Chopper või Sportbike

Kasutaja avatar

Motomarket
Kaupmees
Tänatud: 42 korda
Kontakt:

Re: Chopper või Sportbike

Lugemata postitus Postitas Motomarket »

Ei maksa alahinnata 1800-st Intruderit. See tuleb 200-ni üles väga reipalt, kui rääkida kiirendusest. Probleem tekib sellise kiiruse kestvas hoidmises, kuna siin tuleb juba mängu aerodünaamika ja vedrustus. Selles osas on baigil tugev ülekaal. Aga legaalselt saab selliseid kiiruseid arendada ainult Saksa bahn-il ja sedagi tänu liiklustihedusele väga varieeruvalt. Oleme oma pundiga pea iga aasta pikki trippe läbi Euroopa vuranud ja erinevaid tsikleid testinud ning ega siin ühest vastust polegi. Tuleb ise proovida, milline mark rohkem meeldib ja vastavalt sellele otsus langetada. Olen isiklikult ca 6000 km tripi R1-ga teinud ja võin öelda, et loomulikult oli fun bahnil 250+ lennata ja kohalike Porschedega pea 300 all kassi ja hiirt mängida, aga ma ei saaks väita, et ta parim ratas sellisteks tripideks oleks. Samas oleme me 1800 Intuderi ära testinud ja samuti ei ole parim. Samas sai mõlema rattaga väga edukalt hakkama. Point on just selles, et ratas peab endale eelkõige oma stiililt meeldima, siis neelad alla igasugused puudused, mis võivad pikema otsaga tekkida. Ilmselt ei olegi valesid rattaid, vaid on lihtsalt erinevad maitsed ja aastatega vahelduvad meeleolud :D Isiklikult olen juba kolmadat aastat järjest pidama jäänud ühele korralikule sport-tourerile Yamaha FJR1300-le- piisavalt kiire ja samas saab mõne paki ka pikale tuurile kaasa võtta 8)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”