Kogu kiitus ja laim igasugu EFI "power box-idest" jne..
Re: Kogu kiitus ja laim igasugu EFI "power box-idest" jne..
Tegemist ei ole mingi müügijutuga vaid reaalsusega. Kohalik olen mina, kes teab rääkida ja kindlasti ka kliendid kes on GIPro'sid dragbike.ee'st soetanud. Kuna dragbike.ee on nüüd Healtech toodete ametlik edasimüüja, siis võid eeldada, et tegu on kvaliteetsete ja kasulike toodetega. Vastasel korral ei hakkaks ma neid dragbike'i müüki panema ja veelvähem tootjaga edasimüüja lepingut sõlmima.
Lõppkiirusest niipalju, et konkreetselt on ju kirjas, et eemaldab lõppkiiruse piirangu 299 km/h mitte ei lisa spidomeetrile numbreid. Kõik stock rattad ei ole piiratud. Tegemist on põhiliselt Kawasaki, Suzuki mudelitega millel taoline piirang peal on ja milledele X-TRE kõige rohkem efektiivsust annavad. Olenevalt ratta mudelist töötab 4. või 5. käik täie võimsusega. X-TRE puhul saab valida 4.,5., või 6. käigu asendi. X-TRE'ga säilib tehase käigunäidik (uuematel ratastel) ning vabakäiguasendis lülib seade ennast välja ja mootor töötab ühtlaselt. Teised TRE'd töötavad kogu aeg ja põhjustavad vabakäiguasendis pöörete kõikumise ja kehva tühikäigu. Igatahes kogu see jutt on täpselt sama moodi kirja pandud drgabike.ee lehele.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.