Vene küte ja lääne tsikkel

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Re: Vene küte ja lääne tsikkel

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

rolex kirjutas:

Tallinna inimesed teavad kindlasti TRef-2 tanklat mnt. ameti kõrval. Ise tangin seal juba aastaid ja suvel juhtus huvitav fenomen. Nimelt mingi juulikuu keskpaiku otsustas diisel buss, et tema sõidab paagitäiega 120-150km rohkem (täpselt enam ei mäleta mis see number oli)

Aastaid on sama fenomen olnud viimases paremat kätt asuvas Lukoili tanklas vahetult enne Leedu-Poola piiri. See tankla leiab minu puhul kasutust igal Eesti-Saksa retkel. Ja mitte kord või kaks, vaid ligi kümme korda sealt tankides sõitis nii Trafic kui Mersu Rimori kuudiga pea paarsada km rohkem sealt saadud paagitäiega. Jutt siis diiselküttest, mille täpne päritolu minu jaoks teadmata aga kuksilt Idapoolt ta ikka saabub ilmselt sinna. Seega mingite valemite (puhtus/mustus/lisandid/nende puudumine jne) koosmõju määrab diisli puhul kütusekulu päris oluliselt.

Mis puutub aga tsiklisse ja bensiini, siis ainukesed intsidendid piirduvad mul Otepääl asuvast tanklast saadud bensiini&vee seguga, mida ma olen korduvalt saanud. Vist oli Neste aga võin ka eksida... Viimati juhtus sel suvel. Ja olulist kütusekulu vähenemist olen täheldanud vaid sõites kunagi Shelli punase V-Power kütusega. Oli kallim aga kulus oluliselt vähem nii auto kui tsikli puhul.

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”