Mis sa oma tsikliga eile/täna tegid?
Moderaator: Moded
Re: HOOAEG ALGAS...
käigukast laiali!
Ghost kirjutas:Psaiko kirjutas:Hooaja alguseni läheb veel kaua aega
Mis põhjusel ?
mul käsi kipsis... sõita ei saa kadedusest vaatan, kuidas mootorrattad järjest maja eest mööda sõidavad... 1 krdi nädal veel ja siis võib mind ka kohata sinise Derbiga.
Sai ka Apriliga sõitmas käidud, üsna hea oli üle pika aja sadulas istuda. Kas on teada ka, et mis ajahetkeks peaks linnal ja maanteedel olema esimene nn. teedremont ehk siis kiviklibu laotamine tehtud olema?
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
noh, see hooaeg 600km sõidetud. päris hea juba minu arust
Sai siis eile esimene ring tehtud.... kül mingi 12 km, aga seljaopist pole kah just kuid möödas...
Samas vabanused kõigile kellest Pärnu mnt suunaga Saue poole 100 mph mööda uhasin.... Oli mõnus !
Ilusat ja turvalist algust kõigile !
-
- Tsikkel: Honda Deauville
Loomulikult sõidetakse... Endal juba laupäevast hooaeg avatud... Hoiad aega rämedalt kokku ja parkimisega pole probleemi:P Pankrannikul ka käidud.... Mõõnus... (PS: kartke kylma tuult...)
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Nation kirjutas:Sai siis eile esimene ring tehtud.... kül mingi 12 km, aga seljaopist pole kah just kuid möödas...
![]()
Samas vabanused kõigile kellest Pärnu mnt suunaga Saue poole 100 mph mööda uhasin....Oli mõnus !
Ilusat ja turvalist algust kõigile !
täiega tegija.. respect!
Eile 13 kraadist 6e kraadini 78km. Algul palav, tuulutused lahti, täna kael valus ja kange. Ettevaatust!
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
mina käisin eile tanklas suitsu järel tsikliga, samas kohati oli see vale idee sest nüüd kipitab sõidunälg veel rohkem....
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
extinction kirjutas:mina käisin eile tanklas suitsu järel tsikliga, samas kohati oli see vale idee sest nüüd kipitab sõidunälg veel rohkem....
Mõnele algas hooaega tunduvalt varem: jaanuari algul tuli Tallinnas keegi läbi lume baigilisega üle Hendriksoni küüru (Pärnu mnt viadukt), mul oli autoski külm olla ...
extinction kirjutas:mina käisin eile tanklas suitsu järel tsikliga, samas kohati oli see vale idee sest nüüd kipitab sõidunälg veel rohkem....
minul sama asi tahaks juba sõita
agas jh elu nii armas ,et peab vict võtmed hoiiule andma
-
Re: Hooaeg algas...
ma pidasin rohkem seda silmas et tsikkel läheb katki, kui kukkuda, aga no seda ka muidugi!
Saksamaal toimus hooaja esimene motokokkutulek:
http://www.spiegel.de/fotostrecke/elefa ... 93316.html
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
ma prantsusmaal läänerannikul,üleval pool,lasevad kurat aasta läbi.vahest harva olid talvel autoaknad jääs.õhtuti kole ikka kuulata küll,kui keegi kuskil maanteel korralikult lahti keerab
Oslos iga hommik ummikus istudes möödus üks enduro, väljas külma -5 kuni -10! Suured magistraalid muidugi keemiat täis ja polnud libedad...
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
Sai ka mingi hetk talvel tsiklit garaazist kuuri transatud. Vahe kuskil 600m kandis seega mõtlesin, et ei hakka vedamisega jamama ja sõidan ära Kehvasti mõtlesin. Sõitmiseks seda väga nimetada ei saanud. Pigem oli lükkamine ja tsikliga maadlemine, et pikali ei kukuks. Tavaline baigirehv ei pea ikka lume peal üldse.
Eile hommikul ,kui seitsme paiku Norras tööle sõitsin, tuli vastu bike ja päris korralikul kiirusel ,viskasin pilgu välitemperatuuri näidikule ja see näitas -17 kraadi
Vot tegelane
sai eelmine nv küll 15 km sõidetud aga algus seegi, ja esimese rehvi lasin puruks... raisk jäi eelmine hooaeg alles...
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
tsaku666 kirjutas:esimese rehvi lasin puruks...
Kuidas esiratta rubberburningut tehakse?
oldmoped kirjutas:tsaku666 kirjutas:esimese rehvi lasin puruks...
Kuidas esiratta rubberburningut tehakse?
esimene rehv mille puruks lasin mitte esirehv
KyBike kirjutas:Eile hommikul ,kui seitsme paiku Norras tööle sõitsin, tuli vastu bike ja päris korralikul kiirusel ,viskasin pilgu välitemperatuuri näidikule ja see näitas -17 kraadi
Vot tegelane
Täna hommikul vist pühib pisaraid, kuradi talv tuli tagasi, 10 cm lund maas Aga Oslo kandis isegi näinud miinuskraadidega bike rallimas ja no üks enduurokas, see laseb vist aastaringselt siin

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kuna närvid ei pidanud enam vastu siis sai ka neljapäeval esimesed sajad meetrid sõidetud aga jää ja lume peal pole bikega midagi teha seega läks targu garaazi tagasi ikka ja ootab paremat ilma... Aga jube hea meel oli ikkagi Huvitav paljud kavatsevad motoexotikale minna ratastega? Omal on ka plaanis kui vähegi ilma on siis 2 rattaga minna laup aga see suuresti ilmataadis kinni
mina olen enda tdm-iga see aasta juba 5km läbinud.
eks ta jube külm ole jah,asfalt iseenesest keila kandis lubaks sõita,kunagi ei tea millal on vaja äkkpidurdust teha ja reeglina just seal tükike jäist pinda all.
ehk tegelikult oodatakse ka siin soojemaid ilmasi.
BMW R1150R
KepsKotti
Neljapäeval esimesed 9km. Asfalt oli ok päike paistis, aga -5 ei ole ikka õige sõiduilm.
-
Tänane sõit 17,6 km ja spidomeetri nõel läks mingil põhjusel pooleks... ei tea, kas külmast või mis jamps on, peab hakkama spidokat vahetama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.