Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
Ma ei ole päris veendunud, et nihu läks. Mul ei ole ühtegi sõna selle kohta, et taburetiga sõita ei tohi. Olgu avaliku saladusena öeldud, et sõidan ka ise taburetiga ja mitte vähe. Norm riistapuu ühest punktist teise jõudmiseks. Linnas muuseas kiirem kui auto või tsikkel.
Aga mitte sellest polnud jutt. Ma oma postiga proovisin poriloopijaid panna mõtlema, kas ikka on asi nii ühes taldrikus, et rekka juht on hälvik ja nii on. Me ju ei tea, mida tegi taburet ja kus ja kuidas ta sõitis. Veelkord, me ei tea ka seda, kas rekka möödumise peale ehmumine oli ohtlikult lähedalt mööda sõitmine. Oldmoped on õigesti märkinud, et rekka tekitab teatava väiksemaid kõigutava õhukeerise. Sellest kaebleja ei kirjuta midagi. Mina järeldan, et seda ei olnud. Tähendab rekka kas ei sõitnud üleliia kiiresti või mitte liiga lähedalt.
Tegelikult on jube lihtne võtta ja stereotüüpe kasutades mõtlematult hukka mõista. Aga kas ikka on rekka nii halb? Need, kes sagedasti maanteed hõõruvad, palju on olnud, et sõiduautost või tsiklist mööda sõites selle juht möödasõitu soodustab. "Mine mööda" märguannet andes, mitte kiirendades või muul moel? Versus, paljud rekkajuhid möödasõitu soodustavad? Minu isikli kogemus räägib sellest, et rekkajuhid on reeglina palju arvestavamad kui mis iganes teiste sõidukite juhid.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.