Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
GKK kirjutas:imelik, et ise mode ja hakkad n-ö omasid(kaherattalisi) ja üldse mõndasid siinseid kasutajaid solvama taburetid, roomas, taburettrider jms
kui inimesel pole veel õigust sõita tsikliga, siis miks ei või rolleriga ringi sõita? peaks pigem ilma lubadeta sõitma TSIKLIGA(vähemalt ikka tonnine, mudu on taburett)?
ps, ise ei ole rollerijuht
WOW!
Kus kohast sa välja kargasid?
Taburett on solvav? Vaeseke. Eks kaeba mind siis kohtusse. Ja et põhjust oleks piisavalt, siis veel natuke motoalast sõnavara, mida ma sagedasti kasutan. Kaassõitjat solvan nimetusega seljakott. Mõndasid neist isegi sadulajänkudeks nimetades. Vene keeles kõneledes lähen üleüldse üle piiride ja ütlen kaassõitja kohta teine number. Kahte mootorit võrreldes solvan neist suurema töömahuga mootorit jämedaks, summuti kohta on mul häbematust öelda toru. Ma ei julge isegi eriti seda välja öelda, kuid olen kuulnud, et mootorratast tsikliks nimetatakse
Muuseas, see ei olnud ammendav loetelu. Tea, kas mul on mingitki lootust, et kergendavaid asjaolusid arvesse võetakse?
Loe minu ja oma postitus veelkord läbi. Mõtle. Või palu keegi appi ja mõelge koos.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.