Viljandi mootorratturid
Moderaator: Moded
Re: Viljandi mootorratturid
Mad moto ja Teemas.... Nojah vanasti kannatas selle mehega viina võtta ja pulli teha küll...Praegust elu ja korraldust ei tea kuna olen liiga kaua eemal olnud sellest linnast.
Töödekohapealt.... Sitast saia ja rämpsust töövõimelist asja oskab see mees aretada küll.Kogemusi nii saanide,jettide ku ka bike de poolt on tal nii mõnestki meist 10x ülepea...
Lomulikult juhtub ka paremates perekondades...kellel kuidas ja mida..see jääb asjaosaliste omavaheliseks jutuks.
Edu sulle herr Teemas su töödes ja tegemistes !
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
ma ühinen eelkõnelejaga... kui ka kunagi probleeme tekkis, siis olid need pigem seotud tähtaegadega... aga sellist asja, et midagi oleks jäänud nö " käima panemata" ma küll ei mäleta. Pigem oli endalgi ehmatus suur, kui hästi see sai maitseb, mis sellest sitast sai kokku keeratud. Või midagi sinnapoole.
See, kui tsikkel kohale toodes käis ja vend selle pärast ise uuesti anusesse keeras, pole tõesi nende probleem.
No nii kui keegi ei oleks midagi negatiivset öelnud, ei oleks nii palju positiivset vastet nii, et võib julgelt ratta, saani või mis iganes masina sinna viia. Nüüd on ka piisavalt reklaami saanud. Edu!
Tel: 58118188
http://www.spinningwheels.pri.ee
Spinning Wheels MCC
OT aga mõni klient on lausa nii märg olnud, et ainuüksi selle teema pärast siia ära reganud
Seega jõudu ja jaksu kõigile Viljandi motomeestele-naistele kellel saanist jett on tehtud ja kellel mootorrattast saan
http://www.youtube.com/watch?v=s_y3QMEPWIk
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
13reede kirjutas:
noorest peast sai lossimägedes mäe otsas õlut libistatud,siis ka arvatavasti sama vend(kas see polegi mitte hr Teemas?!) täristas järve peal saaniga. kihvt oli vaadata küll,mõne korra vajus ikka vee alla kah,a jäi kuidagi naljakalt ulpima
13reede kirjutas:OT aga mõni klient on lausa nii märg olnud, et ainuüksi selle teema pärast siia ära reganud
![]()
Seega jõudu ja jaksu kõigile Viljandi motomeestele-naistele kellel saanist jett on tehtud ja kellel mootorrattast saan![]()
See küll nüüd lahe ei olnud! Üsna haige minna järvele sõitma asjaga mis pole selleks loodud!Reostusele ei mõtle keegi?
Ja pärast ujume kõik rõõmsalt, ninad õlised
13reede kirjutas:OT aga mõni klient on lausa nii märg olnud, et ainuüksi selle teema pärast siia ära reganud
![]()
Seega jõudu ja jaksu kõigile Viljandi motomeestele-naistele kellel saanist jett on tehtud ja kellel mootorrattast saan![]()
seda juttu peab irooniaga lugema...
13reede kirjutas:13reede kirjutas:OT aga mõni klient on lausa nii märg olnud, et ainuüksi selle teema pärast siia ära reganud
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=s_y3QMEPWIkseda juttu peab irooniaga lugema...
Ma küll keskendusin ainult videole...seal sellist irooniat pole!
No nii sai siis täna esimene tiir tehtud sel aastal koos 2 sõpsiaga viljandi vahel, päris hea oli üle pool aasta sõita, loodame et aasta tuleb rohkete kilomeetritega.
Suhteliselt lootusetu küsimus aga kas kellegil viljandi kandis pelae minu veel Yamaha FZR 1000 kulgemis vahendiks on?
Oleks vaja CDI'd laenata, et veenduda mõndades asjades.
pagan. tahaks ka hirmsasti sõita juba
Kerge nostalgianoot tuleb peale kui seda videolõiku vaatasin...(sama asja käis ka Pealnägija koos Kersnaga filmimas...vist.
)
Jah ... See Mees on hullemate ja segasemate asjadega hakkama saanud .... Mõned neist ei kannata isegi ilmavalgust
Kuid üldiselt on alati väääääga
olnud.
Kes teine ikka elu huvitavaks ei tee kui sa ise.... !!
Sai kah, siis laupäeval esimesed tiirud tehtud, ikka päris mõnus ja elav tunne oli üle pika aja sõita ja linn oli ka rohkesti masinaid täis.
Kuid siiski jään kuiva asfaldit ootama
Pole küll Viljandi mees aga täna sai sealt läbi vuratud, ühesõnaga esimesed 200 km maha sõidetud kuna rattas talvitus Tartusja oli vaja jõuda Raplasse, Edu Viljandisse
Tere.Läheb tarvis ketineetijat (kett DID).Äkki keegi laenaks pisikese tasu eest.Ise olen Viljandis alates uue nädala neljapäev.
Kevad, oli täna liigagi südames, et sai tsikli peal natuke hulluks mindud, ning soovin vabandada inimeste ees kellest ma Viljandi linnas liiga lähedalt tagumise ratta peal mööda sõitsin..tänava nime ei tea aga tollel tänaval asub Decora ja Premium.
Vabandused kõigile, kes minu pärast pidid natuke kõnnitee poole tõmbama
jõudu viljandlased soovitage mulle elektrikut kes tsikli elektrit ja laadimis süsteemi jagab. endal mõistus otsas
kolp kirjutas:jõudu viljandlased
soovitage mulle elektrikut kes tsikli elektrit ja laadimis süsteemi jagab. endal mõistus otsas
up
-
sai ka eile mingi 5h ringi täristatud,kurja kui hea oli,õhtuks olin täitsa väsinud kohe.
kolp: mine küsi sealt ugala vastast tuula poest selle habemega kuti käest või siis sealt kantrekülast,kus vanasti unistar oli
Keegi täna sõitma ?? Pikka otsa ei viitsi aga linnas ehk natuke kuulutaks kevadet ja näitaks dokumente ???
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
Viljandis kellelgi või kuskil V50-e delta kodaraid võiks saadaval või müüdaval olla.
13reede kirjutas:Keegi täna sõitma ?? Pikka otsa ei viitsi aga linnas ehk natuke kuulutaks kevadet ja näitaks dokumente
???
Terv
sul ratas ikka veel alles vtr mõtlen või oled juba midagi uut soetanud. Aga edu kevade kuulutamisega,vaatab äkki saan ka nädala lõpuks ratta maanteed mõõtma.
Eesti tsiklihooaja avamine Pärnus 01.05.10
Kui kogunex 1.mail kaheteistkümne paiku ringteel Olerex`i tanklas.
Koos parem Pärnu poole aerutada!?
kolp kirjutas:13reede kirjutas:Keegi täna sõitma ?? Pikka otsa ei viitsi aga linnas ehk natuke kuulutaks kevadet ja näitaks dokumente
???
Terv
sul ratas ikka veel alles vtr mõtlen või oled juba midagi uut soetanud. Aga edu kevade kuulutamisega,vaatab äkki saan ka nädala lõpuks ratta maanteed mõõtma.
Vanake alles ja hooajaks valmis... aga hetkel kõõlun õhtuti FZ1-n seljas...veits püstisem asend ja ei hakka mulle vanale reumaatikule seljale...aga linnas jäi miski punane ja kollane VTR vahepeal silma...
-
kolp,kas mingi asjaliku elektrimehe leidsid? äkki jagad kogemusi/kontakte?
elimineerisin ise selle tõrke, ma vähemalt loodan. niiet kogemusi ja kontakte pole jagada.
Kas viljandi rahvast ka keegi kuskil rajal painutamas käib äkki teinekord liituks isegi
[quote="13reede"]
minu kollane passib centrumi ukse ees ja ootab tööpäeva lõppu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.