125cc

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
kmx

125cc

Lugemata postitus Postitas kmx »

palun soovitage 125cc endurokat.
Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varavaht »

DT-125 Yamahalt üle teiste selles asjas :idea:

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

Kasutaja avatar

Tim
Tsikkel: KX250F

Lugemata postitus Postitas Tim »

varavaht kirjutas:
DT-125 Yamahalt üle teiste selles asjas :idea:
Aprilia MX 125, üle DT selles asjas.

KMX, mis värk on,
soov endale soetada honda cr250 ,kui on kellegil pakkuda laske tulla.aasta võiks olla 98/04
tere ma tahaks osta endale cz125 kust seda saax osta,mis olex kõige parem vanus rattal mis selle ratta plussid ja miinused...t2nades kmx
soov on osta endale krossi motikas. valin kahe vahel kawasaki kx250 99/03 voi honda cr250 99/03. palun abi, millist valida. kirjutage rataste plussid miinused... t2nades kmx
tre. on selline kyssa moto tarkadele ,et soov on endale soetada kawasaki klx300 sooviks teada selle ratta plusse ja miinuseid.aasta olex siis 95/04. ja kust olex kõige sobilikum seda endale soetada j ...
ja nüüd veel 125 endurokas? :shock:
Kasutaja avatar

Teema algataja
kmx

Lugemata postitus Postitas kmx »

emmm.Honda või kawasaki mulle.cz või mingi endurokas sõbrale.
Kasutaja avatar

jax1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas jax1 »

Kõige parem peaks olema Yamaha DT 125, mis testide läbimisel oli 125´estest endurodest parim, soovitan seda;) Kuid on palju muidgi, eks ise otsustate.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Tegelikult on Aprilia MX 125 ja Yamaha DT 125 mõlemad selles klassis üle prahi.Mõlemal on väga suur jõudlus ning mõlemad on 2T :D
(Aga tegelikult, eks need 125'sed on nii või naa punnvõrrid.Tunnistagem :twisted: )

primo
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Karupoeg puhh

Lugemata postitus Postitas Karupoeg puhh »

Tegelikult Aprilia Mx pole enduro, vaid supermoto ratas :wink:, Aga edasi peaks käima küll...sama mootoriga mis RS125.

vootele
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vootele »

Suzuki DR 125?
Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

StreetMoto pakub ehedat Saksa kvaliteeti MZ näol http://www.muz.de või http://www.streetmoto.ee 125 cc endukas 125SX igati tõhus aparaat. Pakkuda nii uut kui kasutatud (2003 a) ratast. Hinnad talvised, vastupidavus ja kvaliteet kindel. Olen ise ühega Kaukaasias käinud 9000 km sinna-tagasi. Võta ühendust kontaktil, mille leiad StreetMoto webilehelt.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

kalle
Tsikkel: Joone all on miskit
Tänatud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kalle »

Mind üllatas MZ125SX positiivselt. Esimest korda siis, kui tegin esimese pikema sõidu ja päevaga 950km. Siis sain selgeks, et pole sellega häda matkata midagi.
Pärast seda Venemaa 9000km olin endiselt seda meelt.

Võiks arvata, et peale matku KZ1000 ja eriti ST1100ga ei tohiks ma sellise ratta poole vaadata, aga ma ei ole väga jäik ses suhtes ja sõidud saavad tehtud. Põhiline matkakaaslane on muidugi siiani ST, aga MZ on tulnud meie perre talvesõitudeks ja muidu vahelduse pakkujaks. Ise läheks aga sellega jälle ka pikemale matkale, kui sellise iseloomuga sõit tuleks.

Kk
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”