A1 lubade tegemine
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
A1 lubade tegemine
Küsimus selline et, vend hakkab A1 lubasid tegema aga ta ei tea millal alustada, soovitavalt ennem kui hinnad tõusevad, et küsimus olekski selle kohta et äkki keegi teab millal nüüd lubade tegemise hinnad kerkivad, muidu vanus juba lubaks tegema hakata...... 

.
No aga õppesõidutunnid ja teooriatunnid on paralleellsed ju:S
Mina tean küll, et osades koolides hakkab registreerimine märtsis ja kool ka vist kas märtsi lõpus või tõesti kohe aprilli algul. Aga iseenesest sa teed neid lube ju umbes 2 kuud, pool kuud sinna tänna, ARKi järjekord on kõige pikem ja vajab kannatust.
Aga mina soovitan mine käi konkreetses autkoolis kohapeal kuhu minna tahad, sest erinevad autokoolid toimivad väga erinevalt, nii saad kõige paremat sotti ja siis ei pea siin teiste arvamuste põhjal enda jaoks mingi valet pilti kokku panema.

Mina tean küll, et osades koolides hakkab registreerimine märtsis ja kool ka vist kas märtsi lõpus või tõesti kohe aprilli algul. Aga iseenesest sa teed neid lube ju umbes 2 kuud, pool kuud sinna tänna, ARKi järjekord on kõige pikem ja vajab kannatust.
Aga mina soovitan mine käi konkreetses autkoolis kohapeal kuhu minna tahad, sest erinevad autokoolid toimivad väga erinevalt, nii saad kõige paremat sotti ja siis ei pea siin teiste arvamuste põhjal enda jaoks mingi valet pilti kokku panema.

Ei tule aga see on neile lihtsam ja sulle lihtsam. Kõige mõistlikum on ju kõike ühekorraga teha, kas pole?
See, et teooria toimub juba talvel ette ära võib olla mõnes koolis kus koolitatakse ka lubade jaoks, kuid ma ei usu, et autokoolid sellist meetodit praktiseerivad.
Nad teevad ju ikka nii nagu neile endale lihtsam on. Nõme küll, kuid c'est la vie
See, et teooria toimub juba talvel ette ära võib olla mõnes koolis kus koolitatakse ka lubade jaoks, kuid ma ei usu, et autokoolid sellist meetodit praktiseerivad.
Nad teevad ju ikka nii nagu neile endale lihtsam on. Nõme küll, kuid c'est la vie
Nii sõbrad hakkab mingi imelik jutt jälle peale. Hinnad mu sõbrad tõusevad iga jumala päev (kütus näiteks). Ja jah vaata sõber sellega on tõesti nii, et enne sa pead käima tundides ning ära õppima LE ning siis, kui su lektor on veendunud, et sa pole enam teistele ohtlik lähed sa õppesõitu tegema. Siis aga kulgevad õpingud paraleelselt edasi. Sama loogika kehtib ka tulirelvade puhul. Ennem saad sotti laske asjandusest siis saad relva, õpid selgeks enne seda olen endale pähe tagunud OHUTSTEHNIKA reeglid mida iga kord enne laskmist korratakse.
Kunagi peale kõike seda saad minna tiiru laskma päris moonaga. Enne lased ta ta ta ta ta ta või valang valang valang....
Seejuures peaks mõistma, et ka lubade e siis mingite volituste saamine on eeskätt kohustus ja vastutus.
Mille lahutamatuks osaks on ohutus ja üldiste reeglite tundmine.
Kunagi peale kõike seda saad minna tiiru laskma päris moonaga. Enne lased ta ta ta ta ta ta või valang valang valang....
Seejuures peaks mõistma, et ka lubade e siis mingite volituste saamine on eeskätt kohustus ja vastutus.
Mille lahutamatuks osaks on ohutus ja üldiste reeglite tundmine.
Lugupidamisega
Teie Mossemees
pepe@biker.ee
Hakkame kütma!
OÜ Potipoiss
www.potipoiss.ee
Pottsepp & Korstnapühkija
pepe@potipoiss.ee
5588 671
www.twitter.com/Potipoiss
Konsultatsioon
Küttekollete remont
Ummistuste likvideermine
Teie Mossemees
pepe@biker.ee
Hakkame kütma!
OÜ Potipoiss
www.potipoiss.ee
Pottsepp & Korstnapühkija
pepe@potipoiss.ee
5588 671
www.twitter.com/Potipoiss
Konsultatsioon
Küttekollete remont
Ummistuste likvideermine
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.