whitesnake
Käisin, väga hea oli. Seisin üsna lava ees, teises-kolmandas reas. Isa oli mul seal helipuldi juures, sellele kontserdile ei pidavat saku suurhall sobivat üldse, kuigi see ei sobi mitte millelegi
, pläriseb ja undab igalpool. Spordi jaoks kõlbab see ainult!
PS: Ma ei mõista kust tuleb see arvamus, et kohe juuakse hääl ära või magatakse pohmakat välja? Teate ka seda, et Delfi kommentaatorid pole usaldusväärne allikas? Mina arvan kah, et häälepaelade põletik see ei ole, kuid siiski midagi(tegelikult isegi saab olla, mingite tablettidega saab võtta paistetust alla häälepaeltes ja siis mõne päeva nii olla, pärast seda läheb taastusaega vaja. Kuigi tal see täitsa olemas, teeb kuidagi need 2 või 3 venemaa kontserti ära ja siis järgmise tuurini aega!).

PS: Ma ei mõista kust tuleb see arvamus, et kohe juuakse hääl ära või magatakse pohmakat välja? Teate ka seda, et Delfi kommentaatorid pole usaldusväärne allikas? Mina arvan kah, et häälepaelade põletik see ei ole, kuid siiski midagi(tegelikult isegi saab olla, mingite tablettidega saab võtta paistetust alla häälepaeltes ja siis mõne päeva nii olla, pärast seda läheb taastusaega vaja. Kuigi tal see täitsa olemas, teeb kuidagi need 2 või 3 venemaa kontserti ära ja siis järgmise tuurini aega!).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.