otsa hõõrunud oma mune ratta peal ning kuiva trenni teinud
Tähelepanu, palju on neid rattaid, mis on valmis juba Aprilli teisel poolel seoses tehniliste kohtunike väljaõppega tehnilist läbima. St. toote oma ratta ja varustuse kohale (kuskile garaazi- aeg ja koht on täpsustamisel) ja kui kõik vastab reeeglitele, siis saate hooajalise klepsu peale ja tuld!? Põhimõteliselt sama mis BHRA treeningpäeval, kuid seekord suletud ruumis ja väljaõppe raamides uute kohtunike koolituseks. Siis te mind enam töllamas ja tsikleid näpimas ei näe! :D
Kui on kellelgi ratas nii valmis (valmis, st. võistluskondinsioonis- ainult kombe selga, kiiver pähe ja võite kohe rajale sõitma minna- mitte see, et "oimulsiitnatukelõpetamatajasealtka") siis palun antke mulle sellest läbi pm'i teada- oma nimi, mis ratas ja mis klassi oma (SB,E,F,OL) ja tel.nr.
Tänan tähelepanu eest!
-
ralf kirjutas:Siis te mind enam töllamas ja tsikleid näpimas ei näe!
:D
Tuleb välja,et jumal on siiski olemas
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Musi kuluks ikka marjaks ära ka
sepp kirjutas:justcraizy kirjutas:korke kirjutas:Ma olen aasta otsa hõõrunud oma mune ratta peal ning kuiva trenni teinud
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Võistlejakaart
Kõik võistlejad peavad omama rahvasportlase võistlejakaarti või sõitjalitsentsi, mis sisaldab ühtlasi ka õnnetusjuhtumi kindlustust. Ühekordse võistlejakaardi saab teha üritusel kohapeal, hooajalise võistlejakaardi saab teha internetis.
Võistlejakaardi registreerimine:
Autod(EAL):
- ühekordne: 250 EEK ( saab osta võistluse alguses check in'i käigus )
- hooajaline võistlejakaart: 400 EEK ( Registreerimine internetis: http://www.bhra.ee/register )
Mootorrattad (EMF):
- ühekordne: 350 EEK ( saab osta võistluse alguses check in'i käigus )
- hooajaline: 1000 EEK ( Registreerimine internetis: http://www.msport.ee/index.php?page=33 )
NB! Rahvasportlase võistlejakaart lubab võistlejal osaleda vaid EMV välistel kiirendusvõistlustel.
Võistlejatel, kes soovivad registreerida hooajalist sõitjalitsentsi, mis lubab võistelda ka EMV võistlustel, tutvuge juhistega palun võistlusjuhendist: http://autoklubi.ee/dragseries/voistlusjuhend
EAL - Eesti autospordi Liit
EMF - Eesti Mootorattaspordi Föderatsioon
Ma see hooaeg ei sõida, naine ei luba... Kui on veel mõni võistlus, võistlussari või eratiim, millel veel ei ole PEASPONSORIT, siis ootan sooviavaldusi siia, PM pole mõtet risustada, seda ma nagunii ei loe. Saan aru, et olen lootusetult hiljaks oma pakkumisega jäänud ja kõigil juba kõvad ning tulusad lepingud taskus, aga ikkagi...

-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Ma just tulin poest... 0,7 Canadiani tõin... nitse käis tõenäoliselt enne mind ja on jõudnud selle ka juba ära juua
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
nitse kirjutas:Ma see hooaeg ei sõida, naine ei luba... Kui on veel mõni võistlus, võistlussari või eratiim, millel veel ei ole PEASPONSORIT, siis ootan sooviavaldusi siia, PM pole mõtet risustada, seda ma nagunii ei loe. Saan aru, et olen lootusetult hiljaks oma pakkumisega jäänud ja kõigil juba kõvad ning tulusad lepingud taskus, aga ikkagi...
krt, mul küll üks ilgelt tulus diil praegu käimas selles vallas ühe reissing tiimiga aga ega küll küllale liiga ei tee, oleksin isegi valmis ratta seksiõpetusportaalide ja ilusalongide klepse täis kleepima kui keegi litsentside ja võistlustasude asjad korda ajaks...
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
Nii et jutt grillihooaja avamisest 1 mai tartus oli lihtsalt suitsukate!?
pacaan kirjutas:nitse kirjutas:Ma see hooaeg ei sõida, naine ei luba... Kui on veel mõni võistlus, võistlussari või eratiim, millel veel ei ole PEASPONSORIT, siis ootan sooviavaldusi siia, PM pole mõtet risustada, seda ma nagunii ei loe. Saan aru, et olen lootusetult hiljaks oma pakkumisega jäänud ja kõigil juba kõvad ning tulusad lepingud taskus, aga ikkagi...
krt, mul küll üks ilgelt tulus diil praegu käimas selles vallas ühe reissing tiimiga aga ega küll küllale liiga ei tee, oleksin isegi valmis ratta seksiõpetusportaalide ja ilusalongide klepse täis kleepima kui keegi litsentside ja võistlustasude asjad korda ajaks...
-
- Kontakt:
Õu nitse, ära Pacaani kuula, ta lihtsalt pugemise mõttes jaurab siin, tegelt tal ka naine ei luba sõita. A mul kulub küll sponss ära, kui muud ei saa siis anna kasvõi kätekreemigi.
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
-
mgm kirjutas:Nii et jutt grillihooaja avamisest 1 mai tartus oli lihtsalt suitsukate!?
pacaan kirjutas:nitse kirjutas:Ma see hooaeg ei sõida, naine ei luba... Kui on veel mõni võistlus, võistlussari või eratiim, millel veel ei ole PEASPONSORIT, siis ootan sooviavaldusi siia, PM pole mõtet risustada, seda ma nagunii ei loe. Saan aru, et olen lootusetult hiljaks oma pakkumisega jäänud ja kõigil juba kõvad ning tulusad lepingud taskus, aga ikkagi...
Naised ei luba enam grillida ka Tartus, oi bljäää,tunnen kaasa
Ma saan aru küll et kõik yritavad viimse hetkeni saladust hoida et üllatusmonent oleks aga ikkagi huvitav oleks teada paljud plaanivad sõita??
-
loodad saada vastuseid siia v ? :d
vastused saad 5min enne regamise lõppu vaadates regamise listi... ja siis pole ka veel kindel... ikka võib mõni tullayllatusena kohale veel
Seeaasta on isegi korke minuleelest väga madalat profiili hoidnud, ainullt justcrazist teame et plaan kõik ära võita! Mul nimelt oleneb kas ma saan rattale mingi 80kw juurde või ei! Nimelt hetkel ratas lihtsalt ei käivitu!
sepp kirjutas:loodad saada vastuseid siia v ? :d
vastused saad 5min enne regamise lõppu vaadates regamise listi... ja siis pole ka veel kindel... ikka võib mõni tullayllatusena kohale veel
-
mgm kirjutas:Seeaasta on isegi korke minuleelest väga madalat profiili hoidnud, ainullt justcrazist teame et plaan kõik ära võita! Mul nimelt oleneb kas ma saan rattale mingi 80kw juurde või ei! Nimelt hetkel ratas lihtsalt ei käivitu!
WTF? Kus ma seda öelnud olen? Ära tekita mingeid linnalegende siin.
Ja pealegi, mul pole isegi litsentsi veel, ahjaa, tegelt on, ainult vale klassi oma
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Mis mul siin ikka hüppata kui ma saan olla kindel oma osalemises ainult iga järgneva võistluse suhtes. Hetkel tundub üldse ,et suudan ehk alustada hooaega VBL aga kas saan ka lõppuni sõita või vähemalt poolepeale on väga kahtlane.
Mõtted käivad peas ,et sõidan mõnedel võistlustel ning saan tsikli ilusti jooksma ja siis panen müüki ära
mgm kirjutas:Seeaasta on isegi korke minuleelest väga madalat profiili hoidnud, ainullt justcrazist teame et plaan kõik ära võita! Mul nimelt oleneb kas ma saan rattale mingi 80kw juurde või ei! Nimelt hetkel ratas lihtsalt ei käivitu!
-
mgm kirjutas:Mul nimelt oleneb kas ma saan rattale mingi 80kw juurde või ei!
tahaks ka 80kw saada veel juurde oma rattale
rebisid selel lause kontekstist välja tegelikult mul püstitatud eesmärgiks saada ratas kolme kõige kergema 600se ratta hulka!
vahetasin isegi jahutusvedeliku vee vastu välja kuna vesi kergem!
sepp kirjutas:mgm kirjutas:Mul nimelt oleneb kas ma saan rattale mingi 80kw juurde või ei!
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Seda tehes millest ? Vanast suzukist mille mootor kaalub sama palju kui stock R6 tervenisti ?
mgm kirjutas:rebisid selel lause kontekstist välja
tegelikult mul püstitatud eesmärgiks saada ratas kolme kõige kergema 600se ratta hulka!
vahetasin isegi jahutusvedeliku vee vastu välja kuna vesi kergem!
sepp kirjutas:mgm kirjutas:Mul nimelt oleneb kas ma saan rattale mingi 80kw juurde või ei!
ja aga kuna vastaseid on ainult kolm siis peab ju vaid ühest kergem olema!
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Minu teada ei ole vastaseid kolm Et, sinu eesmärk ei saa täidetud
mgm kirjutas:
ja aga kuna vastaseid on ainult kolm siis peab ju vaid ühest kergem olema!
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
korke kirjutas:Seda tehes millest ? Vanast suzukist mille mootor kaalub sama palju kui stock R6 tervenisti ?
ära ülbitse neeger, see vana gixxer kaalus omal ajal vähem kui sinu võistlusseades err kuue nässakas. ja sõitis peaaegu sama kiiresti (aeglaselt)
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Siin vist läheb veel mõni aasta mööda kui sa mõistad ,et juba 0,1 sekundit on terve kalender kiirenduse spordis aga mitte ''peaegu sama kiiresti''
0,2 sekundit on üldsegi terve horoskoop kiirendusespordis nagu tips ütles
pacaan kirjutas:korke kirjutas:Seda tehes millest ? Vanast suzukist mille mootor kaalub sama palju kui stock R6 tervenisti ?
ära ülbitse neeger, see vana gixxer kaalus omal ajal vähem kui sinu võistlusseades err kuue nässakas. ja sõitis peaaegu sama kiiresti (aeglaselt)
Ütlen ka siis miskit sekka üle pika aja. Ratta kaalu ajavad taga ainult naised. Mehed ehitavad pilli lihtsalt võimsamaks, sest niipalju kaalu tsiklilt maha pole nagunii võimalik võtta, et see kompenseeriks enda ja naiste kaaluvahe. MOTT

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.