Linke, pilte ja videosid
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Re: Linke, pilte ja videosid
Fos kirjutas:rääkides nendest kommentaaridest seal delfis, siis olen ise ka kohanud mitmeid selliseid agressiivseid juhte, kes meelega piiderdavad. Kui ma tean, et ma ise midagi valesti ei teinud, siis parandab mu enesetunnet üks ilus pikk ja selgesti näpuga väljendatud "f* you". Inglismaal on nimelt olemas sellised eravärvides mootorrattaga sõitvad politseinikud kes filmivad oma sõitu ja püüavad just selliseid autojuhte, kes sikklimeeste suhtes vaenulikult käituvad - meil võiks ka midagi sellist olla.
Astuks isegi sellisesse politsei rühma, kes ringi sõidavad ja filmivad piiderdajaid. Töötasuks võiks olla bensiin. Oleks siis vaja päev läbi ringi lasta või enne/pärast oma põhitööd. Ma oleks nõus.
Ise ka korra mõtlesin, taha panna koti sisse kaamera ja vaadata, mis žeste sealt tagant tuleb - kuigi enda arust viisakas liikleja.
Minu meelest võiks üldse peibutistega kriminaale püüda. "Kaaniks ennast täis" ja kakerdaks koplis kuskil, eesmärgiga, et tuldaks varastama/tappa andma - ja oi näe politsei juba jooksebki võsast välja ( Kuid jh, selle eest võiks ka tasustatud saada )
Kui ise autoga liiklen, siis küll ei näe põhjust miks nad mind häirima peaks kui ridade vahelt ette poole lähevad - nii kui nii kaovad sealt silmapilk kui foor roheliseks läheb. Kuid kujutan ette, et kui keegi mo peegli pihta saab, siis ei oleks asjad nii meeldivad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.