Mootorattateemaline küsitlus
Moderaator: Moded
Re: Mootorattateemaline küsitlus
Tere kõigile!
Esiteks suured tänud kõigile ikka, kes on mu küsitlusele vastanud. Ma pole seda veel lahti ostnud ja kahjuks pole ka tööga väga kaugele jõudnud, aga ma olin vahepeal kaks nädalat haige ja kool lendas muude asjadega nii selga, et ei olnud lihtsalt aega. Nüüd asun siis taas tegutsema selle nimel, et mu töö valmis saaks. Sellega seoses on üks küsimus. Kas kellelgi Pärnus või selle läheduses elavatest Bikeri kasutajatest omab sellist huvitavat raamatut nagu "Randmevääne I". Ma sain raamatukogust teise osa, kuid teine sobib küll ka tänavasõitjatele, kuigi on pigem suunatud võidusõitjatele, aga esimene pidi rohkem suunatud olema just tänavasõitjatele... Ma oleks jube tänulik, kui keegi oleks nõus mulle mõneks ajaks oma eksemplari laenama. Ma ausõna tagastan selle. Njh, ma tean, et see ei pruugi anda just palju. Loodan, et kellelgi on ning et see keegi usaldab oma raamatu mulle mõneks ajaks.
Ette tänades,
Kait, kõnealuse lõputöö tegija. =)
Eelmainitud teost kahjuks ei oma, aga küsitluse täitsin veel igaks juhuks ära.
Panin ka oma nägemuse ohutusvarustuse kohapealt kirja!
Et vastutasuks jään ootama tulemusi
tehtud
Ära karda surma, vaid karda elu
Heya!
Mõtlesin, et anna teada, et vahepeal on siiski progress toimunud. Vabandan ka, kuna oleks võinud natuke varem juba anda töö valmissaamisest märku, rääkimata jagamisest nende toredate inimestega, kes küsitlusele vastasid ja loomulikult ka teiste soovijatega.
Niisiis, töö on mul esitatud, kuigi natukene venitan praegu, enne kui jagan, sest jäi kripeldama, et midagi on siiski puudu. Tahtsin ka seda öelda, et homme, 11. mail, toimub kõnealuse töö kaitsmine. (Minu oma konkreetselt ilmselt poole neljast umbes.) Tähendab, ma tutvustan lühidalt komisjonile tööd ning vastan retsensendi ja ametliku juhendaja küsimustele, muidugi ka teiste komisjoni liikmete omadele. Naljakas kusjuures on see, et komisjon koosneb 2-st eesti keele ja kirjanduse õpetajast, saksa keele õpetajast, raamatukoguhoidjast(ta alati kõige juures käpp ) ja keegi oli veel, keda enam ei suuda meenutada. Aga jah, ilus seltskond koos.
Suured tänud veel kord!
Kait(ikka ei ole oma kasutajat teinud. Laisk vist või meeldib hoopis Maicle'i kasutaja nimel postitusi teha. Ei tea )
Maicle kirjutas:UP
Mis mõttes?
+358458693818
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
vilosius kirjutas:Maicle kirjutas:UP
Mis mõttes?
Jah, mis mõttes?
Kas peeti andmebaasi lahjaks? Mis kaitsmisest sai? Nädal juba möödas ning foorumirahvas ikka veel tagasisideta?
Heya!
Jaa, ma tean, nüüd on juba poolteist nädalat möödas. Vabandust viivituse pärast. See on see teema, et kui selline suurem asi lõpuks möödas on, siis ei taha väga sellele mõelda mõnda aega
, aga mõne päeva jooksul nüüd saab see üles pandud.
Kaitsmisest nii palju, et see läks päris hästi. Ise jäin täielikult rahule, sest tundsin end töö sisu osas päris kindlalt ja suutsin küsimustele lollakate pausideta ja isegi kokutamisteta(mida kipun vahel väga palju tegema) vastata. Allikate kohta ei öeldud midagi, aga kuna retsensendiks oli siiski eesti keele õpetaja, siis märkis ta ära, et kirjavigu oli päris hoolega (A), aga see hinnet ei mõjutanud.
Hindeks sain lõppkokkuvõttes C(meil tähed), tähendab siis nelja. Lõppkokkuvõttes tähendab seda, et ma esitasin töö teiseks tähtajaks, sest enne esimest tähtaega olin kaks nädalat haige ja seetõttu sai töö valmimine päris korralikult kannatada. Seega võeti mul üks hinne tegelikust hindest maha, milleks oleks olnud siis B ehk 5.
Olge mõnsad ja päikest Teile!
-
- Tsikkel: vfr
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Meil on nii:
115.1. hinne ”A” – ”suurepärane” – silmapaistev ja eriti põhjalik aine nii teoreetilise kui ka rakendusliku sisu tundmine, vaba ja loov õpitulemuste rakendamise oskus, ulatuslik iseseisev töö, mitmekülgne erialakirjanduse tundmine. Aine mahust on omandatud 91–100 protsenti;
115.2. hinne ”B” – ”väga hea” – õppeaine teoreetilise ja rakendusliku sisu väga hea tundmine õppeprogrammi ja õpikute mahus, väga hea õpitulemuste rakendamise oskus. Eksamil on ilmnenud mittesisulised ja mittepõhimõttelised eksimused. Aine mahust on omandatud 81–90 protsenti;
115.3. hinne ”C” – ”hea” – õppeaine teoreetilise ja rakendusliku sisu hea tundmine, hea õpitulemuste rakendamise oskus. Aine sügavamates ja detailsemates osades avaldub mõningane ebakindlus ja eksamivastuste ebatäpsus. Aine mahust on omandatud 71–80 protsenti;
115.4. hinne ”D” – ”rahuldav” – õppeaine olulisemate teoreetiliste ja rakenduslike printsiipide, faktide ja meetodite tundmine ning nende rakendamise oskus tüüpolukordades, kuid eksamivastustes avalduvad märgatavad puudujäägid ning ebakindlus. Rahuldavat hinnet tuleb lugeda küllaldaseks õppeprotsessi normaalse jätkamise seisukohalt. Aine mahust on omandatud 61–70 protsenti;
115.5. hinne ”E” – ”kasin” – üliõpilane on omandanud miinimumteadmiste taseme, kuid nende teadmiste rakendamisel esineb tõsiseid puudujääke, mis osutuvad takistuseks antud ainel põhinevate järgnevate õppeainete omandamisel. Aine mahust on omandatud 51–60 protsenti;
115.6. hinne ”F” – ”puudulik” – üliõpilasel puudub miinimumteadmiste tase. Aine mahust on omandatud 0–50 protsenti.
Kox @ EMÜ
-
- Tsikkel: R6 00.a
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
No keskmise hinde arvutamisel võetakse Tartu Ülikoolis vähemalt et A on 5 ja F on 0
Kuut pole ma küll koolis saanud kunagi
Muusikaõpetaja minu koolis pani ühele õpilasele tema soovil kuue .
Meil on sama teema, mis Kox EMÜ kohta rääkis. Numbrites oleks põhimõtteliselt nii, et A on 5+, B 5, C 4 , D 3, E 3-, F 2, 1 ja 0 ehk kõik negatiivne, mis vähegi olla annab... Ja keskmise arvutamisel on siiski A lihtsalt 5 või noh, vähemalt nii arvan mina
Heips !
Lõpuks ometi, sai töö siia üles ära laetud, otsustasin et parem variant on ta word failina laadida, ei näinud muud lahendust.
Töö öõpust on mõned lisad puudu kuna need võtsid kohutavalt palju ruumi, töö isegi on praegu 10mb suur. Lisades oli küsitlus uuesti esile toodud, ning palju pilte mis on juhtunud inimestega kellel ei ole varustust seljas (seda verd oleme me kõik juba näinud) paar kriibitud kiivrit ja kombet.
Igatahes, head lugemist !
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Kas tõesti on veebibrauserisõbraliku pdf'i genereerimine ja selle kuhugi otse, ilma allalaadimiseta ligipääsetavasse kohta riputamine nii hirmkeeruline tegevus?
Laadisin pdf`ina ülesse.
Kui autoril peaks selle vastu midagi olema, siis palun anna teada.
http://jkb.awardspace.com/Ohutus_mootor ... emisel.pdf
või
https://docs.google.com/fileview?id=0B0 ... i&hl=en_GB
Ei ole midagi selle vastu, oleks ise üsna pea seda isegi teinud, tänud
Head lugemist siiski !
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Kõvasti vaeva nähtud, mõnus asi lugeda. Deep respect

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: Honda Transalp
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Kas küsitluse esimese kahe küsimuse kohta ei teinud mingit analüüsi?
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Tubli töö on tehtud.
Kuigi ma mõtlesin, et Alpinestars ka ikka suht tuntud tegija. Igasugustes muudes tabelites ikka esi 3 hulgas olnud.
Ja seal listis oli vist Dainese valesti kirjutatud. (ilma lõpu "e"ta oli)
Minu meelest võiks algajad selle läbi lugeda. Jääks nii mõnigi küsimus siin küsimata.
Kas selle jaoks on mingit luba ka vaja autorilt kui tahan seda välja printida ja lugeda anda näiteks oma vennale.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Väga tubli töö Gümnaasiumi kohta. Nii suure mahu juures mõni kirjaviga ikka jääb. Aga üks sisuline märkus - lk 12. toodud nimekiri "tuntumatest varustuse tootjatest" oleks võinud siiski olla pealkirjastatud "MÕNED tuntumad ..." vms "vähem kategoorilisel" moel. Praegu jääb mulje, et autor pani kirja absoluutse tõe ja igasugu nurgatagused nokitsejad nagu Shoei, Alpinestars, Sidi, Spidi, Troy Lee, Klim, Suomy, AGV, Nolan, EVS jne jne peaksid minema ruttu nurka häbenema, üks Pärnu gümnasist jättis nad mainimata
Thesaarlane kirjutas:...
Kuigi ma mõtlesin, et Alpinestars ka ikka suht tuntud tegija...
Mingi Saare huumor vist, mida ma läbi ei hammusta
Tänud heade sõnade eest !
Kirjavigasid jäi siia sinna natukene jah, ning sellised väikesed sõnavead(nagu see varustuse asi oli, seal oleks pidanud suts teistmoodi tegelikult olema )
Aga mingit eri luba selleks vaja ei ole, levitage niipalju kui jaksate, sooviks ainult autori Kait Kosenkraniuse ära märkimist
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.