Kust leida kodaraid ?

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
Existence

Kust leida kodaraid ?

Lugemata postitus Postitas Existence »

Probleem siis selles et 4 tagaratta kodarat on katki ja oleks vaja kuskilt uusi leida. Siiamaani kuskil 5 motopoodi läbi käind ja kuskilt pole leidnud. Kuna öeldi et tellida pole võimalik siis mõtlesin et vb mõne teise ratta kodarad sobiksid, vb natuke pikemad ümber teha. Arvan et ka mõne vene mootorratta kodarad sobiksid.
Oskab keegi öelda kust võiks leida kodaraid, olen kuulnud et keegi teeb spetsiaalselt ratastele kodaraid?

matti

Re: Kust leida kodaraid ?

Lugemata postitus Postitas matti »

Räägi parem kus sa ise asud, mõtetu soovitada sulle teises eesti otsas asuvaid väikepoode kuhu sust minejat niikuinii pole :roll:

Teema algataja
Existence

matti kirjutas:

Räägi parem kus sa ise asud, mõtetu soovitada sulle teises eesti otsas asuvaid väikepoode kuhu sust minejat niikuinii pole :roll:

Asun Põlvamaa kandis, siiamaani olen otsinud Tartust ja Võrust.

Heinz36
Tsikkel: KX125;IT250;KXF250;KLE500;SX45

Lugemata postitus Postitas Heinz36 »

Endal oli u. pool aastat tagasi sama mure-Eesti tsiklipoodidest suht võimatu kodaraid saada. Abiks oleks kui ütleksid kodaravalemi(pikkus-läbimõõt-kanna kraad).

Teema algataja
Existence

Heinz36 kirjutas:

Endal oli u. pool aastat tagasi sama mure-Eesti tsiklipoodidest suht võimatu kodaraid saada. Abiks oleks kui ütleksid kodaravalemi(pikkus-läbimõõt-kanna kraad).

Minu mõõtmise järgi siis:
pikkus- 138 mm
läbimõõt - 4 mm
kanna kraad - 110-115 kraadi

Viimati muutis Existence, 23 Aug 2009, 19:04, muudetud 1 kord kokku.

Heinz36

Teema algataja
masheen

Lugemata postitus Postitas masheen »

mina sain oma tsiklile kodaraid tellida Tartust, Brauer motost

Teema algataja
Existence

Brauer motost öeldi mulle kohe "Ei" :roll:
Lisasin pildi kah kodarast:
http://fotoalbum.ee/photos/v6rukas/57164847

Viimati muutis Existence, 23 Aug 2009, 19:03, muudetud 1 kord kokku.

matti

Lugemata postitus Postitas matti »

Mine Sadamaturupeal olevas jalgrattapoodi, seal igast vene pillide kodaraid, ehk leiad ka sobivad, kella 4ni lahti, Tasku vastas põhimõtteliselt asub. :)
Kui paksus enamvähem siis keermestada annab kodaraid lõpuni välja ju, seega pikem võib ka olla, kanna kraad võib ka tõenäoliselt mängida ei juhtu midagi hullu kui kraad sinna tänna.

Teema algataja
Existence

matti kirjutas:

Mine Sadamaturupeal olevas jalgrattapoodi, seal igast vene pillide kodaraid, ehk leiad ka sobivad, kella 4ni lahti, Tasku vastas põhimõtteliselt asub. :)
Kui paksus enamvähem siis keermestada annab kodaraid lõpuni välja ju, seega pikem võib ka olla, kanna kraad võib ka tõenäoliselt mängida ei juhtu midagi hullu kui kraad sinna tänna.

Tänud, uurin asja :wink:

asixmer

Lugemata postitus Postitas asixmer »

tartus motohoovis käisid?
ma olen aru saanud et nad tellivad enim levinuimatele peaaegu kõike.

Dnepri baasil Trike(ehitamisjärgus), iz jupiter 3(korviga), KTM LC4, CBR600F4i

Teema algataja
pesa9

Lugemata postitus Postitas pesa9 »

Kas pärnus oleks võimalik kusagilt kodaraid tellida. Mauriküla motokeskusest sai tellitud kuid sealset teenindust ei soovita vaenlaselegi-- ainult lubadusi võib sealt kuulda.Kõik poed läbi käidud, kohapeal pole kellelgi üle paari armetu kodara. Ometi on need ju kuluosad ja ka mitte kuigi kallid. Veneaeg tehti põlveotsaski valmis --kas praegusel ajal keegi enam viitsib jännata. Vajaminevad kodarad siis mõõdus 160mm pikkust -4mm läbimõõt -peagraad 100-110

Heinz36

Pärnus vist polegi kohta. Ise selle kadalipu läbi teinud. Algul lubati motopoes (Riia mnt.-l) tellida,siis ootasin paar kuud ja tulem 0;septembri alguses sai Mauri motosse sama tellimus-ikka 0.(kuigi katalog andis vasteid!!). Velt soovis vana kodarat näidiseks (mõõdu järgi poldud nõus tellima-ju arvati,et mõõta ei oska :D )
Mina tellisin 18´´ rattale (3,5X164) kodarad ebay-st. Link 4X163 kodaratele:
http://cgi.ebay.de/MZ-Speichensatz-M4-x ... 439af7076f
P.S. Kuna võib oletada,et tegu Pärnu inimesega,siis võin mõned oma tellitud kodarad loovutada kui vaja(diameeter küll 0,5 väiksem...) :bsmile:

Teema algataja
pesa9

Lugemata postitus Postitas pesa9 »

Ega siit linnast vist pole mõtet otsida jah. Vaatasin ka seda EBAY linki kuid saksa keelega on nagu on. Mul vaja kodaraid a15 tk -niipalju vaevalt pakkuda on. Ja mis tuleks EBAY-st tellides tüki hinnaks koos nipliga.

Heinz36

No kes arvutada oskab saab ka tulemi-kodarad 30 eur+ saatmine ca. 15 eur =45 eur jagame kodaratega pakis(36)=1.25eur kodar hk ca 20 EEK. Võrdluseks Pärnu Motopood küsis hinnaks 65EEK kodar ja lõpuks ei suutnud midagi leida...
P.S. see 15 tk. ehk tuleb ära kui huvitatud oled (3,5X164)

Kasutaja avatar

Hunnev
Kaupmees
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hunnev »

Heinz36 kirjutas:

No kes arvutada oskab saab ka tulemi-kodarad 30 eur+ saatmine ca. 15 eur =45 eur jagame kodaratega pakis(36)=1.25eur kodar hk ca 20 EEK. Võrdluseks Pärnu Motopood küsis hinnaks 65EEK kodar ja lõpuks ei suutnud midagi leida...
P.S. see 15 tk. ehk tuleb ära kui huvitatud oled (3,5X164)

Tere,

palun ära ole nii kriitiline, see 65.- kodar on A varuosa, mida küsis Hondamaaletooja, kui ta hind on selline, siis on selline, ma ei saa sinna midagi parata, ja et ei saanud seda kodarat nii kiiresti kui algul lubatud sai, ei sõltunud meist, mida sai ka sulle selgitatud, neid kodaraid ei olnud lihtsalt euroopa laos sees, ja nad pidid need tellima ei tea kust.

Need kodarad jõudsid meile kuuaega peale tellimist alles kohale. Kui endiselt tarvis, siis on nad kohapeal olemas.

Kui ei tea konkreetseid väiteid ega ka tagamaid, siis palun mitte kõvahäälega levitada vale informatsiooni.

Tervitades

http://www.parnumoto.ee
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud

Heinz36

[quote="Hunnev"]
Kui ei tea konkreetseid väiteid ega ka tagamaid, siis palun mitte kõvahäälega levitada vale informatsiooni.

Sorry,kuid mina küll aru ei saa mida VALE infot ma olen jaganud-kodara hind,mida küsisite õigesti kirjas;et mitme kuu jooksul kodaraid saada ei õnnestunud-ka õige. Milles siis valeinfo?
Kuna ka Mauri motopood pole suutnud 2,5 kuuga ka antud kodaraid hankida,siis olen endiselt huvitatud. Homme astun läbi :D
Järjekordne ämber sellelt motopoelt :twisted: Läksin siis heas usus nende kodarate järgi,mis pidid kohapeal olema-ja jällegi mitte midagi.Ja ärge nüüd öelge,et valeinfo :wack:

Viimati muutis Heinz36, 22 Mär 2010, 21:47, muudetud 1 kord kokku.

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

Sorry nüüd pisukese OT pärast,kuid ei saa mitte vaiki olla.
Kuna siin juttu Pärnu Motopoest,siis ei saa jätta rääkimatta oma väga s***a kogemust selle poega.
Olles poes,nägin rippumas kombet,mis meeldis silmale.Küsisin leti taga olevalt noormehelt(hunnev)hinda,mille peale vastas:"Mine netti ja vaata meie kodukalt."
Peale mõningast vaidlust,et nii see olema ei peaks nõustus ta mulle päeva jooksul helistama,ning hinna ütlema.Poes olin kell 11 enne lõunat ja õhtul umbes 5 paiku helistasin ise(vahepeal ei võtnud ta korduvalt toru)ja siis ta vastas mulle:"Sa nagunii ei osta,ma ei hakka hinda otsima." :shock:
Milline on teie arvamus äriajamisest?

Ja Ott...ära ütle,et ma ei oleks ostnud seda kombet...Oleksin küll,kui hind oleks sobinud,aga kuna ma hinda teada ei saanud,siis on raske öelda,kas sobis,või mitte.

Kasutaja avatar

Asunik
Tsikkel: Planeta-3,Big800,XR600,XL700

Lugemata postitus Postitas Asunik »

Hei hopsti,
kas keegi oskab öelda, kus saaks Tartust kodaraid, terve taga ratta komplekt. Ja kas keegi need külge ka paneb ja velje ära rihib jne!?
Ratas ise 18'', xr600 oma.

:D
Kasutaja avatar

Tafka
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tafka »

Vana teema aga küsimus selline, et kas keegi teab mõnda online kataloogi või miskit lehte kus saaks otsida kodaraid pikkuse,jämeduse järgi?
Jah, esindusest oskan ise küsida aga tahaks teada äkki on mõnel teisel tsiklil sarnased kodarad olemas.
Oleks vaja siis 253-255mm pikkusega ja läbimõõduga 3-3,2mm ja sirgeid kodaraid. Pikemad võivad ka olla.

Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Tafka kirjutas:

Vana teema aga küsimus selline, et kas keegi teab mõnda online kataloogi või miskit lehte kus saaks otsida kodaraid pikkuse,jämeduse järgi?
Jah, esindusest oskan ise küsida aga tahaks teada äkki on mõnel teisel tsiklil sarnased kodarad olemas.
Oleks vaja siis 253-255mm pikkusega ja läbimõõduga 3-3,2mm ja sirgeid kodaraid. Pikemad võivad ka olla.

Tehakse vastavalt sinu tellimusele:
http://cgi.ebay.co.uk/Motorcycle-Spoke- ... _708wt_698

Kasutaja avatar

Tafka
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tafka »

mx77 kirjutas:

Tehakse vastavalt sinu tellimusele:
http://cgi.ebay.co.uk/Motorcycle-Spoke- ... _708wt_698

Oh tänud. Kammisin ise ka eBayd aga ei jäänud see pakkumine silmamillegipärast :)
Uurin nende käest!

Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

mul oleks vaja kahte 21 tollise ratta kodarat,läheb yamahale,kohalikus poest polnud kohapeal olemas ja siit ehk kellelgi on üle 2 kasutatud või uut kodarat,ma ostaks ära,aga 2 puuduvat kodarat esirattast ei sega sõitu

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”