Autokoolid
Re: Autokoolid
Õnnekas kirjutas:Küsimus sulle whisperer, kui sa Hajas tegid load, siis kuidas sa nii hästi Motokoolitust oskad kiita? Mitte et mul midagi motokoolituse vastu oleks aga see tundub olevat lihtsalt reklaamtekst ja selliseid postitajaid on pea igas foorumis ja nii mõnelgi autokoolil.
Vastuseks Õnnekale ja ka teistele. Ei ole tegemist reklaamiga. Olen õigustatult pahane Haja peale, ja kool on ka sellest teadlik, et ma nii halvasti arvan
Hajas alustasin.
- teooriatunde ei toimunud niipalju, kui lubati. Olgu- pole hullu, tegin teooriaeksami ära.
- sõidutunnid olid omaette ooper. Minu jaoks on ok, et tsiklivõõras tüdruk pannakse esialgu 125-se selga. No et õpiks tundma ratast. Tore, plats paari korraga selge, tänaval ka sõit ok. Minu sooviks oli aga A-kati omandamine, mille jaoks suure tsikliga sõitmist pidi Aivarilt lunima ja lunima... Halloo?! Lõpuks ikka lubati, ja sain ka suurega hakkama. Kuigi suurega oli plats väga raske - keegi ei juhendanud ratta valdamise tehnikat. Küsida ka ei saa, kui õpetaja samal ajal ringi sõitmas.
Iga sõidutunni lõpus tuli anda allkiri sõidukaardile, kus olid ainult tühjad lahtrid. (!!!) Kõiki sõidutunde ära ei teinudki, jäid "ARKi eksami jaoks reservi". Märtsi alguses algas teooria, mai alguses oli mul koolitunnistus käes ja ARKi teooriaeksam tehtud. Ja siis hakkasin ootama. Ja ootama. Ja ootama. Et millal siis ARKi saab, mis õpetajale kuidagi ei sobinud. Mingu ma "Kuressaarde ja Paidesse ja Raplasse", kus saab eksamit teha ja hankigu oma tsikkel eksami jaoks jms jutud.
Kannatasin kaks kuud ja panin lõpuks ise ARKi aja, käisin veel palumas, et äkki ikka saaks kuidagi kombineerida, õpetajalt tsiklit. Naerdi välja
Pöördusin Motokoolitusse, kus lubati tsiklit ARKi eksamile tingimusega, et harjutan enne natuke võõra rattaga. Vau! - muuhulgas viitsis Tiit platsil õpetada, seletada, jälgida, mis valesti! Lõpptulemusena sain ARKis ilusti läbi teise kooli tsikliga, heade õpetajate näpunäiteid (nii liikluse kui sõidutehnika kui ka ratta tehnilise osa poolelt), aga see-eest sain ka maksta oluliselt suurema summa oma sõidu eest teises koolis.
Kui Hajast küsima läksin, et saaks vähemalt sõitmata tundide ja tegemata eksami eest makstud raha tagasi, selgus, et vahepeal on üllataval kombel tekkinud minu sõidukaardile tühjade lahtrite asemel sobiv arv tunde, nii et kool ei võlgne mulle midagi. Ja Aivaril oli ainult küsimuseks, et mis ma siis kompensatsiooniks tahan, äkki temaga kinno ja kofikusse?!
Nii tore! Oma raha eest tahaks ikka lubatud teenust saada, eksole Mu aeg maksab rohkem, kui kasu, mida saaks Tarbijakaitsesse pöördumisega, aga halb maik jäi kõigile, kes seda pulli nägid..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.