Hälvik-autojuhid
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Re: Hälvik-autojuhid
Nii
Täna ommikul õnnestus mul üle pika aja erilise hälvikust naisautojuhi otsa koperdada..
Sõitsin siis oma teokarbiga rahumäe teelt sinna alla haiglate poole, miski kaubik tahtis seal ära keerata ja viisakas juht nagu ma olen lasin ilusti läbi, viimasel oli päris pikk järjekord juba taga kah. ja siis kuulen mingit signaalitamist, vaatan peeglist miski roheline pann vilgutab tulesi ja signaalitab. kui ma tee lõpus vasakule keerasin sõitis to hälvik minust mööda näidates mulle 5 näppu ja signaalitades. Siis ma sain aru et too mutt oli vihane et ma ei kiirendanud piisavalt kiiresti peale tee andmist ja sõitsin sealsel kuumaastikul nats aeglasemalt (45ga)
(Tigu mul on eriotstarbeline 2.5t tühimassiga ja kogunisti 62kw võimsusega sõiduk. Tänu tema suurele kongile ja rekka sarnasusele peaks isegi siil aru saama et tema kiirendust võib mõõta kalendriga )
Tunnistan üles et olin paha ja näitasin sellele salaami näljas mutile keskmist sõrme vastu
Naljakas on see et kuni harku järveni sõitsime samat teed ja jõudsime iga foori/ristmikule samal ajal. ka sain jälgida tema hulle manöövreid liikluses nagu vastutuleva auto ajal möödasõidu tegemine ja jalakäiast ülekäikurajal möödasõit.
Nii et kui keegi näeb linnapeal helerohelist wv polot 514MFC siis olge tähelepanelikud
Vaevalt et ta ise seda lugema sattub aga kui too on kellegi tuttav siis väike liikluseeskirja ja märkide tähenduse meeldetuletamine ei teeks talle üldse paha. ka närviarsti juures käimine..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.