Fleim: politsei eest ära sõitmine
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
mx77 kirjutas:sepp kirjutas:arnoldal kirjutas:Mehed?! Julgeme teha, julgeme siis ka vastutada!
julgen teha,aga ei vastuta. lihtne. harju ära sellega.
kas tõesti on bike selleks,et sõita 50kmh ja 90kmh selleks ongi ostetud ratas mul v
mul on selleks,et sõita 60 ja 100 kmh ja kui keegi tahab selle eest teha mind jalameheks,siis loomulikult mina ei ole sellega nõus.mine oma kuradi "Julgeme teha,julgeme siis ka vastutada" loosungiga toompeale v linnavalitsuse ette. Lase ehitada neil eestisse rada kus saaks ennast tyhjaks sõita.
vaata mida tõelised mehed Sulle selle peale ytlevadTundub,et padjaklubi on ärganud talveunest
sepaonu, miks peaks keegi teine sulle raja ehitama? krunte hetkel vabalt saada ja labida võin sulle laenata
![]()
Käesolevat topicut lugedes tundub küll et peab hakkama kiitma heaks ka karmimate peatamismeetodite kasutamist (lasud rehvidesse ja siil teele) ja seda ka kaherattaliste suhtes. Igatahes pristib rumalus nagu searibist grillil igalepoole.
TÕELISED MEHED!!!?? Vaevalt on kellegil ühtegi sõidupäeva kui rulli korrakski põhja ei keera, aga enamus valib selleks ka koha ja aja ja kui siis tõesti viltu veab ja kinni peetakse, siis ka pidama jääb. Nagu anektoodis kus kõik kusevad basseini, aga hüppetornist kusijaid ei sallita siiski kusagil. Siin suure suuga deklareerida, et ühiskonna reeglid on kõigile teistele täitmiseks,ainult mitte mulle on suhteliselt rumal ja loota ,et jäätegi eest ära sõitma....
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.