rattaga juhtunud huumor:)

Jawarider

Re: rattaga juhtunud huumor:)

Lugemata postitus Postitas Jawarider »

kord kui sain esimese rolleri( turist 200cm) :bsmile: siduri tross läks katki ja ei ulatanud tagasi hoovani, uut polnud hetkel võtta niisiiis vahetasin tolle esi piduri hoovaga kohad :wack: ja tegin veidi eba normaalset sõitu, ja siis isa küsis et anna sõita, enne kui peale istus ütlesin (ma selgelt mäletan et ütlesin) et sidur on valel pool ja mis juhtus- loogiline et 20 meetri pärast üritas vajutada sidurit(pidurit) ja hopsti üle kraavi. tagant järgi on alati hea meenutada, Vana on siiamaani (4 aastat ) ´´pahane´´ :bsmile: :mrgreen: (crash)

Muidu pool aastat hiljem oli mul jawa 638 ja oli vaja arsti jurde minna ja vot vihma sajab ämbrist , ja ei kujuta ette kuidas tuli pähe et lähen jawaga, sõitsin polikliniku ette, läksin arsti juurde, uuris puuris bla bla...
ja järsku küsimus, sa tulid mootorrattaga??
´´ee jah, kust teate´´
sa haised bensiini järgi... (damn nagu nii hea tunne oli :wack: )
kui veel kord näen sind rattaga sõitmas kutsun politsei . (ja takka 5 minutit moraali mootorratta ohtlikusest.) (w)

põhi koolis kui sõitsin sama rattaga ringi , vabal ajal(tundide ajal) koolis oli siuke jutt käimas et - Kui Borissi pole koolis, siis tal on bensiini.( polnud harvad juhused kui sõitsin keset päeva rattaga kooli ees linna vahel,

start>/stop nupu värgid on tüüpilised,

ah ja kui isa polnud kodus ajasin enda jawa majja, 4 trepist( betoon paneelid) üless ja koridorist kööki(heade eesmärkidega muidugi :wack: et võtta maha õhu filter ja panna laua Cd makk sinna vahele-Ja teate mis mahtus sisse ja töötas) (lol) ja tegin ka pilte läpakaga, ometi mingi kuude pärast kui olid need pildid avastatud, oli küll hea olla :mrgreen:

Ma eei kahetse midagi!(või siis kõike)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”