zidi kiirus
Re: zidi kiirus
Ma pole enam neli aastat zidi omanud ja absoluutselt ei tea tänast olukorda zidi juppide müügi ja hindade osas.
16-hambaline tehti 2001 aastal mulle eritellimuse peale. Mõni aeg hiljem olid sellised siin-seal müügil ka. 15-hambalise ostsin kunagi Braueri Motoärist Tartus. Täna ta enam vene juppidega vist ei kauple. Nii ei tea ma juppidest täna enam midagi.
Vaat "kui palju?" - ma ei oska öelda. Tippkiirus mind ei huvitanud, sest ratas oli mul praktiliseks kasutamiseks igapäevaliikluses ja igapäevailmastikus. Lihtsalt passida head kimamise ilma ja siis minna ringi saanima - see pole kunagi olnud minu huvi.
Mind huvitas ratta stabiilsus ja kesmine kiirus, millega ma võisin kuhugi sõitu planeerides alati arvestada. Mingi hetkeline või lühiajaline "tipp" ei omanud praktiliast tähtsust.
Nagu kirjutasin - samavõrra, kuidas kasvas ratta võime spidomeetrile tiir peale (ise võid oma ratta spidomeetrit vaada ja võimalikku kiirust ette kujutada) ajada, samavõrra kasvasid ka mured liiga aeglaseks jääva ratta pärast. Lõppkokkuvõttes minu jaoks ratta keskmine kiirus ei kasvanud ja see koos taevasse tõusnud bensiinikuluga oli minu jaoks oluline, miks loobusin 16-hambalisest vedavast ketirattast.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.