DR750 ja DR800

joel...

Re: DR750 ja DR800

Lugemata postitus Postitas joel... »

Palju elus kaalu on järgi jäänud, oled mõõtnud?

Palju sealt kaalu maha annab võtta, tehase andmed viitavad mingi 194 kilole.

Oma väikest DR-i olen ikka mduast kätte saanud ja paar abikäsi teinekord ka ligi, kuid mitte alati saadaval.

Siiani minu arusaam, et suured kaaluvad rohkem kui väiksed ametivennad, sellest tulenevalt liiguvad edasi halvemini? Paari isendiga testsõite teinud.
http://www.suzukicycles.org/DR-series/D ... -Big.shtml
Hea asjan tunudub muidugi vesijahutus.

Usku pole veel muutnud- aga kui nüüd suvel kokku trehvab, siis saab võrrelda. :D

Esiotsa kirkusin kõige täiega maha - kaalus terve tonni ja selle sees ei töötanud enam peale tahhoka nagunii ükski asi. Latern paistis eespoolt vaadates terve, aga valgus langes üliveidralt - selgus, et keegi varasematest omanikest on reflektori kõveraks sõita suutnud. Kaalusin säänseid ja määnseid variante - lõpuks läks ikkagi ette H4 latern mingi +30% pirniga. Odav ja Võib-olla mitte parim lahendus, aga valgus on täitsa OK. Mulle ausalt öeldes meeldivad ümmargused laternad - hullud japsid on oma disaini ja persekujuliste laternatega juba ammuilma mingites koletisi täis multifilmiparalleeluniversumites... Kui tsikkel disaini alt välja tõmmata, pole ka välimusel enamasti väga vigagi. Ja ratas muutub 20 kg kergemaks. Ja igale poole saab ligi.

Acerbise paak läks peale (Yamaha XT600 oma), jälle törtsu kergem ning bensupumba kaadervärgi sai kõige naha ja karvadega pealt maha tõmmata. Sadula ja paagi vahel on tööriistapaki koht, selle küljed on praegu kinni tegemata, aga küll ma midagi välja mõtlen. proovi pärast sai kõrge poritiib ka pandud. Sigma jalgrattaspido, loomulikult käepidemesoojendused ning talveks sai jõhker suur polaarklaas ka ette pandud, mida aga pole katsetada saanudki, sest talv tuli piizut teistsugune kui ootasin;)

Ja meie õuele saabus lõpuks suur soe kuldkollane KEVADPÄIKE!!!

Õu on nüüd nagu hokiväljak. :D

terv, juss[/quote]

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”