motomaania
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
No ma saan aru küll, et lubadusi on murtud ja pikendatud. Küssa samas ongi selles, et raha paneb rattad käima ja sõitma. Ja kui ikka piisavat finantsi pole, siis hakkavadki kõiksugu asjad venima ja vinduma. Pole ju võimu saata reportereid oma perssega esma esitlustele sadulaid nühkima, jne. Sellest juba saaks kvartalis ühe numbri juurde.
Ega ma seda toimetuskonda ei õigusta, aga süüdistada ka millegis pole. olukord on lihtsalt niru. Eesti on väike, asub kehvas kliimavööndis, rahvas on vaene, esindused ei saa ka ju reklaamiks teab mis pappi välja käia, kui enamik asju ostetakse kurat teab kust, peaasi, et odavamalt saab. Vot.
Ega ma seda toimetuskonda ei õigusta, aga süüdistada ka millegis pole. olukord on lihtsalt niru. Eesti on väike, asub kehvas kliimavööndis, rahvas on vaene, esindused ei saa ka ju reklaamiks teab mis pappi välja käia, kui enamik asju ostetakse kurat teab kust, peaasi, et odavamalt saab. Vot.