Hälvik-autojuhid
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Hälvik-autojuhid
Ghost kirjutas:Esiteks liikluses peaksid kõik ikka võrdsed olema, vahet ei ole kuidas sa liikled tõukerattaga või rekkaga. Paraku aga meil on tihtipeale nii, et mina olen suurema (kallima) masinaga ja mina sõidan nii kuidas tahan ja sina vaata kuidas sa ise hakkama saad. Ise olen tihtipeale märganud paljude autojuhtide poolset sellist nahaalset möödasõitmist väga lähedalt.
Teiseks kui võimalik siis jah kasutada kõrvalteid siis kui see ka otstarbekas on.
Päris must-valge see ka ei ole. Praeguste ilmastiku- ja liikumisoludega, kui liikumisruum igal pool terves riigis on kahanenud ća kaks korda, tuleb arvestada ja kainelt mõelda, kas on ikka arukas minna sõitma rolleriga maanteele, kus teeäärne ala on lumehangede poolt okupeeritud. Ja võrdsusest veel - kui kõik on võrdsed, siis sellisel juhul peaksid maanteel põhjendamatult lubatust aeglasemalt sõitvad juhid saama täpselt samamoodi, nagu piirkiirust ületavad juhid.
Ebapiisav sõiduoskus ja hirm ei ole põhjendus...
Munaz kirjutas:Sõidad ikka vastassuunavööndi teepervel?!?! Teatavasti peab jalgrattaga sõitma maanteel vastassuunavööndis ja sama oleks mõistlik teha ka rolleriga, kuna kiiruste erinevus teiste masinatega on suur. Vastassuunavööndis sõites ei saa ükski lähenev rekka Sind hirmutada.
Khm, teatavasti jalgrattaga peab sõitma ikka pärisuunavööndi äärel . Jalutaja peab olema vastasuunavööndi poolel.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.