Jääraja kestvussõit "Leigo Järved" 2010
Moderaator: Moded
Re: Jääraja kestvussõit "Leigo Järved" 2010
Paar aastat tagasi läksid kohale ja maksid 500 ja tuld stardis ilma litsendsita! Edu
lärm kirjutas:Samuti on palju söitjaid helistanud ja kurtnud muret ,et soovivad söita ainult sellel jääraja vöistlusel,aga aastase litsentsi jaoks puudub 1000 eeki.
Proovin homme Emfiga kaubale saada ,et sellel vöistlusele see ühekordne 150 eegine litsents nagu oli paar aastat tagasi saada.
Jälgige inffi.
Lärm
Kui aus olla, siis enam ise ka RS kaarti ei tee, ei näe sellel enam mingit mõtet. Kuna sõitmas käisin ainult sinu sõitudel.
Pakun kui sa leiad hea lahenduse 1 kortsele litsensile, siis stardis oleks kindlasti rohkem rahvast.
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 36 korda
Olen ühekordse litsentsi ja osavõtjate arvu koha pealt täiesti nõus, kui ühekordset litsentsi võimalik teha ei ole siis näiteks mina ei saa kahjuks osaleda.
ühekordset litsentsi on alati saanud teha. Paraku see maksab hetkel 600kr
Eks see 600.- meelitab kindlasti palju rahvast kohale.
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
-
600kr ja 1000kr ei ole enam ju väga palju vahet, kui teisel puhul saab rahvasportlase kaardi terveks aastaks. 150 kroonine litsents meelitaks ikka rohkem rahvast kohale.
-
- Tsikkel: VFR1200F,VFR800V-TEC
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Aru maei saa mis kamm selle lollaka litsentsiga? Miks keegi ei saa ilma sõita?Mina küll saan ja pole mõtteski mingit raha maksta olematu asja/teenuse eest. Osavõyumaks 400- on siililegi selge mille eest ja et selle eest saan rajameistri poolt voolitud rajal sõita.
Polt bikesid tulekul sedapuhku vast 5 isendit.Kui just veel kuskilt Eestimaa avarustest mõnda pole tulekul.
Ilm tundub meie poolt seekord olema.
Homme on oodata Otepäält Munamäelt päris ehtsat rajatraktorit,mis töötab ülihea kvaliteediga.Osade kohtade peal ,kurvides just millegipärast kus on rohkem tuisanud on tekkinud vesi lume ja jää vahele tekkinud. traktor lükkab selle ülisiledaks ja öised miinus kraadid peaks tootma täpselt selle mida vaja-loodame
Huvitav vaatepilt oli täna see kui atv ga kontroll möötmisi tegin. Raja peal täpselt keset rada oli kaks u meetrise läbimööduga auku . Nimelt olid siis allikad hullult tööle hakanud ja 40 cm jää sisse augud tootnud. Leigo peremees teadis rääkida ,et tema näeb sellist vaatepilti leigol esimest korda kus juba veebruaris sellise jääga allikad läbi jää murravad.
Rada tuleb nendest kohtadest natuke muuta seoses allikatega.
Kohapeal siis vöimalik teha aastast RS kaarti (1000eeki),kellel selle vastu huvi on.
Samuti kel 1000eegist kahju ja kes ei soovi eriti vöistelda kogu aasta jooksul,siis kui kuidagi ei saa,siis kuidagi ikka saab kohapealt osta ühekordse litsentsi hinnaga 150 eeki-et köik ikka peale saaksid tulla.
Poltbike mehed on omamoodi nähtus ja nemad söidavad eraldi ,nendelt litsentsi ei küsi,vöi kui tekib hiljem mul jama ,siis maksan ise kinni litsentsi. Boldi mehed olge siis peal,isegi siit Rannu kandist on teile Tallinna meestele lisa oodata.
Regamine ka pidi vahepeal streikima ,mis nüüdseks peak juba ok olema. Et regage endid ikka ära ,siis ajavötumeestel vähem tööd-Tänud
Uus info rajalt Homme
Lärm
Miks me ei saa tagasi 2008 a kus kõik ilusti toimis Riho?Sul ju oma ajavõtt milleks meile see emf ja litsens !iga sõtja paneb allkirja ,et omal vastutusel ja kõik!
Ma ausöna ei hakka enam seda teemat arutama,sest seda on niipalju jahutud, kusagil ka teema RS kaart lugege sealt.
Mella oskab ka seda seletada väga hästi, korrektselt............mina enam ei viitsi seda teemat puudutada,keskendun vöistluste korraldamisele jne
Lärm
Ühekordne litsents 150.- on niigi kõva orgunn, muidu 600.-.
Eelmine Leigo rada oli omapärane, ootan huviga järgmist. Jõudu ehitamisel!
-
Minu poolt ka kiitus lärmile selle 150 kroonise litsentsi koha pealt. Ma arvan, et see ei tohiks küll kedagi tappa. Nüüd tekkis sellega seoses igal juhul ka minul lootus osaleda
Üks küsimus siiski tekkis, kas selle ühekordse litsentsiga saab sõita ainult open ja vabaklassis või võib sõita ka rahvasportlastega?
leigol käib tän hiliste õhtutundideni lume lükkamine ehtsa rajatraktoriga http://www.tartumaraton.ee/failid/Image ... raktor.jpg tulemus pidi super jääma
-
- Tsikkel: KTM LC4 Adventure/GasGas EC250
- Tänanud: 1 kord
Ajavõtusüsteemis on kah uudiseid - uus, suurte ja punaste numbritega elektronkell saabus. Loodetavasti leiame talle ka sobiva jala ning saame sõidu lõpuni jäänud aega näidata täpselt ja kõikidele kergesti nähtavalt. Ärge seda siis maha sõitke - krt seda teab kuna uus kohale jõuab, selle tellimine võttis niigi kaks kuud aega .
- M -
Lükkasime siis täna raja nii puhtaks ja siledaks kui vöimalik.Hommikul kui lükkama hakkasin tulid küll vahel loobumis mötted peale,aga mida aeg edasi seda paremaks kvaliteet läks,kuni kella 6ni kui traktor ära minestas.
Paljude kohtade peal oli lume all vett ,mida tavalise tehnikaga oleks vöimatu ära lükata. Samas on ka lume all peidus palju allika kohti, mis kohati päris ekstreemseks lükkamise tegid. Aga köigele vaatamata lükkasime raja sisse ,mis sai ikka selliste ilmaoludega arvestades super lux. Seal kus vesi tuli peale pärast lume eemaldamist,seal on hetkel juba klaas sile jää peal ,sest kui Leigolt kell 00.15 lahkusin oli 17kraadi külma,mis peaks selle silutud raja üliheaks tegema.
Rentsisin siis Munamäelt ehtsa rajatraktori ,mis teeb ikka ülihead tööd ja tänu millele üldse see üritus teoks saab. Nagu kuulda ,siis järjest jäetakse ära jäärajavöistlusi, nt Narva jne-ilmselt korraldajad ei raatsi investeerida
,öeldakse kehvad ilma olud ja köik,kuigi kuidagi läbi "uss mmi ikka saaks teha.
Egas endalgi vöttis täna natuke olemise kehvaks,kui traktori tunni eest küsiti 1500eeki pluss küte ,pluss treileri teenus,aga tänu millele vöistlus toimub ja ei pea ära jätma.
See masin lükkab ikka hullupööra ja löpuks laseb saba maha millega silub ülisiledaks.
Arvestades töesti raskeid ilmastiku olusid mis järvedel enne lükkamist olid,siis vöib tulemusega väga rahule jääda,loodan et kõik teie ka ,kes kohale tulete. Meisterdasin möne huvitava hüppegi julgematele ,kes saavad üle tee karata kui huvi.
Samuti said ülesöidud ülisiledad ja väga laiad vörreldes eelmise korrga,et atekad saavad probleemideta ülesöitudel mööda lasta...
Olge siis köik kindlasti kohal
Lärm
Jooksin täna raja läbi,et näha mis siis eile pimedas tehtud sai.
Tulemus hea.
Omalt poolt soovitan krossi naela ,sest möne kohapeal on selline 2cm paksune köva kinnisökutud lumi ja ülesöidud ,kus krossinael kindlasti töötab paremini.
teisalt on ka palju kohti kus vesi eile peale tuli ja täna hommikuks peegel siledaks jääks oli külmunud. Et selline 50/50 kas krossi nael vöi jääpiik.
Nädalavahetuseks on mul ka tellitud traktor ,et juhuslikult kui tuiskab kusagil midagi kinni ,siis saab kohe abi. loodame et ei hakka tuiskama,kuigi ilmatede lubab siin midagi sellist. Loodame et leigo mägede vajhele see ei jöua.
teispidi ring on päris huvitav kuna selliseid väikseid hüppeid ja töuse on natuke rohkem.
Seekrd mötlen midagi tösist välja ,et "te kuradid" mu ajavöttu jälle maha ei aja.
Amorti soovitan seekord natuke pehmemaks keerata,kuna mitmetes kohtades on jääkonarusi . samas sõidavad atv-d ennem ,et need peaksid raja korralikult lahti lihvima,enne soolo söitu.
hea et köik eelmis vöistluse vaod on kinni lükatud ja sooni pole .
Näeme stardi joonel
Lärm
Meil, lõuna/eesti rahvasportlastel, on ikka jubedasti vedanud.
Platsis, tuisaku või pussnuge.
Hei,
Kas keegi on Tallinnast ka minemas? Tahaks ka tulla, aga transpordiga veits probleeme. Igal juhul- kui ma peaks kellegi auto või käru peale mahtuma, siis palun ühendust võtta 56 23 2999 või marliis@hotmail.com. Aitäh, aitäh, aitäh!
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
lärm kirjutas:Seekrd mötlen midagi tösist välja ,et "te kuradid" mu ajavöttu jälle maha ei aja.
Heh, Sa pane ajavõtusisteemile mõned põhurullid kaitseks. Need peaks piisavalt suured olema, et juba eemalt märgatakse ning neid pole ka nii lihtne paigast ära sõita.
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
Teree, kes Tallinnast tulevad, võtke palun mu konkurent(Marliis) peale, olge niii head, aitäh ! Naisi niigi vähe tulemas !
Marliis kirjutas:Hei,
Kas keegi on Tallinnast ka minemas? Tahaks ka tulla, aga transpordiga veits probleeme. Igal juhul- kui ma peaks kellegi auto või käru peale mahtuma, siis palun ühendust võtta 56 23 2999 või marliis@hotmail.com. Aitäh, aitäh, aitäh!
kui suur su tsikkel on ? äkki mahub isegi peale kui lenks maha kruvida,2 veteranil plaanis laupäeva hommikul välja sõita ca 8 paiku Mõigust
helista homme lõuna paiku,nr on all
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Hei. 250 Kawa on muidu.. Suur suur aitäh, aga see lenksu maha võtmise teema veits kahtlane. Seal kohapeal on külm ka ja ma ei ole kindel, et keegi tahab mul seda peale tagasi aidata...
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Marliis kirjutas:Hei. 250 Kawa on muidu.. Suur suur aitäh, aga see lenksu maha võtmise teema veits kahtlane. Seal kohapeal on külm ka
ja ma ei ole kindel, et keegi tahab mul seda peale tagasi aidata...
Usu mind, et aidatakse! Võibolla läheb isegi rebimiseks, et kes saab aidata...
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Marliis kirjutas:Hei. 250 Kawa on muidu.. Suur suur aitäh, aga see lenksu maha võtmise teema veits kahtlane. Seal kohapeal on külm ka
ja ma ei ole kindel, et keegi tahab mul seda peale tagasi aidata...
pole probleemi,meils siin korralikud riistad ja õppinud mehed
allar 56291000
umbe ull miis
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
kaval kirjutas:pole probleemi,meils siin korralikud riistad ja õppinud mehed
Mariliis...just seda ma mõtlesingi.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
No ma juba väga liigutan selle nimel, et ikka jõuaks. Homne ---> oleks seda väärt !
suhtlesin Lärmiga nats aega tagasi,rada uuesti lahti lükatud ja lumesadu jäi järgi,rada pidi tipp topp olema,ning keegi kohalik oli kiirelt kodusealt põrna eemaldanud ja põrna pealt oli näha olnud,et ennem homme kella 16 lund juurde ei tule,
allar 56291000
umbe ull miis
-
- Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE
See pidi küll väärt põrn olema.....
hetkel veel viimane rajasilumine käib ja kui lund ööse juurde tuleb lükatakse ka see hommikul ära. seekord on ka mõned päris vahvad hüpped. silma järgi hinnates peaks ühest ikka päris korraliku õhulennu saama kui julgust jagub
TEHTUD !! küll mitte lõpuni kuid ikkagi ,32min ennem lõppu suutsin ennast korralikult jääle laotada nii et, lenksu kinnitus polt pooleks,suutsin ka stardijärgsel tõusul backflipi tsikliga ära teha
-15 õhu temp. sõidu ajal polnud mingi probleem ,rada oli veic korrast(see oli viga,et atekad ennem sõitsid) ära aga sõita kannatas ja tänx Kisa OK ürituse korraldamise eest !!! loodan,et teil aftekas väga pikaks ei lähe,mina ilusasti kodus koos teamiga
allar 56291000
umbe ull miis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.