Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
oldmaniac kirjutas:rainer300 kirjutas:siis pole ju vaja rekkarooli ronida ,kui hakkama ei saa ohutu sõiduga....
Täiesti uskumatu. Mingid rolleritega nagad tulevad elukutselistele autojuhtidele sõitmist õpetama? Ma pole küll miski rekkajuht, kuid ma sõidan aastas pealt 50K kilomeetri maha ja sellised idioodid on paraku minu õudusunenägude tipphetkede peategelasteks.
Lapsed, palun saage aru. Maanteed ei ole mänguväljakud. Kui te kohe kuidagi hakkama ei saa, siis palun toppige endale vähemalt helkurvest selga, et teid oleks näha, kui te rollerite ja võrridega autode vahele surma otsima olete asunud.
rolex kirjutas:Ela maal kui su kodu teeots ristub maanteega, ostad helikopteri või? mõtle enne kui kedagi hälvikuks nimetad. Põhjuseid on palju ei ole vaja mõliseda.
Muuseas olen ma pärit rohkem maalt, kui ma seda mõnikord tunnistada tahaksin. Minu mäletamist mööda peaks olema veel transpordivahendeid peale rolleri ja helikopteri.
Ainus mida ma idioodina proovisin saavutada, on see, et keegi teist pisikestest poistest ei lõpetaks minu esiklaasil või rataste vahel. Mis oleks kui te püüaks mõelda pisutki nende seisukohast, kes teist peavad mööda saama ilma teid vigastamata või tapmata?
ma ei hakka sinu arvamuse pärast nüüd 600-st 1000-se vastu vahetama ja su 1000-ne on ka roller ,1800-se kõrval
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.