Piduriklotsid

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Teema algataja
Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Re: Piduriklotsid

Lugemata postitus Postitas Raiki »

kosmoseraketile?

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Säga »

Krt kas tõesti peab kusagkilt tellima ? tänapäeval peaks ju ikka nii olema, et lähed poodi ja 2 min pärast tuled klotsid näpus uksest välja...
või on tõesti mõtet 25 eegu pärast netist tellida ?

SYLB
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

krt kui sul on bläku, nagu allkirjas ja sa tahad ainult klotse, siis ära hakka tellimisega jändama, võta suvapoest lihtsalt klotsid ja kogu lugu :)

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

art30 kirjutas:

Tere,üks väike mure vaevleb mind:Kust saab tellida piduriklotse nii et ei peaks ootama terve igavikku?

Streetmoto, Motodepoo jne.
Tellimine lihtne, astud uksest sisse, tellid, maksad, saad ja astud välja.

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 205 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

ootan juma 30.03.09 ajast ehk praktiliselt 2 kuud,ise japsist ajan spets laagrid välja 4-5 päevaga

Hei, bläku klotse läks märtsis paraku tõesti sellises koguses ära (sobivad ka VFR-ile), et kevadine ports sai otsa ja tehasest ei ole vahepeal juurde saabunud. Tehasetellimused käivad iga paari kuu tagant ja aega võtab nii komplekteerimine kui tarne, sest tehased ei saada kaupa plõksti ära kui komplekteerida tuleb mitusada erineva koodiga piduriklotsi. Lisaks toimetavad kõik tehased üldise tellimisjärjekorra alusel, mis tähendab, et aktiivsel perioodil näiteks võib tellimisest kauba komplekteerimiseni minna juba nädalaid. Kuna tarneaeg oli ka sinu klotsiküsimise hetkel teadmata, siis ei ole sinult keegi võtnud ka ettemaksu millegi tellimise eest. Usun, et on ka peale minu butiigi teisi motopoode, kust piduriklotse küsida saab... Mingit ostukohustust ei ole ma kunagi kellelegi peale surunud kui tarneaeg minust olememata viibib. Seniks hoian letis Goldfrenile asendusklotse Ferodo näol.

Kui sa Japsist laagri paari päevaga välja ajasid, siis on ju ka klotsid võimalik ometi kuskilt mujalt kiirelt välja ajada. Vahest on lihtsalt mõni konkreetne artikkel otsas ja uue saabumine võtab aega. Selles osas võin vaid vabandada aga targemat ikka teha ei saa...

Viimati muutis StreetMoto, 20 Mai 2009, 16:00, muudetud 1 kord kokku.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

MOTODEPOO
Kaupmees
Tänatud: 46 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas MOTODEPOO »

Ferodo klotsid mõlemale bläkule kohapeal olemas nii esimesi kui tagumisi.

Nagu ka paljudele teistele ratastele.

Siinkohal mainiks korra veel, kes ei tea - esindame nii Ferodot, Hiflo filtreid, Ariete esiamordi tihendeid, JT hammasrattaid kui ka EK kette - väikestest kuluosadest. Ja enamlevinud ratastele on ikka kõik kohapeal olemas. Eriti talvel :D :D :D

mart211

art30 kirjutas:

Sellist müügimehe juttu ma kuulen igapäev,ei saa ,otsas,venib,aga lahendusi keegi ei paku(tellida soomest või mujalt kas ma ütlesin et ei ole nõus rohkem maksta)

Ükski müügimees ei pea sulle lahendusi pakkuma, oma viga et ei mõista streetmotost 20minti motodepoosse sõita ja sealt osta ja tuled selle asemel foorumisse küsima, kust saaks :wack: . Kujutan ette kui raske sul toidupoes on, kui leib otsas. Pole foorumit ka kust küsida :mrgreen:

Edu

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 205 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Paneks teema klukku ja lähen depoose,elminekord jätsin sinna 8K,jäten veel

Kui rahunenud oled, siis mõtle kelle peale pahane oled. Eriti kui iga päev Tallinnas käid. Tallinnas on kokku vähemalt 10 motopoodi ja teenindust, kes tegelevad kuluosadega. Ja mitte et ma endale nüüd vett peale tõmbaks aga - lahendusi olen alati pakkunud ja kui StreetMotos parasjagu ei ole, siis olen saatnud kliendi mõnda teise motopoodi vajalikku juppi küsima. Ja samamoodi teevad ka paljud teised motopoed. Me kõik suhtleme omavahel... Eesti on liialt väike, et kõik jõuaks kõiki asju pakkuda ja 100% riiulis hoida. Ja mis puutub tellimisse kuskilt mujalt lahenduse leidmiseks, siis ma arven ikkagi, et see on motopoe pidaja otsustada, kas tellida ühest, teisest või kolmandast kohast. Oluline on ka teatud järjepidevus ja konkreetse brandi toodete müük. Ei ole nii, et täna on ebay-s 2 Michelini rehvi odavalt ja homme tellin Portugalist 5 Dunlopit jne. Toyota autosalong ei paku ka Corollade lõppemisel alternatiivina Honda Civicut... Või kuidas? Mina ootasin oma Skodat 3 kuud ja uskuge või mitte, esindaja ei pakkunud mulle selle aja jooksul lahenduseks Volkswagen Golfi :D

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

decade

Lugemata postitus Postitas decade »

oskab keegi võrrleda omadusi ja kvaliteeti goldfreni s3 racing ja ferodo(mingi samaväärne mudel kui s3) klotsidel? mida eelistada v ple erilist vahet? rattax bike tüüpi ja keskmisest agressiivsem sõidustiil.

Kasutaja avatar

borx
Tsikkel: Midnight Star 1900A
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas borx »

art30 kirjutas:

Mul on ka kohad(jäänud) kust ma varuosi tellin

jäägi sinna...

Alar

K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959

decade

Lugemata postitus Postitas decade »

decade kirjutas:

oskab keegi võrrleda omadusi ja kvaliteeti goldfreni s3 racing ja ferodo(mingi samaväärne mudel kui s3) klotsidel? mida eelistada v ple erilist vahet? rattax bike tüüpi ja keskmisest agressiivsem sõidustiil.

kogemusi,teadmisi anyone???!?!?

v301060
Tsikkel: HD Bobik 103
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas v301060 »

Kas on üldse mõtet klotse tellida kui on olemas firma Pidurimeister, kus katted ära vahetatakse?

HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

art30 kirjutas:

Kas on üldse mõtet klotse tellida kui on olemas firma Pidurimeister, kus katted ära vahetatakse?

Pidurimeistris ei võetud mind tsikli klotsidega jutule, sest neil ei ole vastavaid katteid. Auto klotside katted on hoopis lihtsamast materjalist ja kuluvad tsikli all kole kiiresti. See oli siis umbes kolm aastat tagasi. Kas nüüdseks on olukord muutunud :?:

Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 36 korda
Tänatud: 229 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

decade kirjutas:
decade kirjutas:

kogemusi,teadmisi anyone???!?!?

Ferodot pole proovinud aga s3 küll.Suhtkoht vähe sõitsin aga mulje oli selline -Pärnu rajal töötasid hästi ja ka Raplas(palavaga)Aravetel igatahes tööle ei hakanud(klaasistusid)sama täheldasin ka sügise poole jaheda ilmaga lihtsal linna sõidul.Rohkem kommenteerida ei oska :bsmile:

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

v301060
Tsikkel: HD Bobik 103
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas v301060 »

Tundub, et teevad nüüd ka tsiklitele:
www.pidurimeister.ee/pidur.php

HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Isegi, kui see oleks hästi odav, ei julgeks ma motikale midagi sellist külge panna.
Arvestage, et autod andestavad teie vigu, tsiklid tavaliselt mitte.

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Tegelikult, vene ajal trummelpidurite klotse sel teel taastatigi, et liimiti uued katted peale. Ma küll ei mäleta, et need oleks lahti löönud. Sai teisi koduski miski liimi ja kuumutamisega tehtud...
Seega, mingist rahast alates mina küll riskiks. Ketaspiduri klotsid aga poest osta küll nii kallid pole...

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Tere!
Üks väike tähelepanek seoses piduriklotsidega. Äkki on sellest kellelegi kasu. Nimelt hakkas tagapiduri juurest kostuma tsiklit garaazi lükates sellist teravat kahinat. Arvasin, et klotsid läbi, mis muud. Tegelikult klotse veel järgi küll, aga friktsioonide vaheline pilu oli täitunud liiva ja tolmu ja krt teab mis mudruga ja see ollus kriipis ketast. Kettal isegi kerged sooned sees juba :evil:
Siis soovitan vahest klotse kontrollida ja katete vahe puhtaks lükata. Eriti neil, kes kruusal- mudas möllavad!
Või ma ainus loll, kes seda enne pole teinud?

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.

001RAX

Lugemata postitus Postitas 001RAX »

Tere.

Ei hakanud uut teemat tegema ja kriban siia.
Mure R6 Esimeste piduriklotsidega. Eelmine aasta sai Motodepoost ostetud kuid proovida ei jõudnud :( Nüüd said alla pandus ja oh õudsut :S Kolisevad jubedalt :S Sõidu ajal teevad jubedat kolinat :( Milles probleem võib olla või mis teha annaks? Tundub nagu oleks klotsidel selle pulga augud liiga suured :(

Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Täitsa võimalik ju et ei sobi.. isegi kui märgitud, et "sobib sellele mudelile"

mina olen omal kunagi terve esi ketta jooksu tänu sellele pekki keeranud, et ostsin mingid goldfreni super duper klotsid... juhtus see, et kulus ketas mitte klots. :wack:
Kallis õppetund.. mis teha.

mine õigesse poodi ja osta need mis ette nähtud... pidurite pealt ei tasuks väga kokku hoida.

001RAX

Krt omast arust saigi nagu minu mudelile ostetud nimi ja aasta ja kõik puha sai ilusti letti loetud. Kust ma nüüd tean, et sama jama ei saa :S vanu pakendeid ei ole alles ka enam :(

rainer300

Lugemata postitus Postitas rainer300 »

Võrdle siis vanade klotsidega!

Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

mis seal ikka.. mine osta õiged. Probleem lahendatud...

kui sa yamusse sisse astud ja ütled, et sul on vaja r6-e klotse sellele aastakäigule siis rohkem ei peagi sa teadma enam.

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 440 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

001RAX kirjutas:

Tere.

Ei hakanud uut teemat tegema ja kriban siia.
Mure R6 Esimeste piduriklotsidega. Eelmine aasta sai Motodepoost ostetud kuid proovida ei jõudnud :( Nüüd said alla pandus ja oh õudsut :S Kolisevad jubedalt :S Sõidu ajal teevad jubedat kolinat :( Milles probleem võib olla või mis teha annaks? Tundub nagu oleks klotsidel selle pulga augud liiga suured :(

Seal peaks ühed plekist vedrud olema, mis klotse paigal hoiavad. Äkki sul need kadunud või väsinud lihtsalt?

001RAX

Ok. Loodan, et vanad klotsid alles veel :D eks tuhlan garaazi läbi ja kui ei leia siis Yammusse.
Tänud.

Kasutaja avatar

Vapsik
Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas Vapsik »

Hommik,

keegi kes on asjaga rohkem kokku puutunud, võiks kribada mis brände piduriklotse siin Tallinnas üldse pakutakse. Ja kui on pos/neg. kogemusi mõnega, võiks ka ära mainida.

mart211

Vapsik kirjutas:

Hommik,

keegi kes on asjaga rohkem kokku puutunud, võiks kribada mis brände piduriklotse siin Tallinnas üldse pakutakse. Ja kui on pos/neg. kogemusi mõnega, võiks ka ära mainida.

Klotsidega on ikka nii nagu kõige muuga, mida kallimad seda kiiremini kuluvad ja PEAKSID paremini pidurdama(ja säästavad ketast). Rinka omad vajavad soojendamist, mis tänavale ei sobi. Mina ei ole veel klotse näinud mis EI pidurdaks, seega minu soovitus on minna biker24'ja, neil suur valik klotse väga heade hindadega. Brändi ei mäleta, kuid need kõige tavalisemad, mida kõik kasutavad ja müüvad. Kui tänaval sõidad, siis vast ei ole vaja üüberkalleid mis kähku kuluvad.
Mina olen siiamaani nendega sõitnud mis seal ka müügis on, pidurdavad hästi ja üleliia ei kulu. Varsti panen alla Ferrodo omad mis ca 3 korda kallimad, kuid siiani ei oska neid veel kommenteerida(va jutud et kiirelt kuluvad).

Kasutaja avatar

Vapsik
Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas Vapsik »

Muidu ei viitsiks süveneda nii väga aga hiljutine kurb kogemus auto klotsidega - tuttava soovitusel ostsin mingid ära. Tükk aega hiljem märkasin et klotsid ei kulugi, kettad kuluvad. Sain veel piisavalt vara jaole, kettad andis üle treida. Aga klotsid, ei tea kas olidki mm kulunud, lendasid küll üle õla. Nii et vähemalt sellesse argumenti et X korda kauem kestavad kui "tavalised" klotsid, soovitan väikse reservatsiooniga suhtuda.

mart211

Vapsik kirjutas:

Muidu ei viitsiks süveneda nii väga aga hiljutine kurb kogemus auto klotsidega - tuttava soovitusel ostsin mingid ära. Tükk aega hiljem märkasin et klotsid ei kulugi, kettad kuluvad. Sain veel piisavalt vara jaole, kettad andis üle treida. Aga klotsid, ei tea kas olidki mm kulunud, lendasid küll üle õla. Nii et vähemalt sellesse argumenti et X korda kauem kestavad kui "tavalised" klotsid, soovitan väikse reservatsiooniga suhtuda.

Mul ühel tuttaval tsikliga sama jama. Ütleb et jumala head klotsid, üldse ei kulu kahe aasta jooksud, ainult kettaid vahetab :wack: :wack: :wack:
Need mis biker24'jas müügil võin küll lubada, et sellist asja ei juhu. Olen viimased 4 aastat neid samu klotse kasutanud ilma sellise jamata(kuigi nüüd pean kettaid küll vahetama :mrgreen: ). See aga tingitud muudest asjadest. Usun et enamus inimesi siin foorumis kasutab neid klotse, sest enamjaolt eestis ainult neid müüaksegi.

Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

Goldfren klotsid on need ja segude valik piisav, et leida "see õige" :wink:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”