õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Kasutaja avatar

justcraizy

Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Lugemata postitus Postitas justcraizy »

Ghost kirjutas:

Kas hakkab hirmus littimine peale jälle st. võistlus, et kes on kiirem ja osavam ? Mäletan veel selgelt paari aasta tagust nö "õhtust kulgemist" kui Vesse Statis koguneti ja siis mööda peterburi mnt Maardu poole minema uhati, olin alguses pundi keskel, siis vaikselt uhati mööda ning lõpuks vaatasin, et punt hakkab eest ära kaduma no mul numbrid veel otsa ei saanud aga kiirusel 150 ma järgi ei jõudnud igatahes ja peale paari kilomeetrit võtsin hoo normi piiresse ja sõitsin tasapisi järgi. Kas enne või peale seda käisin korra veel ja siis läks tagasiteel Keilast käest ära. Kottpimedas metsavahel läks hirmsaks andmiseks ei viicinud mina võõral teel ja pimedas hullu panna ja rohkem punti ei näinud ka, 15 aastat tagasi oleks võibolla nautinud sellist sõitu. Jäi vist viimaseks õhtuseks kulgemiseks ka mulle, mite ei viitsi viimasel piiril uhada. Lootsin nendelt õhtustelt sõitudelt muhedalt pundis kulgemist aga läks mõtetuks uhamiseks ei paku selline paugutamine mingit pinget. Mõned korrad oli muidugi väga luks ja rahulik sõit aga peale neid kihutamisi läks tahtmine ära.

vanaks oled jäänud :mrgreen:

zx6r(04)->zx6r(06)->zx10r(08)-> cbr600rr(07)

Mine “Üritused”