Käega tervitamisest.
Re: Käega tervitamisest.
Romka: kirjutas:Eelmisel aastal kulgesin kroomiga ja väga harjumuspäraseks sai see, et kõik vastutulijad mind käega tervitasid ja ma neid vastu.
Nüüd liigun maksirolleritega ja selle kevade esimesed sõidud näitavad, et mulle tulevad vastu vaid tsiklistidest KIVINÄOD! Täiesti tuimad tükid, kes "mingile rollerile" küll tere vastu ei ütlePean ennast hakkama ümber harjutama, et kui tsikkel vastu tuleb siis vaatan tuima näoga kõrvale
Tervitan alati kõiki kaherattalisi, sõltumata sellest, millel nad ringi ajavad. Kui rollerijuht käppa viskab, tervitan alati rõõmsalt vastu - kah kaherattaline.
Võiks ju rollerijuhte ise esimesena tervitada, vahel teengi seda, enamikus vastu ei tervitata. Mitte sellepärast, et rollerijuhid sellest kombest lugu ei peaks, vaid sellepärast, et nii mitmelgi juhul on rolleri peal mingi töömehetunkedes mees, kes töölt koju kihutab. Taolised ei viska mitte kunagi käppa vist. Või siis mingi muu tegelane, kes sellest kombest ei tea mitte midagi. Tsiklisistid enamasti vist ikka teavad sellest kombest, ehkki olen ka ise koos sõitnud bikeritega, kes ei viitsi lihtsalt kätt tõsta kogu aeg kui keegi mööda sõidab...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.