Hukkunud ja haavatu s6jameeste,politseinike ja muude ...

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Re: Hukkunud ja haavatu s6jameeste,politseinike ja muude ...

Lugemata postitus Postitas Tarts »

munk kirjutas:

kas kõik on nõus sellega et eestis on demokraatia. tähendab rahvas (sina, mina ja kõik teised eesti riigi kodanikud) valib valitsuse. valitsus otsustab kui palju kedagi kuhugi välismissioonile saadetakse. täpselt niipalju inimesi ka läheb, ei ole vahet kes sinna lähevad, keegi peab nii kui nii siis minema. nii et mõtteainet nüüd, kes ikkagi inimesi võõra riigi territooriumile missioonile saadab...

Totaalne BS!

Mina ja minu perekond ning ka sugulased ei ole osana rahvast ja valitsuse valijaskonnast sind ühegi võõrriigi territooriumile saatnud. Isegi mitte hüpoteetiliselt. Oleme kõik selle vastu olnud ja võimalusel selle vastu ka hääletanud. Oleks see ainuisikuliselt minu teha, leiaks ma võõrriigis relva kandvate meeste füüsilisle jõule muu rakenduse.

"Keegi peab nii kui nii siis minema" my ass! Mõtleks korra natukene laiemalt kui oma ninaesine. Kas ikka PEAB? Milles väljendub see sundus?

"Missioonile" oled sa läinud omast vabast tahtest. Täpselt nõndasamuti kui mina olen jätnud võõrriikides relvaga vehkimas käimise vahele ja olen omast vabast tahtest panustanud tegevusele oma maa territooriumil. Sügavas veendumuses, et sellest on mu perele oluliselt suurem kasu, kui võõrsil sõda mängimas käia ja võimalik, et kasti pakituna koju jõuda. Teisest küljest. Kui meie oma maa peaks sattuma löögi alla, siis mina olen see, kes piiril seisab ja kodu kaitseb. Mitte see mees, kes kuskil mägedes kaltsupeadega kempleb.

Siin kõlanud väited on nõrk enesekaitse. Kokkuvõtvalt lihtsalt vesised, kunstlikud ja ei mõju autoriteetselt. Olin siiani neutraalne selle teema suhtes foorumis ja püüdsin ka fleimi ära hoida. Praegu mulle hakkab aga tunduma, et vähemalt mingi osa siinsetest "avtomachikutest" on lihtsalt leidnud enese arust sobiliku ettekäände oma tegevusele ja rumala uhkuse/ülbusega on asutud sellega edvistama. Sellega kaotas see teema minu silmis vaikiva lugupidamise ja fleim alaku!

PS. Minu lugupidamine meestele, kelle tegevus võib olla et isegi on vajalik, mis siis, et mina seda ei poolda ja kes suudavad oma vabatahtlikult valitud tööd (just nimelt tööd!) teha selle eest avalikuse tähelepanu nuiamata. Aga rumalust peaks varjama. Eriti selliste teemade puhul.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”