Hukkunud ja haavatu s6jameeste,politseinike ja muude ...
Re: Hukkunud ja haavatu s6jameeste,politseinike ja muude ...
koi kirjutas:Jajaa. Mõtlesin tükk aega ja ikkagi kriban. Meeldib see või mitte.
Kõik see jutt vigastatud sõjameestest ja puha, enam-vähem ok. Hapuks minule muutus asi, kui tuli variant koguda kuhugi raha ja siis "midagi" mõelda!! Olen andnud ja annan edaspid raha kodututele lastele, haigetele lastele,kodututele loomadele...
Eesti sõjamehed? Kas afgaanid kuulutasid eestile sõja? Kas sinna lähevad tavalised ajateenijad?
Mul üks väga hea sõber - tsiklimees käis sellest põrgust läbi siis, kui afgaanidele käis korda ja rahu viimas venemaa. Vot siis oli sinna minek hoopis teisiti.Ja seda tsilklimeest tunnevad väga paljud siinse foorumi kasutajad. Ta on vaid korra veidi rääkinud, mis seal toimus - see teema on talle pea-aegu tabu. Aga ta ei tunne mingit uhkust, ega pea ennast mingiks kangelaseks, et seal sõjas osales! Mehel on hea meel, et kaitseingel suutis ta kõrval püsida ja ta tuli sealt tagasi. Mina näen, et ta hingest on rebitud suur tükk, aga mille nimel?
Ka "pingviinide paraadil" küsitleti kahte sõdurpoissi, kes olid seal haavata saanud ja ma ei lugenud nende jutust ega miimikast kuidagi patriotismi eesti kaitsmisel välja.Poisid tunnistasid, et nad teadsid, millega riskisid, kui sõtta läksid - nad on palgalised sõdurid.Ja vot siin ongi see point!
Ma olen valmis tegema mistahes ühise sõidu või kokkusaamise selliste poiste meelespidamiseks, aga nagu mainisin, läks asi hapuks raha küsimisest peale.Vot elamiseks ja raviks peavad nad saama piisavalt raha sellelt riigilt, kelle "nimel" nad sinna sõtta läksid! Kogu selle "usu viimise" on eesti maksumaksja juba täiega kinni tagunud, tahab ta seda või mitte! Ja pole vaja jahuda, et see aitab tagada rahu maailmas!
No sorri, vast aitab, sest karv läheb muidu liiga turri.
jutt jummala õige,keegi pole neid sinna vägisi saatnud(emva),vabatahtlike palgaarmee,krt ja ma ei näe küll põhjust miks peaks näiteks mentide tööd hindama ,keeegi pole süüdi,et nad saamatud on ja ei suuda ise ennast toitada/riietada vaid elavad minu kui maksumaksja kulul ja siis selle eest sind ka igapäevaselt nus..ivad ?
'mina neist lugu ei pea igatahes !!!
sama käib ka sõjaväelaste kohta muideks,kes muidu elus läbi ei löö läheb tegevväelaseks või tööle menti !
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.