kawasaki en 500 starteril ei jaksa keerata

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
airvent

kawasaki en 500 starteril ei jaksa keerata

Lugemata postitus Postitas airvent »

rattaks kawasaki en 500.

Starter ei jaksa mootorit ringi vedada.isegi siis kui juhtmed otse uhendades ja auto akut kasutades?
Olen vahetanud uued harjad. Muutus paremaks kuid mitte piisavalt.
Kas mootorratta starter keerabki nii kehvalt. On see normaalne :?: Kas
keerab korras ja uus mootorratta starter ka nagu uuel autol :?:
Kas peaksin enne uue starteri ostu veel midagi kontrollima :?:

Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Re: kawasaki en 500 starteril ei jaksa keerata

Lugemata postitus Postitas miilits »

Ei paista välja, mis vanuses Sinu masin on, kuid eelmisel aastal olin samas hädas ja abiks oli, kui puhastasin kõik ühenduskohad akust starterini nii + kui ka - poolelt ja viga oli likvideeritud. Proovi ! :bsmile:

Kasutaja avatar

Margusxx
Mode
Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Margusxx »

mul oli 93 aasta en-il sama jama, juhtmed võid üle kontrollida aga ma olen 90% kindel, et sul on geneka rootoril magnetid lahti ja puruks, sain vist ramost uue ja peale seda kõik korras. Õigemini see polegi rootor, see on nagu kauss kus on magnetid siseküljel ja rootor siis uhab seal sees ringi käia. Kui mälu ei peta siis vasakpoolse mootorikaane küljes on see kauss kinni.

Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...

Teema algataja
airvent

tootmis aasta 1994,juhtme viga ei saa olla kui ma krokodil juhtmega otse starterile pistsin :?: :!: :?:

Kasutaja avatar

tollboy

Lugemata postitus Postitas tollboy »

Krdi tuttav asi mul Honda cbr1000f 89a. Ja sama jama kallal ,et ei jõua nagu vedada.

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Pole starterit lahti kiskunud. AGA: juhtus mul kord lugu, kus bensiin jooksis mootorisse ja lahjendas ära õli. Ja selle vea esmane sümptom, millest aru sain, et mingi jama, oli see, et starter ei jõudnud vedada. Eeldatavalt on seal kuskil mingi liugpuks, mis minul puuduliku määrde, kulumise tõttu/ koosmõjul kinni kiilus. Lasin lödi välja ja panin uue õli ja asi sai korda, aga fakt on, et ka kulumine teeb sellele asjale ära. St, viga võib olla mehhaaniline. Tsikli starter peab käima kui õmblusmasin, muidu käima ei lähegi (minu kawakas vähemalt).

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Ka minu tsiklil oli kunagi sedamoodi viga ja tookord oli üks starteri mähistest lühises või läbi põlenud vms. Aitas uuesti mähkimine.

Teema algataja
airvent

Mureks see, et ei taha kohe üldse käima minna.

Sõitnud kindlasti rohkem kui 60 000.

Sai muretsetud uued süüteküünlad.
Starterit kontrolliti Vana-Narva mnt. töökojas.Ütlesid, et täitsa töökorras.Enne sinna viimist vahetasin harjad.Vanad harjad olid viletsad küll.Panin paaki uut 98't.Säde oli kui viimati kontrollisin.Starter siiski nagu õmblusmasin vedada ei jaksa.Vedada ei jaksa, kuid natukene aega veab ringi küll.

Karpat puhastasin päris mitu korda.Karburaatoris leidsin mõningatest düüsidest mustust ka.Membraanid on küll kulunud, kuid täitsa terved.Nüüd ei oska küll mitte midagi ette võtta.

Kas lükkata/tõmmata käima tasuks proovida?

Kas on ka nii võimalik, et õlirõngad on kinni ning mootor käib liiga raskelt ringi.

Tänud kui keegi midagigi soovitab.

Teema algataja
JAANUS01

Lugemata postitus Postitas JAANUS01 »

mul sama asi en 450, Kui küünlad maha keerata siis käib ilusti ringi nagu peab. kui aga küünlad peal siis täpselt nagu oleks aku tühi, aga se ei saa olla, sest proovisin auto akuga käivitada, aga sellega teeb samamoodi. Viimase käiguga jõudsin tagarattast mootorit ringi keerata küll. Täitsa arusaamatu misasi se niipalju takistab. Kas seda võib näiteks mingi vale või vana õli kah põhjustada? 2 nädalat tagasi sain kuidagi käima, ajasin käsitsi mootorit ringi, loksutasin siduri lahti, ja lõpuks nagu võluväel akkas ilusti vedama ja läks käima kah. Siis seisis 2 nädalat ja nyyd jälle teeb ei jõuva ei jõuva. Äkki keegi oskab midagi kommenteerida või soovitada. Kas käivitades peab sidur lahutatud olema või mitte?

Teema algataja
JAANUS01

Lugemata postitus Postitas JAANUS01 »

JAANUS01 kirjutas:

mul sama asi en 450, Kui küünlad maha keerata siis käib ilusti ringi nagu peab. kui aga küünlad peal siis täpselt nagu oleks aku tühi, aga se ei saa olla, sest proovisin auto akuga käivitada, aga sellega teeb samamoodi. Viimase käiguga jõudsin tagarattast mootorit ringi keerata küll. Täitsa arusaamatu misasi se niipalju takistab. Kas seda võib näiteks mingi vale või vana õli kah põhjustada? 2 nädalat tagasi sain kuidagi käima, ajasin käsitsi mootorit ringi, loksutasin siduri lahti, ja lõpuks nagu võluväel akkas ilusti vedama ja läks käima kah. Siis seisis 2 nädalat ja nyyd jälle teeb ei jõuva ei jõuva. Äkki keegi oskab midagi kommenteerida või soovitada. Kas käivitades peab sidur lahutatud olema või mitte?

Sain tööle, oligi õli viga, oli liiga paksuks läinud.

Teema algataja
airvent

Nüüd siis oli aega motikat putitada.Vahetasin õli ära ja näe imet, mida tähendab märg sidur ja auto õli siiski mootorrattale ei kõlba.Sai siis poolsünt Motul'i õli valitud.Värskelt oli küll tipp topp ja starter jaksas vedada küll (nagu õmblusmasin).

Tänud neile kes viitsisid kaasa mõelda!

Kasutaja avatar

valka
Tsikkel: Kawasaki Vulcan VN750

Lugemata postitus Postitas valka »

Mu Kawasaki VN750-l oli ka käivitamisega probleeme, küll tundus aku vigane, küll kahtlustasin paksu õli. Lõpuks sai starter lahti võetud ja tuli välja et + klemm oli omadega kutu. Pärast selle väljavahetamist käivitub poolest pöördest :) See on vanade rataste häda et elektriga igasugu jamad on, meie niiske kliima tapab igasugu ühendusi eriti hästi.

Riga 12 - Dnepr MT10 -75 - Kawasaki VN750
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”