sünnipäevad ;)
Moderaator: Moded
-
- Kontakt:
Tänan,õnne läheb meil kõigil vaja ja sünnipäevaõnnitlusi võtan vastu 01.detsember, kuid ma tahtsin juhtida tähelepanuPrimo kirjutas:Palju Õnne jukutom![]()
primo

Vaatasin lihtsalt,et tänuväärne idee unarusse jäänud

Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
Tere!
Kes oskaks soovitada mõnd mõnusat ja mis seal salata ka odavat kohta
sünnipäeva peo korraldamiseks...See siis tulemas kahe nädala pärast. Soovitatavalt Tartu või Põlva läheduses...
Eriti hädas olen sauna ja ööbimisvõimalustega.
Kui kellelgi selles osas teadmisi ja kogemusi, ärge olge kadedad neid ka mulle pisut laenama
Kes oskaks soovitada mõnd mõnusat ja mis seal salata ka odavat kohta

Eriti hädas olen sauna ja ööbimisvõimalustega.

Kui kellelgi selles osas teadmisi ja kogemusi, ärge olge kadedad neid ka mulle pisut laenama

seal äksi baaris pidi p2ris normaalne olema;)timbulimbu kirjutas:Tere!
Kes oskaks soovitada mõnd mõnusat ja mis seal salata ka odavat kohtasünnipäeva peo korraldamiseks...See siis tulemas kahe nädala pärast. Soovitatavalt Tartu või Põlva läheduses...
Eriti hädas olen sauna ja ööbimisvõimalustega.![]()
30cccmine Yamaha Aerox
-
- Kontakt:
Motolist ütleb, et täna Rennes peaks pidutsema ja kuna keegi seda siin ei kommenteeri
, võtan teema üles.
Rennes, kui sul tõesti on täna sünnipäev, siis pika mölaga ma täna sind ei piina- su terviseks kuid kodus viskan viina!
Edu ja tervist!
Juku

Rennes, kui sul tõesti on täna sünnipäev, siis pika mölaga ma täna sind ei piina- su terviseks kuid kodus viskan viina!

Edu ja tervist!

Juku
Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.