Mis sa oma tsikliga eile/täna tegid? → Re: HOOAEG ALGAS...
Re: HOOAEG ALGAS...
warlock kirjutas:Romeo kirjutas:Regula kirjutas:... See teema on praegu just minu lemmik ja kõige vaadatuim, väga tore on uurida ja lugeda, kus ja kes juba oma hooaega alustas, sest on ju just see see asi, mida kogu Biker.ee on oma 5 kuud oodanud juba. Hooaeg - alaku
Just minu mõte. Esimese asjana täna otsisingi siit foorumist just seda teemat... Kripeldab juba, mis hirmus
Igal juhul elan kaasa kõigile, kes on teistest ettejõudnud ja lahkelt oma emotsioone jagavad.
Mnjahh.. Pole just lahe vaatepilt, et GSXR1100 koperdab jalus mattmusta kiivri ja tumehallide püksikutega Õismäe ringil!Ju siis Temal kripeldas jne. Kuid päris tobe tunne oli sellest äpust mööda trügida Nissan tüüpi autoga... Tsikli nummert ei hakka siinkohal kirjutama... Pidage hoogu tainad! Võtke oma spidomeetrid sülle ja kihutage Dynotest-is!
Marek
T.Ü.R.A. kui piinlik!
Käisin ka täna bemmiga sõitmas, mingi 10 nissani venda jäi ette, põrutasin mööda nagu ämm ajaks taga ja veel ringtee peal ka, ise olen uhke. Muide registri numbrit vaatasin ka kohe ja panin kirja.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.