Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal

Kasutaja avatar

Snuffit
Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 8 korda

Re: Sidesüsteemidest rattal

Lugemata postitus Postitas Snuffit »

See komplekt mida ma kasutan sobib Cobra MT200, MT550 ja MT750 mudelitele. Nii on vähemalt karbi peal kirjas, kuid ise kasutan edukalt oma MT800 saatjatega.
VOX võimalus peaks ka olema, kuid nupu point ongi tsikli seljas selles, et suvaline tuule ja mootori müra ei paneks seda asja nö "saatma". Nupp käib lenksu külge ja siis kui tahad rääkida, siis vajutad.

Ma enda jaoks kruvisin nt selle lenksu külge kinnituse osa ära ja panin ainult nupu kahepoolse teibiga kaugtule vilgutamise nupu alla. Seal on see täpselt õigel kaugusel näpuga vajutamiseks. :mrgreen:

Saadavuse koha pealt tean,et nt oomipoes peaks seda müüdama, kuid nagu öeldud on osta.ee keskkonnas neid pidevalt odavalt saada.

Originaal handsfreed ongi jah nende väikste nööpidega, kuid sellel komplektil on nii, et paned mikri ja kõlari kiivri külge ja need võid pm sinna jättagi. Kõlar on selline suur ja lapik, hea nt polstri vahele susata või miskit.. ja mikkril on all see takja kinnitus, minu kinnisel kiivril läks ta ilusti lõua juurde materjali külge. Ja kuna kõik juhtmed on nö lahti ühendatavad, siis ei ole muret, et kui tsikli seljast maha tuled, siis mingi 3m juhet järgi lohiseb.

Olgu öeldud, et lahtise kiivri jaoks peaks olema mingi teistsugune lahtise kiivri mikker seal komplektis, kuid kuna pole kasutanud, ei oska öelda.

Tegin pilte ka, et oleks kõigest paremini aru saada:
http://nagi.ee/photos/Snuffit?picture_type=s&start=0

Edu! :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”