A1 lubade tegemine

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Arx

A1 lubade tegemine

Lugemata postitus Postitas Arx »

Küsimus selline et, vend hakkab A1 lubasid tegema aga ta ei tea millal alustada, soovitavalt ennem kui hinnad tõusevad, et küsimus olekski selle kohta et äkki keegi teab millal nüüd lubade tegemise hinnad kerkivad, muidu vanus juba lubaks tegema hakata...... :?:

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

lubasid saab tegema hakata jälle kevadel... Aga ma ei tea, kuidas selle kirjapanemisega on. :roll: Ma arvan, et võid juba käia mõnes autokoolis ja ennast kirja ära panna kevadeks...

Martään
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Martään »

Kirja hakatakse panema alles kusagil aprilli keskpaigas.

Paistab, et sul seisab ees pikk ootamine.

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

mille pärast nad nii teevad ? et alles kevadel ,sest teooriaga võiks ju mingi veebruaris peale hakata ja siis paari kuu pärast alustada õppesõitudega.vms.Nii tehti minu koolis et teooria hakkas sügisel ja sõidud tegin mingi mai lõpus.ja load sain juuni keskel :(
Kasutaja avatar

Kuki
Tsikkel: XR

.

Lugemata postitus Postitas Kuki »

No aga õppesõidutunnid ja teooriatunnid on paralleellsed ju:S
Mina tean küll, et osades koolides hakkab registreerimine märtsis ja kool ka vist kas märtsi lõpus või tõesti kohe aprilli algul. Aga iseenesest sa teed neid lube ju umbes 2 kuud, pool kuud sinna tänna, ARKi järjekord on kõige pikem ja vajab kannatust.
Aga mina soovitan mine käi konkreetses autkoolis kohapeal kuhu minna tahad, sest erinevad autokoolid toimivad väga erinevalt, nii saad kõige paremat sotti ja siis ei pea siin teiste arvamuste põhjal enda jaoks mingi valet pilti kokku panema.
:)
Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varavaht »

:arrow: Tartus mine kindlasti Autokoolitus OÜ`sse...Damn, kus ma olen neile juba reklaami teinud :lol:

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

Kasutaja avatar

motie
Tsikkel: R6 00.a
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas motie »

aga mis teooria ja sõidud tuleb parallelselt teha?

Martään
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Martään »

Ei tule aga see on neile lihtsam ja sulle lihtsam. Kõige mõistlikum on ju kõike ühekorraga teha, kas pole?

See, et teooria toimub juba talvel ette ära võib olla mõnes koolis kus koolitatakse ka lubade jaoks, kuid ma ei usu, et autokoolid sellist meetodit praktiseerivad.

Nad teevad ju ikka nii nagu neile endale lihtsam on. Nõme küll, kuid c'est la vie
Kasutaja avatar

Mossemees
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Mossemees »

Nii sõbrad hakkab mingi imelik jutt jälle peale. Hinnad mu sõbrad tõusevad iga jumala päev (kütus näiteks). Ja jah vaata sõber sellega on tõesti nii, et enne sa pead käima tundides ning ära õppima LE ning siis, kui su lektor on veendunud, et sa pole enam teistele ohtlik lähed sa õppesõitu tegema. Siis aga kulgevad õpingud paraleelselt edasi. Sama loogika kehtib ka tulirelvade puhul. Ennem saad sotti laske asjandusest siis saad relva, õpid selgeks enne seda olen endale pähe tagunud OHUTSTEHNIKA reeglid mida iga kord enne laskmist korratakse.
Kunagi peale kõike seda saad minna tiiru laskma päris moonaga. Enne lased ta ta ta ta ta ta või valang valang valang....
Seejuures peaks mõistma, et ka lubade e siis mingite volituste saamine on eeskätt kohustus ja vastutus.
Mille lahutamatuks osaks on ohutus ja üldiste reeglite tundmine.
Lugupidamisega

Teie Mossemees

pepe@biker.ee

Hakkame kütma!

OÜ Potipoiss
www.potipoiss.ee
Pottsepp & Korstnapühkija
pepe@potipoiss.ee
5588 671

www.twitter.com/Potipoiss
Konsultatsioon
Küttekollete remont
Ummistuste likvideermine
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”